>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Newsy i dyskusje dotyczące snookera

Status
Zamknięty.
M 0

maxtoon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Skoro mozna tu pytac to... Na czym polega gra z free ball&#39;a? Bo niestety, dokładniej o tym nic nie wiem, a snookera oglądać lubię ????

Dzisiaj spotkanie M.Stevens-M.Allen, stawiam na pierwszego pana ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tzn ze po bledzie przeciwnika (chyba jak na stole zostaly juz tylko kolory) i jak jest opcja normalnego zaliczenia, a przeciwnik probuje sie odstawiac i jak mu nie wyjdzie&lt;tzn nie dotknie wskazanej wczesniej bili&gt; to jest faul i free ball, czyli wbicie jakiejkolwiek bili(kolorowej), zaliczenie jako 1pkt i kontynuacja w odpowiedniej kolejnosci dalej. Raczej tak jest ale tez nie jestem pewny na 100%, z &#39;doswiadczenia&#39; to wiem, bo ogladam ;-)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Dokładnie tak jest i sedzie ocenia czy dać free i to zalezy o ile pomylił sie zawodnik.

michalksg 0

michalksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
Witam czy byłaby możliwość zorganizowania teraz turnieju w snookera.Byłoby np.16 zawodników ,podzielonych w 4 grupach po 4 osoby.Ja bym mógł sie zająć organizacją tego turnieju.Czy była by możliwość abyście fcbiałas i karoleks85 pomogli mi w organizacji tego turnieju np, w nagrodach jakich zorganizowaliście w 1turnieju , i otworzeniu w tutaj tego tematu

K 0

karoleks85

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
b-stok
w tej chwili nie planujemy organizacji zadnego turnieju tym bardziej ze trwaja mistrzostwa swiata.. W odpowiedniej chwili zorganizujemy ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
tym bardziej ze trwaja mistrzostwa swiata

W czym to przeszkadza? :-?

Mozna przeciez zrobic bez nagrod nawet, tak zeby pograc. Podlaczam sie do prosby michalksg. A mozemy przeciez my tym kierowac. Chetni na pewno by sie znalezli.

michalksg 0

michalksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
Jaz michau bym zorganizował.Tylko dobrze by było jakbyście zorganizowali nawet jakieś minimalne nagrody typu za 1 miejsce 15zł za 2 10zł za3 i 4 5zł na konto w expekcie , to by na pewno trochę chętnych nam dodało i turniej doszedł by do skutku

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Ludzie to nie od nas zależy ,jeśli chodzi o nagrody.Ostatnio przecież ze dwa tygodie temu był konkurs z nagrodami wiec proponuje abyście troche poczekali.No chyba ze bez nagród alee pewnie mało ludzi bedzie chiało grac.Ja i tak moge grac wiec macie mój głos ;P

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No dobrze to narazie zrobmy bez nagrod, zobaczymy ile osob sie zglosi i wtedy bedziemy myslec co dalej ;-)

K 0

karoleks85

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
b-stok
Jesli zgl0si sie minimum 16 0s0b t0 m0zemy z0rganiz0wac turniej systemem play-0ff w innym wypadku mysle ze nie ma sensu chyba ze jakies grupy. Jesli ch0dzi 0- nagr0dy t0 niedawn0 byl k0nkurs z nagr0dami.. C0 d0 k0nfliktu z ms, mysle ze teraz 0s0by zainteres0wane sn00kerem w0lalyby 0bejrzec w TV niz grac a np ja mam jeszcze na gl0wie k0l0kwia i zaliczenia.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No to rola nalezy do Was, zrobcie odpowiedni temat i jazda.

Jeszcze co do tego konfliktu to ja mysle ze tym bardziej jest ochota na to zeby sobie zagrac jak ktos oglada, z drugiej strony kto bedzie siedzial caly dzien przed TV...

Ty masz kolokwia - z tego co wiem nie tylko studenci tutaj zagladaja - ja mam teraz 10 dni wolnego i bardzo mi sie nudzi czasam...

Jeszcze co do liczby osob to co przeszkadza zrobic te grupy gdyby np sie zglosilo 10 osob? 2 grupy po 5 osob i kazdy z kazdym po dwa spotkania, z wieksza rozciagloscia czasu do rozegrania spotkan i bedzie elegancko i na pewno wszyscy znajda czas.
No, ale nie czas teraz omawiac szczegoly, najpierw poprosze o temat, zobaczymy ile ludu sie zapisze i pogadamy ;-)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Maguire ,swietnie gra.Jak dla mnie on wygra całe mistrzostwa.Wkoncu to mój zawodnikMaguire the best.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Ponieważ biletów dawno nie ma .Wiec niestety nie musisz sie trudzić.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
na stronie głównej jest nowy dział pozostałe konkursy i tam jest turniej snookerowy.Dziś wszystko powino być wyjasnione o tym konkursie.

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard Szczecinski
Hmmm... byłby ktoś zainteresowany grą w kolejnej edycji FB Open? Ja osobiście mógłbym do społki z innym użytkownikiem (najlepiej fcbialasem) podjać się próby zorganizowania turnieju.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
No mozna zorganizowac ;]
Poprzedni cieszyl sie duza popularnoscia wiec mysle bedzie tak i teraz;]
Tylko moze z nagrodami ;)

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard Szczecinski
No mozna zorganizowac ;]
Poprzedni cieszyl sie duza popularnoscia wiec mysle bedzie tak i teraz;]
Tylko moze z nagrodami ;)

W chwili obecnej jestem w trakcie rozmów ze strategicznym sponsorem turnieju - firmą 888.com. Ponadto turniej transmitowany będzie przez stacje BBC i Eurosport. Pula nagród porównywalna z tą z Malta Cup (tj.118 500 GBP, za I miejsce - 18 000 GBP). ????

A tak na poważnie - póki co, priorytetem jest dla mnie znalezienie osoby, która pomogłaby mi w zoorganizowaniu tegoż turnieju. Czekam na chętnego.

K 0

karoleks85

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
b-stok
turniej
Wrocilem do gry wiec zajme sie organizacja turnieju odezwij sie do mnie na pw ustalimy szczegoly a z Bialasem sam pogadam.

Co do nagrod - zobaczymy.
Termin turnieju - najprawdopodobniej po zakonczeniu pot blac, dla wypelnienia luki miedzy rzeczywistymi turniejami ;)

Status
Zamknięty.