pavlyuchenko
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Spotkanie: Houston Rockets - GSW
Typ: GSW -2.5
Kurs: 1.73
Bukmacher: Unibet
Brak Duranta w ekipie GSW nie będzie tak odczuwalny jak Hardena w Rakietkach. GSW to lekko bierze. Polecam także granie na punkty Currego kto może ... ????
UnibetWitam Was...jaki bukmacher ma najwieksza oferte na nba? gram od dluzszego czasu na williamhillu ale potrzebuje innego buka z bogata oferta na nba...co polecicie?
z całym szacunkiem, graty że Ci weszło, ale prawda jest taka że Twój typ był też mocno niepewny więc nie zgrywaj teraz niewiadomo jakiego kozaka, oglądałem ten mecz i Warriors dopiero 4kwarcie wyszli na jakieś lekkie prowadzenie, tak to mecz był na styku a nawet z przewagą Rockets, nie oszukujmy się nie weszło Ci to na jakimś lajcie, ja dałem under 114,5 na Houston m.in. na jednym kuponie, było 114pkt, weszło, i co mam teraz pisać jaki jestem ultra zajebisty mimo że weszło na mega farcie(podobnie jak i Tobie)? Każdy tu może się podzielić swoją opinią, a czy to ktoś zagra czy nie to już każdego indywidualna sprawa. PozdroSpotkanie: Houston Rockets - GSW
Typ: GSW -2.5
Kurs: 1.73
Bukmacher: Unibet
Brak Duranta w ekipie GSW nie będzie tak odczuwalny jak Hardena w Rakietkach. GSW to lekko bierze. Polecam także granie na punkty Currego kto może ... ????
3 kafle wpadły
i taka informacja dla kolegów którzy typują na zasadzie - " linia na under WYGLĄDA SPOKO" koledzy, dajcie sobie spokój z takimi "typami" nie oglądając jaki jest przebieg spotkania, bo tylko wprowadzacie ludzi w błąd, i marnujecie czyjeś zarobione pieniądze![]()
"Whether listed as probable, questionable, or doubtful, there is really no way to gauge whether Embiid will play." Taką informację dziś wyczytałem na zagranicznych portalach. Generalnie motyw z Embiidem jest dość absurdalny według mnie, bo piszą że to w dużej mierze od niego zależy czy i kiedy zagra, jeśli nagle powie że czuje sie ok i chce grać to gra, jak nie to nie, więc według mnie decyzja o jego występie dziś będzie game-time-decisionEmbiid w ostatnim meczu miał nie grać a zagrał, wiadomo coś czy kontuzja wyleczona? Gdyby dziś nie grał to +6 na Pistons do mocnego zastanowienia.
Ogólnie to dzisiaj wydaje się że jest kilka spotkań ciekawych do pogrania. Z dogów to na pewno Minnesota, jak nie zagra Embiid to Detroit na bank powalczy, Lakersi mają dobrą okazję na odbicie się bo przyjeżdżają do nich jedni z najgorszych na wyjazdach Hornets. Z tego samego powodu wydaje się że Hawks nie mają szans w Portland gdzie gospodarze wreszcie w pełnym składzie potrzebują kilku wygranych jak wody. Może jeszcze Wizards w Memphis też warto dorzucić gdzieś na kupon. Jest z czego wybierać. Co myślicie?
odnośnie Portland też bym grał dziś, ale póki co czytałem wywiad z Lillardem i mówi że generalnie czuje się ok ale lekko zdrentwiały po tej kontuzji i decyzja pewnie też zapadnie przed meczem, narazie jest ProbableO Drummondzie wiedziałem ale dla mnie liczy się tylko Embiid dziś, bez niego tracą bardzo dużo. Właśnie kiedyś chyba podczas któregoś meczu mówili że on po rzutówce przed samym spotkaniem mówi trenerowi jak się czuje i wtedy zapada decyzja. Na razie rzeczywiście za dużo znaków zapytania, trzeba poczekać.
Zobacz że grał już z Cavs, zagrał niezły mecz, dostał 33 minuty i do tego teraz mieli dwa dni odpoczynku. Raczej mało prawdopodobne wydaje mi się żeby nie zagrał. Blazers ostanio słabszy okres mają i myślę że zepną się żeby mocno pojechać Hawks.odnośnie Portland też bym grał dziś, ale póki co czytałem wywiad z Lillardem i mówi że generalnie czuje się ok ale lekko zdrentwiały po tej kontuzji i decyzja pewnie też zapadnie przed meczem, narazie jest Probable