skąd te liczby ?Statystycznie wychodzi wynik 92-110 dla gości, mam nadzieje,że Philadelphia postawi jakiś opór.
w ostatnich 10 z PHI, ATL zdobyła 101,4 ; w tym sezonie ATL na wyjeździe ma średnio 104 a w domu 102 więc co to za statystyka?
skąd te liczby ?Statystycznie wychodzi wynik 92-110 dla gości, mam nadzieje,że Philadelphia postawi jakiś opór.
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=basket&liga=nba&lang=cs&tab=1&zap=2skąd te liczby ?
w ostatnich 10 z PHI, ATL zdobyła 101,4 ; w tym sezonie ATL na wyjeździe ma średnio 104 a w domu 102 więc co to za statystyka?
no to wymyśliłeś ???? to nie statystyki tylko przepowiednia jakiegoś algorytmu, zapewne jakieś sieci neuronowe. Wg mnie to nie statystyki, jeśli wiesz o co mi chodzi.
Przecież Pelikany dostają na wyjeździe baty od każdego, to typowa drużyna swojego parkietu. Detroit jest z kolei w takim gazie, że typ w stronę jednej z najbardziej chimerycznych drużyn ligi to jak strzał w kolano. Pytanie - na co ich naprawdę stać? Davis sam tego meczu nie wygra mając na przeciwko siebie Drummonda i Monroe.Detroit Pistons - New Orleans Pelicans 2 @2.42
Dzisiaj we własnej hali Detroit podejmie Pelikany. W dzisiejszym meczu jest jeden faworyt i myślę, że goście odprawią przeciwników z kwitkiem. Nie mają co do stracenia w tym meczu, powiem więcej, stać ich na Play-offy. Moim zdaniem jest to jeden z meczów, w którym Pelicans pokaże na co ich naprawdę stać. Goście przyjeżdzają do Detroit na 9. miejscu w tabeli w Konferencji Zachodniej. Nie radzą sobie ostatnio najgorzej, ale nie jest to też gra, którą można podziwiać, ale myśle, żę starczy i wygraja. W skrócie Pelikany nie maja nic do stracenia i albo wygraja albo przegraja.