>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NBA - Playoffs 2016

Status
Zamknięty.
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Minsk
Z Wadem jest inna sytuacja bo ma kto go zastąpić. Dragic po kontuzji Johnsona musiał grać trochę więcej. Ja coś dzisiaj czuje męczarnie i jak kolega wyżej pisał overy to 50/50. W przypadku Dragica powinien zrobić, ale wiecie jaki jest sport
Ogólnie 3 ostatnie mecze Dragić miał dobre jeśli chodzi o Pts+Rebs+Asts (35, 34, 28) a dziś granica na poziomie 26,5

tony1 15

tony1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie odpadl mega wazny srodkowy Heat Hassan, reszta lapie faule !

Toronto -3.5 10/10

Stawiajcie za wszystkie krowy, swinie i konie oraz pasze w oborach powaga !!!!

Edit:
Jak pisalem post bylo -1.5 Toronto @1.83 i win 1.73 . Mam nadzieje ze ktos zrobil takie zakupy na bet365 i nie tylko . Heya !

Bo ja przedmeczowo wchodzilem @3.2 Toronto i +5.5 Toronto @1.95 oba za 10/10
Dodam ze w g1 i g2 widzialem win Miami 2x i handicapy w ich strone szly i trafilem tak 3/4 typy po kursie srednio 2.30 za 10/10. A dzis widzialem Raps bo za duzo dobrego i tak gralo Heat. Za duzo !!!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dwyane +10 Punkty (izi)
C 0

chytruseklisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tony, życzę Ci powodzenia, ale 10 pkt przewagi to nic w NBA. Nie raz miałem tak że drużyna wygrywała 10-15pkt a w 3 i 4 kwarcie takie manto w stylu 31-14 i po zawodach Panie Kolego, nie zdziwię się jak Żary wygrają ten mecz.

tony1 15

tony1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba grac ze serie wygra Raps. Hassan ponadrywal wiazadla. Slabe ma nogi, kolana, widac koksowal barki a nozki jak patyczki. Nie zagra na 100% w g4 a raczej i do konca serii, marzy o kontrakcie przeciez za ponad 100 mln (w kosmosie chyba)

sewerynkg 3,1K

sewerynkg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dragic po kontuzji

Jakiej i kiedy?
Ludzie odpadl mega wazny srodkowy Heat Hassan, reszta lapie faule !

Kontuzje White upatrywałbym w skali wzmocnienia. Jak już pisałem każdy go robi w jak chce i kiedy chce, jedynie na co się przydaje to łapanie zbiórek. W dodatku zamulał grę w ataku. Haslem potrafi rzucić i lepiej broni.

tony1 15

tony1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A teraz Valanciunas skrecil dwie stopy na raz, co za pokraka. Ale wroci do gry, zwykle lekkie wykrecenie a sie rozplakal, w 4 kw bedzie gral

socham 52

socham

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
opłaca się raczej Miami za 2.5, Valanciunas prawdopodobnie wypada z gry

tony1 15

tony1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakiej i kiedy?

Kontuzje White upatrywałbym w skali wzmocnienia. Jak już pisałem każdy go robi w jak chce i kiedy chce, jedynie na co się przydaje to łapanie zbiórek. W dodatku zamulał grę w ataku. Haslem potrafi rzucić i lepiej broni.

Haslem moze bronic i rzucac w high school na skrzydle a nie w takim meczu. Haslem to zapchaj dziura. Whiteside to ma zasieg nad tablice. Co ty za bzdury piszesz. Akcje z nim do kosza grane twarza do obreczy to 100% kosz. Jak on zamulal to Haslem jest 5 kolem u wozu a nie pomoca dla druzyny

Dodam ze lepiej rzuca i ma talent z 5 metra Hassan a nie cegla Haslem co rzucac nie umie osobistych i jest bez talenciem. O czym ty gadasz ?

Valanciunas out, ale to bez roznicy a nawet lepiej bo to izolacje na Valanciunasa zamulaly gre dzis Toronto a bez niego idzie to lepiej. Lowry wielki mecz.DeRozan czuje gre. Paterson i Carol trafiaja. Jest super. Joseph i Ross sypna w 4 kw i Raps win !

Joseph&#39;a to by w polskiej lidze za darmo nie chcieli ... 68:68 do 3 kw a to co zagralo teraz Toronto a raczej Joseph to kwalifikuje sie na dyscyplinarke dla tego kolesia zreszta juz dawno !

wizkhalidov 31

wizkhalidov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cali
Joseph&#39;a to by w polskiej lidze za darmo nie chcieli ...

LOL, widać bardzo znasz się na baskecie ;) Jeden z niewielu zawodników Raptors, którzy nie zawodzą w tych PO. Lineupy z nim są najbardziej plusowe, w przeciwieństwie do ustawień z samym Lowrym

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wade klasa a Toronto kolejny raz frajersko odda mecz z + XX przewagi punktowej ???? Jeszcze jak ta pokraka Scola na boisko wszedł to znaczy, że jest naprawdę źle. Miami to raczej weżmie, chyba że Wade się połamie.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na ile minut przed koncem meczu bet365 blokuje mozliwosc zamkniecia zakladu? Bo jak teraz skontruje to mam 70% stawki.. wiec albo zaryzykuje win TOR albo skontruje.

wizkhalidov 31

wizkhalidov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cali
Jeszcze odnośnie BPM +/- Tu masz liderów regular season. Rzeczywiście, sami w niej gracze &quot;nic nie robiący&quot;

tony1 15

tony1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak odda dwa rzuty w meczu i dwa trafi i poda 2 asysty na 3 podania a tak stoi w narozniku i choluje gale 15 sekund wpuszczajac w maliny innych na 7 metrze to sobie statystyk nie popsuje. Tyle masz wiedzy realnej o nba, ta statatystyka nie jest produktywna dla nic nie robiacych nie pokazuje co bylo przed i po ! A to nie gra 1 on 1 a 5 on 5 na raz

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jonsnow11109 +3 Punkty
wizkhalidov 31

wizkhalidov

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cali
Stata o ktorej mowisz jesst mylaca i nie przydatna a wymyslili ja ci ktorzy gowno wiedza i robia !

To masz jeszcze raz, spojrzyj, oceń czy miarodajna czy nie. Wg większości analityków zajmujących się NBA, jest to NAJBARDZIEJ miarodajny stat opisujący zawodnika. Ale sorry, ty wiesz lepiej. Koniec rozmowy z toba, szkoda czasu na takiego idiote.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
. Dragic po kontuzji Johnsona musiał grać trochę więcej

Jakiej i kiedy?
.

Mam nadzieje, że wszystko wyjasnione ;p

Nie oglądałem meczu, ale widze, że niezła patola musiała być. Czyli dobre stare Miami. Skoro Hassan nie grał i jest kontuzjowany to Heat z małymi szansami na finały ????

Dzisiaj fajnie wygląda kurs na Atlantę i wygrają. Pisałem niejednokrotnie, że NBA to jeden wielki biznes i konczenie serii 4:0 w tej części rozgrywek to duża strata hajsu. Jeden mecz więcej w Cavs to pełno pieniędzy i tak będzie. Wspominałem o serii finałowej Miami-Spurs, gdzie zawsze można było zauważyć pomoc sędziów jednej z drużyn i to zawsze na odwrót. A z czysto sportowego aspektu to przecież, gdyby nie dzien konia i chyba 25 trójek Cavs to by przegrali przecież. Atlanta zostawi serce na boisku, aby dać chociaż jedną wygraną swojej publiczności, a składem aż tak nie odstają. Znowu gram z handi, bo daje dużo do kursu, a -2,5 bedzie.

Atlanta -2,5 @3,45 Bet365

tony1 15

tony1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To masz jeszcze raz, spojrzyj, oceń czy miarodajna czy nie. Wg większości analityków zajmujących się NBA, jest to NAJBARDZIEJ miarodajny stat opisujący zawodnika. Ale sorry, ty wiesz lepiej. Koniec rozmowy z toba, szkoda czasu na takiego idiote.

[]

A Ty dalej swoje o stacie +/- . jak ci mowie ze ta stata moze byc urzyta w kregu najlepszych zawodnikow itp to tak. Jakas &quot;nowa&quot; symulacja. Ale nie odnosi sie do wszystkiego i wszystkich. Bo mozna byc dnem i cieniasem (Joseph) a wypadac w niej ok w rotacji swego zespolu. Tak bylo jest i bedzie a to nie moje wymysly a realne postrzeganie moje, ludzi z IQ i takze tych Twoich analitykow. Cos tam sie dorwales, poczytales i zrozumiales sam schemat a nie realnie to co sie dzieje do okola i trabisz farmazony i wklejasz statystyki. Po drugie statystyki sa dla kogo ? Na pewno nie dla obstawiajacych ! Wiec zadziwiasz mnie negatywnie drugi raz, a nie powinno byc nawet 1 razu. Ja Ci daje zastosowania Joseph jest 5 kolem u wozu, ma za zadanie nie przeszkadzac, a jak nie zawali tego co &quot;dostanie&quot; jest &quot;super&quot; graczem. Obejrzyl dwa mecze Raps z ostatnich pojedynkow z Pacers badz Heat to zrozumiesz. I podkresle drugi temat , statystyki nie sa do obstawiania, grajac z statystykami mozna tylko zaliczyc ... Zreszta co ci tu tlumaczyc. Jak dwa razy wyniosles w poscie te swoje staty. Jak ty nie wiesz jak gra i co robi Joseph, bo ja ci mowie ze widze i wiem co widze. A Ty mi mowisz ze nie wiem co widze i dajesz staty +/-. To ja ci mowie ze ty nawet nie wiesz co widzisz. A po drugie wsadz je sobie w ... bo forum bukmacherskie jest ost miejscem do stat pod zawodnikow bo one nic nie daja, chyba zauwazyles po swoim proficie. Nigdy wiecej nic do mnie nie pisz ! nie znasz jej realiow nawet w 1 % i nie wiesz o czym piszesz, a po drugie stata +/- jest ostatnia do obstawiania. Przyklad Joseph i realne jej zastosowanie. I wogole jakakolwiek statystyka sluzy do analizowania tego co bylo, a nie bedzie. Pierw trzeba ogladac i rozumiec co sie widzi i miec doswiadczenia, umiejetnosci w przewidywaniu meczy. Nigdy nie patrzylem w staty a formy &quot;szukalem&quot; ogladajac. A ci twoji najlepsi analitycy nie sa do przewidywania rezultatow pojedynkow, nawet tego sie nie podejmuja, a licza zbiorki zadaniowca po meczu i daja mu wielkie +/-

Robson// Można dyskutować, ale na poziomie!! Kolejne posty obrażające innych będą groziły zbanowaniem konta. Pozdrawiam
Champion tony1// Ok. Lecz to kto inny obrazil pierwszy, wiec pierw zbanuj prawidlowa osobe, a pozniej siebie za brak umiejetnosci realnego postrzegania zachowan na forum ! Pozdrawiam

Mam nadzieje, że wszystko wyjasnione ;p

Nie oglądałem meczu, ale widze, że niezła patola musiała być. Czyli dobre stare Miami. Skoro Hassan nie grał i jest kontuzjowany to Heat z małymi szansami na finały ????

Dzisiaj fajnie wygląda kurs na Atlantę i wygrają. Pisałem niejednokrotnie, że NBA to jeden wielki biznes i konczenie serii 4:0 w tej części rozgrywek to duża strata hajsu. Jeden mecz więcej w Cavs to pełno pieniędzy i tak będzie. Wspominałem o serii finałowej Miami-Spurs, gdzie zawsze można było zauważyć pomoc sędziów jednej z drużyn i to zawsze na odwrót. A z czysto sportowego aspektu to przecież, gdyby nie dzien konia i chyba 25 trójek Cavs to by przegrali przecież. Atlanta zostawi serce na boisku, aby dać chociaż jedną wygraną swojej publiczności, a składem aż tak nie odstają. Znowu gram z handi, bo daje dużo do kursu, a -2,5 bedzie.

Atlanta -2,5 @3,45 Bet365

Oj mylisz sie i to bardzo, po pierwsze jedna z bardziej jednostronnych konfrontacji w PO. Po drugie Cavs nawet na jedna sekunde nie chce narazac zdrowia swoich graczy zwlaszcza Irvinga i Jamesa, ich nie interesuja zarobki za show i bilety a tytul mistrzowski, bo jest juz tam malo czasu. Ost mecz Hawks zaczelo robic brudne faule. Lepiej dla obu stron jak to dzis sie skonczy i tak sie stanie ! Szerzej i kursowo odniose sie pozniej ale Cavs bez zadnych oporow i przeciwwskazan 10/10 !!! Wiecej wolnego to wieksze szanse na majstra a jeat to bardzo realne dla nich co graja teraz a co robi Golden i Curry. Cavs zrobilo 4-0 Detroit bez oporu i zrobi tak Hawks i Raps/Heat. Ponadto Cavs z James&#39;em w PO zawsze robilo Hawks 4-0 pomimo ze przed PO po dobrym zasadniczym sezonie zachwalano Atlante ze jest faworytam do finalu konferencji i nawet mistrza. Druzyna sie po tym sezonie rozpada, czeka ich nowa przebudowa bo to nie ma sensu. Niby sredni, niby mocni a okazuje sie ze jak trzeba sily razenia, to brak jej nawet na rownorzedne mecze z Cavs w PO. A Detroit grajace &quot;przypadkowy&quot; basket lepiej sie postawilo !

S 24

soupik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Curry zagra w G4 czy dopiero G5?? Ma ktoś jakieś info? Szukałem w internetach, ale jedynie na ESPN piszą, że &quot;występ niepewny&quot; i że Kerr podejmie decyzję tuż przed meczem.

tony1 15

tony1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rotoworld com - zakladka nba i po prawej newsy NBA i wchodz tez w druzyne indywidualnie

No pewnie ze decyzja o Stefani bedzie po rozgrzewce przed samym meczem ja daje 50/50

J 62

jatyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Curry jest już niby gotowy do gry, ostatnio grywał na rozgrzewce 3x3. Na Game 4 powinnien być probable lub najpóźniej na G5 wróci. W internetach nie dowiesz sie raczej niczego czy wraca czy nie, ponieważ sam zawodnik jak i trener &quot;podrzewają&quot; atmosferę co do jego returnu. Ja stawiam, że wróci i coś potrucha w G4.

Status
Zamknięty.