U mnie ta gra w ogóle nie wchodzi. Gdy na nią kliknę to pojawia się informacja:
Trzeba się wylogować i zalogować ponownie.
Scratch Card Bonus: Monday November 12th all members will receive a free scratch card. Simply fire up the game and get a chance to win one of the many prizes that run upto 125.000 euros.
i poniżej przycisk OK.Withdrawal failed.
Withdrawal failed due to the following reason(s)
W mailu nic nie ma o warunkach:Jakie warunki tego bonusu, bo nie otrzymałem maila od Nederbet.
Iedere maandag heeft NederBet een fantastische aanbieding voor alle leden. Bonussen, gratis spins en krasloten, het houdt niet op! Vandaag ontvang je €10 gratis wanneer je op Stash of the Titans speelt! Het enige dat je hoeft te doen is de minimale 50 spins te spelen en je ontvangt direct de 10 euro bonus op je account! Deze bonus is alleen geldig op maandag 21 januari t/m 23:59 dus speel hem vandaag!
Obawiam się,ze wypłacić z tego będą mogli tylko Holendrzy i BelgowieKażdy poniedziałek NederBet ma fantastyczną ofertę dla wszystkich członków. Premie, darmowe spiny i zdrapki, nie przestawaj! Dzisiaj otrzymasz 10 € za darmo, kiedy Stash of the Titans gry! Wszystko co musisz zrobić, to minimalne 50 spinów do gry i będziesz natychmiast otrzymasz € 10 bonusu na koncie! Ten bonus jest ważny tylko w poniedziałek, 21 stycznia t / 23:59 Więc grać dzisiaj !
wygląda na to że wszystko ponad bonusowe 10E jest nasze , przelałem nadwyżkę na pokera a 10E bonusu znikłoWie ktoś jakie warunki tego bonusa 10 EURO? Zdaje mnie się że jednak Polacy wykluczeni są z tego.