>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

negocjacja kursow

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od paru dni mozna negocjowac kursy z traiderem w punkcie milenium. korzystal ktos z tego ?
min stawka 2000 troche bzdura bo wkopujemy sie w dodatkowy podatek wiec jak podwyzszaja nam kurs?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
widzę na str. że i przez neta działa, można rozbijać na kupony (x+x = 2000) więc dodatkowy podatek odpada

c1amak 1,7K

c1amak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
pl
W Fortunie już przeszło rok mają negocjacje kursów w punktach. Skierowane to jest głównie dla VIP-ów grających za stawki 5000+. Znajomy grał za 10k. na LM (dwa spotkania) to wynegocjował sobie kurs całkowity z niecałego 2,5 na 2,8 więc wychodziło tak jakby prawie bez podatku grał i rozbijał kupony na mniejsze kwoty, żeby nie mieć drugiego podatku od ww. Sprawdzał ze mną kursy w netowych i dzięki negocjacji miał wyższą wygraną w Fortunie niż w b365, bahu itp. A że zbiera zaświadczenia o wygranej dla US to był szczęśliwy ????
Opcja w Milenium wygląda fajnie, ale fakt nie wiem jak to w praktyce wygląda i co najważniejsze ile się czeka na odpowiedź przy graniu większej liczby spotkań na kuponie. Jak ktoś będzie miał info to piszcie.

S 0

speedwayodds

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
nie słyszałem o czymś takim nigdy ???? fajne
idą w dobrą strone dla graczy, którzy właśnie chcą omijać te podatki ????

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
od paru dni mozna negocjowac kursy z traiderem w punkcie milenium. korzystal ktos z tego ?
min stawka 2000 troche bzdura bo wkopujemy sie w dodatkowy podatek wiec jak podwyzszaja nam kurs?

w etoto zdaje się można negocjować od dawien dawna i to już od kilkuset złotych, także zarówno milenium jak i fortuna to tylko &quot;kalka&quot; oferty tej firmy i do tego na dużo gorszych warunkach

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
w etoto zdaje się można negocjować od dawien dawna i to już od kilkuset złotych, także zarówno milenium jak i fortuna to tylko &quot;kalka&quot; oferty tej firmy i do tego na dużo gorszych warunkach
W e-toto można negocjować od kwoty 500zł i wprowadzili to ok pół roku temu a zobacz kiedy zakładano ten temat...w 2015.W Milenium czy fortunie to negocjowanie było dużo wcześniej niż w e-toto.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
w etoto negocjowałem kursy dużo wcześniej zanim weszli do internetu a weszli zdaje się około 1,5 roku temu, więc negocjacja jest tam dostępna co najmniej od 2-3 lat, wiem co mówię bo mieszkałem obok ich biura na Mokotowie

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wiem, na Wita Stwosza. Biura ani punktu już dawno tam nie ma,zostały przeniesione. Negocjacje były możliwe ale odbywały się wtedy nieoficjalnie, nikt praktycznie o tym nie wiedział.To mała firma więc starali się w ten sposób pozyskiwać klientów.Tak samo jak można było zaproponować dane wymyślone prze siebie zdarzenie i poprosić o wystawienie kursów na nie.O tym też praktycznie nikt nie wiedział i nie korzystał.