>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NBA Quarter Plays by Lukascash

J 0

jaras09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale o czym my tu mówimy? Skuteczność sposobu gry można stwierdzić po kilku latach gry, a nie po kilku dniach.

Proponuję założyć sobie arkusz w Excelu i cierpliwie go uzupełniać przez co najmniej rok i dopiero wtedy jeżeli się sprawdzi, zaprzątać tym głowę innym.

NO właśnie widzisz kolego ,ze znajdą się takie osoby jak autor cytowanej przeze mnie wypowiedzi i tylko podniesie ciśnienie, bo to ,że wpadłeś na pomysł i podzieliłeś się z nim na forum już nie wystarcza. Tak bo najlepiej jakby kolega podał system na którym wszyscy będą zarabiać i będzie cacy wtedy oczywiście obejdzie się bez takich bezsensownych wypowiedzi w stylu &quot;po co zawracasz nam głowę&quot;. Więc jak widać lepiej chyba zostawić to dla siebie bo znajdą się barany ,którzy sami nic nie wymyślą a potrafią tylko krytykować, krótko mówiąc jeśli się nie ma konkretnych uwag to poco zabierasz głos? Tyle na ten temat

pzdr i kombinuj dalej &gt;&gt; olej wypowiedzi niektórych p******

T 0

tomundo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko / Warszawa
Sorry za odświeżenia ale jestem jeszcze świeży na forum i jeszcze nie mogę pisać wiadomości priv. Pytanie do tego systemu czy stosowałeś go na dłuższą metę?

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
nie grałem nim ani nie stosowałem go, nie mam czasu siedzieć po nocach ???? a to był tylko test...sezon przed nami i jeśli ktoś ma czas to może to ogarnąć...nie wiem z czego to wynika i jak to wygląda na dłuższą metę. 4 lata minęły jak widać ;)