>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ncaab 2007/2008

Status
Zamknięty.
max-de-luca 0

max-de-luca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieję, że Moderatorzy nie będą mieli mi tego za złe. NCAAB to przecież też koszykówka, tyle, że na &quot;nieco&quot; niższym poziomie w USA ;). Mam nadzieję, że jest Ktoś, Kto również interesuję się tą częścią basketu. Z mojej strony będą się tu pojawiać analizy, 4 może więcej na tydzień, zależy jak czas w nowym roku pozwoli. Dziś typ, już niestety rozpoczęty.
Michigan St Spartans - Wis.-Green Bay Phoenix ???? poniżej/powyżej 140 points 1,91 ✅
Od jutra, już z podaną analizą.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jako , że takiego tematu jeszcze nie było to będzie tutaj spora dowolność to jest można podawać typy z krótką analizą ;-)

max-de-luca 0

max-de-luca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Southern Illinois Salukis - Missouri St. Bears ???? poniżej/powyżej 121 points 1,91 ✅

Dziwi mnie, aż tak niski próg na ten mecz. Na przeciwko siebie dwaj wyróżniający się strzelcy Deven Mitchell i Joshua Bone. Missouri ma serię 2L przy której przekraczali ten próg z lepszymi defensywnie rywalami niż Southern Illinois Salukis. Gospodarze, dość niespodziewanie przegrali ostatni mecz 70-72 z Purdue Boilermakers. Dla mnie pewny over, historia to głównie overy linii 121, a i w meczach w Illinois średnio pada ich ponad 140.

rss05 3

rss05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
gratulacje udanego typu ???? wynik 71:79 sam tez skorzystalem wielkie dziekii!!! :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh:

max-de-luca 0

max-de-luca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wichita St. Shockers - Illinois St. Redbirds ???? poniżej/powyżej 120 points 1,85

Pełna mobilizacja w obu zespołach. Zarówno Shockers jak i Redbirds mają sobie coś do udowodnienia. Goście mają serię 4W, Wichita ostatnio znacznie przegrała z Drake Bulldogs. Obie drużyny mogą się pochwalić dobrymi strzelcami. Wichita St. można wyróżnić za bardzo dobrą grę Matta Braeuera, za to goście mogą się poszczycić kilkoma znamienitymi strzelcami takim jak: Boo Richardson, Osiris Eldridge, Dinma Odiakosa czy Anthony Slack. Próg na dziś to 120 pkt. W ostatnich meczach był przekraczany w 9/10 przypadkach i w 4/5 na boisku Shockers. Obie drużyny w pełnych składach, bez osłabień. Nastawiam się na dobry over, gdyż na tym boisku rzucają średnio ponad 130 pkt i tak też zagram.

rss05 3

rss05

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wichita St. Shockers - Illinois St. Redbirds ???? poniżej/powyżej 120 points 1,85

Pełna mobilizacja w obu zespołach. Zarówno Shockers jak i Redbirds mają sobie coś do udowodnienia. Goście mają serię 4W, Wichita ostatnio znacznie przegrała z Drake Bulldogs. Obie drużyny mogą się pochwalić dobrymi strzelcami. Wichita St. można wyróżnić za bardzo dobrą grę Matta Braeuera, za to goście mogą się poszczycić kilkoma znamienitymi strzelcami takim jak: Boo Richardson, Osiris Eldridge, Dinma Odiakosa czy Anthony Slack. Próg na dziś to 120 pkt. W ostatnich meczach był przekraczany w 9/10 przypadkach i w 4/5 na boisku Shockers. Obie drużyny w pełnych składach, bez osłabień. Nastawiam się na dobry over, gdyż na tym boisku rzucają średnio ponad 130 pkt i tak też zagram.

jednak mialem nosa co do ominiecia tego typu ???? wynik koncowy 49:46 dla Illinois????????

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś wieczorem baaardzo duzo spotkań w NCAAB. Jest z czego wybierać. Zaproponuje kilka bardzo ciekawych spotkań.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Marist u Manhattan 10/10 ⛔⛔⛔ 62-83
Marist -3
1.87
Bwin
Dzis młodzi koszykarze z Marist głodni są zwycięstwa. Widać ze są w formie i wygrywaja mecz za meczem. Tym razem isch przecienikeim bedzie niezbyt wymgająca ekipa z Manhattanu. Marist gra ostatnimi czasy bardzo dobrze wygrywają ważne mecze. Maja bardzo zgrany zespoł i solindna ławkę. Z takim przeciwnikiem jak Manhattan nie moga pozwolić sobie na utrate punktów jesli mysla o czyms więcej. Marist to zdecydowany faworyt tego spotkania. Manhattan maja ostatnio problemy kadrowe co znacznie wpłynie na przebieg tego spotkania.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Minnesota u Michigan 8/10 ✅✅✅ 69-60
Minnesota +8
1.90
Bwin
Myślę ze zapowiada się tutaj bardzo ciekawe spotkanie. Minnesota gra dziś z borykającym się z plagą kontuzji Michigan. Z kilku serwisach jest napisane że trener gospodarzy ma problemy z doborem podstawowej piątki graczy. Pewne jest że nie zagra bardzo dobry rozgrywający Johannson. Jego brak jest na pewno dużym osłabieniem dla gospodarzy a poza tym braki kolejnych graczy mogą w dużym stopniu przyczynić się do porażki Michigan. Minnesota zaczyna coraz lepiej pogrywać sobie w rozgrywkach Ncaab. Sadzę że są zdecydowanym faworytem tej konfrontacji.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Davidson u Winthrop 7/10 ✅✅✅ 60-47
Davidson -4
1.90
Bwin
Po przeanalizowaniu tak na szybko tego spotkania doszedłem do wniosku ze warto zagrać z handi na gości. Statystyki przemawiają za Davidsonem. Można zauważyć ze idzie im coraz lepiej i łapią coraz lepsza formę. Ich gra może sie podobać. Czytałem informacje na wielu portalach i nie doszukałem sie kontuzji w ekipie Davidsona. Goście to również niezła drużyna, lecz nie mają tej &quot;świeżości&quot;. Dowiedziałem się ze w tym spotkaniu nie wystąpi dwóch podstawowych graczy, co może być dużym osłabieniem.

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
California St u Hawaii 7/10 ✅✅✅ 60-79
over 129
1.90
Bwin
Dziś zagrają razem ze sobą dwie bardzo ofensywnie grające ekipy. California gra na &quot;Hawajach&quot;. Ja już wspomniałem obie drużyną grają bardzo ofensywnie i zdobywają bardzo duże ilości punktów. Przy czym ogóle nie przejmują się obroną. Bardzo zaskoczyła mnie tak niska linia na to spotkanie. Wiadome już jest ze drużyny te wystąpią w najmocniejszych składach bez żadnych osłabień co zaowocuje widowiskową grą z dużą ilością punktów. Osobiście stawiam na ekipę z Californi ale myślę ze w tym spotkaniu może się wszytsko wydarzyć.

alex76 21

alex76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dzisiejszej nocy Indiana podejmie Arkansas. Gospodarze u siebie grają świetnie do tego w zespole gości nieco w przyspieszonym tempie po kontuzji wrócił Sony Weems - najlepszy strzelec zespołu. Gracze Dana Dakicha mają przewagę zarówno pod koszem jak i na obwodzie. Poza tym goście na wyjazdach grają bardzo słabo. Myślę, że doping kibiców, atut w postaci własnego parkietu, lepiej poukładany zespół oraz fakt, iż Weems dopiero wraca po kontuzji na dodatek nie w 100% gotowy sprawi, że Indiana wygra ten mecz.
Indiana @ Arkansas 1 1.80

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Dzisiejszej nocy Indiana podejmie Arkansas. Gospodarze u siebie grają świetnie do tego w zespole gości nieco w przyspieszonym tempie po kontuzji wrócił Sony Weems - najlepszy strzelec zespołu. Gracze Dana Dakicha mają przewagę zarówno pod koszem jak i na obwodzie. Poza tym goście na wyjazdach grają bardzo słabo. Myślę, że doping kibiców, atut w postaci własnego parkietu, lepiej poukładany zespół oraz fakt, iż Weems dopiero wraca po kontuzji na dodatek nie w 100% gotowy sprawi, że Indiana wygra ten mecz.

Indiana @ Arkansas 1 1.80

Małe sprostowanie. Podczas MARCH MADNESS nie istnieje pojęcie meczu w domu i na wyjeździe, ponieważ jest to turniej i najlepsze drużyny są rozstawiane a reszta losowana do określonych lokalizacji. To spotkanie akurat odbyło się w Raleigh w stanie North Carolina

Status
Zamknięty.