>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NBA Playoffs 2013

Status
Zamknięty.
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
SAS zdaje się,że znalazło optymalną rotację. Manu zagrał kapitalnie,wysokie drewno mniej kaleczyło grając z ławki,Diaw kilka razy wybronił Jamesa a Heat ani razu nie prowadzili w całym meczu!
Miami ma duży problem na pozycji skrzydłowego,Haslem grał słabo, wszedł Miller do s5 i też gral słabo. Dodatkowo Chalmers strasznie ceglił i na rozegraniu Spurs byli o dwie klasy lepsi. Jedynie na pocieszenie Allen zagrał bardzo skutecznie,a Battier miał kilka momentów dobrej gry.

W tym momencie daję większe szanse San Antonio na mistrzostwo.

hugues 520

hugues

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zastanawiam sie czy to SAS tak kapitalnie dzisiaj zagralo, czy MIA tak slabo, osobiscie typowalem wygrana SAS w tym meczu, ale nie przypuszczalem, ze przyjdzie tak latwo. Jesli SAS nie wygra 4:2, to przegra 3:4 jak dla mnie. Szykuje sie kapitalny mecz.

dondamajk 40

dondamajk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa/Szczecin
Hugues cos jest w tym co mowisz odnosnie dalszego przebiegu serii... w zwiazku z tym kursy wystawione przez buka na g6 uwazam za kiepski zart... :)

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jaka jest szansa, że w meczu nr 6 NBA do sędziowania desygnuje Joe Crawforda albo Fostera? Pytam z ciekawości ???? Gdyby był gdzieś taki zakład to chętnie bym zagrał, bo to raczej pewne. Panowie od czarnej roboty będa w cenie w tym meczu. Kursy ciekawe, bo mimo że jest 2-3 to Miami dalej jest faworytem do wygrania mistrzostwa. Poza tym, ta seria to seria zygzakowa - pomijajac pierwszy mecz plusowe handicapy nie maja znaczenia w tej rywalizacji.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Jaka jest szansa, że w meczu nr 6 NBA do sędziowania desygnuje Joe Crawforda albo Fostera? Pytam z ciekawości ???? Gdyby był gdzieś taki zakład to chętnie bym zagrał, bo to raczej pewne. Panowie od czarnej roboty będa w cenie w tym meczu. Kursy ciekawe, bo mimo że jest 2-3 to Miami dalej jest faworytem do wygrania mistrzostwa. Poza tym, ta seria to seria zygzakowa - pomijajac pierwszy mecz plusowe handicapy nie maja znaczenia w tej rywalizacji.
Joey to pocieszna morda i pajac jakich mało ale najlepszym ,,specem&#39;&#39; od ustawiania wyników dla NBA jest ten pan :
http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Mauer
SPURS w 6 !
P.S : Pop po raz kolejny swoją gadką rozwala mnie na łopatki ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spurs powyżej 6,5 celnych trójek
1,72 betcity

Dla porównania Betsson wyskoczył z linią 9,5! (co moim zdaniem jest trochę za dużo)
Spurs w kazdym meczu trafiali powyżej 6,5.Odpowiednio 7,10,16,8,9. Teraz jeszcze Manu wszedł do s5 i to jest kolejny plus dla typu. 7 celnych trójek to mało przy takich graczach:Green,Manu,Neal,Leonard a zawsze jeszcze może zaskoczyć Parker,Bonner,nawet Diaw.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
toolmajster +8 Punkty (dzięki za ciekawy typ)
maroon +10 Punkty (świetny typ znalazłeś)
toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Paslek-Gdynia-Wroclaw
Dzięki xmarcinx za powyższy, świetny typ

Co do samego GM6 to nie ma co kombinować, bo patrząc na to, co nam buki zaserwowały trzeba grać bez względu na sympatie w kierunku Spurs:

SAS win/3,70/ Pinnacle ⛔⛔⛔ było zaj..... blisko
SAS +9,5pkt/ 1,61 /Bet365 ✅✅✅103:100 Miami

Ekipa z San Antonio poczuła krew i jeśli nie chce przewalić tej serii, to musi zamknąć serię finałową dzisiejszej nocy. Kursy na ten mecz nieco przypominają te z GM1 , kiedy to nie było do końca wiadomo, co oba zespoły pokażą w serii finałowej po różnorodnej drodze obu ekip do finału. Teraz jesteśmy dużo mądrzejsi, bo jesteśmy po 5 meczach, a mimo to kurs bardzo zbliżony do tego pierwotnego otwierającego serię. Nie chce mi się po prostu wierzyć, że Spurs to wypuszczą z łap. Nie jestem fanem Heat i nigdy nie byłem, ale patrząc obiektywnie, to naprawdę więcej atutów na chwilę obecną mają Ostrogi, a jeżeli główny lider Heat mimo wszystko zawodzi (moja subiektywna opinia) to grzechem byłoby nie ruszać takiego kursu.

edit: co do MVP, to jak dla mnie jasne jest, że jeśli Miami wygra finał to Lebron zgarnia MVP, a jeśli Spursi, to zdecydowanie Tony Parker. Historia o tym, że ryzykuje kontuzją i gra dalej w finałach, by nie zawieść fanów tylko umacnia moje zdanie w tej kwestii. Także nie głupia ta opcja po 3,25 ????

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Sporo czasu do najbliższego meczu, a presja z godziny na godzine będzie coraz większa. James przyzwyczaił nas do lepszej gry zwłaszcza po poprzednich finał z Thunder. Pomimo wszystko, Miami wciąż może wygrać ale potrzebują świetnego spotkania Lebrona, żeby napluć krwi Spurs. San Antonio dysponują lepszym formatem, widać zgrany kolektyw i przewagę nad Heat. Miami nie jest jednak bez szans, wszystko zależy od jutrzejszego meczu. Lebron nie kręci wielkich cyfer w finałach, w pierwszym meczu triple double i porażka. Co jak co, ale James potrafi zmobilizować się na największe spotkanie. I myślę, że jutro dokona wielkich rzeczy, nawet jeżeli Heat ulegną, to MVP zasadniczego zagra na miarę możliwości. Lebron nabył znaczne doświadczenie w porównaniu do ostatnich lat i gościu nie bez powodu jest nazywany najlepszym koszykarzem na świecie. Triple Double nie jest poza jego zasięgiem - gracz idealny, potrafi rzucać, zbierać i podawać. Jestem świadomy, że w głównej mierze polegam na szczęściu jednak na takim etapie wszystko może się wydarzyć. Wynika to przede wszystkim z sytuacji Miami, jeśli jutro zdołają wygrać, karty mogą się odmienić. Pozostaje tylko liczyć, że reszta drużyny nie spali się ze strachu, bo niewątpliwie jest to jeden najważniejszych pojedynów dla Heat w kontekście całego sezonu. Podsumowując moim zdaniem typ warty ryzyka po takim kursie.

Lebron James triple double @ 6,80 betsson✅✅✅
Lebron James double double @1,81 betsson​
✅✅✅

toolmajster +8 Punkty (ładnie)
badbartek 76

badbartek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Golub-Dobrzyn
Miami Heat - San Antonio Spurs : Wszystkie punkty zawodnika HCP
Ile punktów zdobędzie zawodnik w czasie meczu (wliczając dogrywkę i handicap)?
Ray Allen ( 1 ) punkty
1.85
Manu Ginobili ( -1 ) punkty
1.85

A ja na betssonie znalazłem takie coś i właśnie to mam zamiar zagrać. Jak wiemy Manu w końcu dostał i dostanie więcej minut wychodząc w wyjściowej piątce a to przekłada się na lepszą jego grę i więcej punktów. Może nie rzuci ponownie ponad 20 ale liczę ,że będzie ich więcej o kilka niż Allena, ponieważ wygląda jakby odzyskał ta swoją pewność w grze ,której mu brakowało wcześniej.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki xmarcinx za powyższy, świetny typ

Co do samego GM6 to nie ma co kombinować, bo patrząc na to, co nam buki zaserwowały trzeba grać bez względu na sympatie w kierunku Spurs:

SAS win/3,70/ Pinnacle
SAS +9,5pkt/ 1,61 /Bet365

Ekipa z San Antonio poczuła krew i jeśli nie chce przewalić tej serii, to musi zamknąć serię finałową dzisiejszej nocy. Kursy na ten mecz nieco przypominają te z GM1 , kiedy to nie było do końca wiadomo, co oba zespoły pokażą w serii finałowej po różnorodnej drodze obu ekip do finału. Teraz jesteśmy dużo mądrzejsi, bo jesteśmy po 5 meczach, a mimo to kurs bardzo zbliżony do tego pierwotnego otwierającego serię. Nie chce mi się po prostu wierzyć, że Spurs to wypuszczą z łap. Nie jestem fanem Heat i nigdy nie byłem, ale patrząc obiektywnie, to naprawdę więcej atutów na chwilę obecną mają Ostrogi, a jeżeli główny lider Heat mimo wszystko zawodzi (moja subiektywna opinia) to grzechem byłoby nie ruszać takiego kursu.

edit: co do MVP, to jak dla mnie jasne jest, że jeśli Miami wygra finał to Lebron zgarnia MVP, a jeśli Spursi, to zdecydowanie Tony Parker. Historia o tym, że ryzykuje kontuzją i gra dalej w finałach, by nie zawieść fanów tylko umacnia moje zdanie w tej kwestii. Także nie głupia ta opcja po 3,25 ????
Idąc Twoim tokiem myślenia warto chyba zaryzykować na dziś dublem na wygraną Spurs i MVP dla Parkera. W Milenium można to połączyć i mamy kurs 9,43. Za drobne można spróbować ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Idąc Twoim tokiem myślenia warto chyba zaryzykować na dziś dublem na wygraną Spurs i MVP dla Parkera. W Milenium można to połączyć i mamy kurs 9,43. Za drobne można spróbować ;)

Dokładnie, nie wiem czy to jest jakiś błąd ale jak ktoś chce zagrać mistrzostwo Miami to dokłada LeBrona jako MVP i jeśli Heat wygrają to drugi zakład automatycznie wchodzi. ???? Tylko że trzeba zagrać Heat 4:3 bo mistrzostwa Heat już nie da się połączyć. ???? Jeśli chodzi o Spurs to tu już trzeba bawić się w dokładny wynik serii, 4:2 lub 4:3.

dwill 620

dwill

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trójka &#39;sprawiedliwych&#39; na dzisiejszy mecz Mike Callahan, Joe Crawford, Ken Mauer.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
NBA interesuję się raczej od święta, z meczy finałowych nie oglądałem żadnego... Jednak to, że jeśli Miami wygra to Lebron dostanie MVP to wiem nawet ja. Pytanie tylko czy aby na pewno Parker w przypadku wygranej Spurs? Wyrazi ktoś jeszcze swoją opinię? Bo te duble są warte uwagi nawet za grubsze stawki...

hugues 520

hugues

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Final bez zadnej dogrywki? Cos mi tu nie pasuje, moze warto sprobowac za drobne@16 lub wiecej, bo dzisiaj jest na to najwieksza szansa jesli w ogole. ✅ a dam sobie honorowo ????

Z mojej strony sorry za suchy typ ale MIAMI dzisiaj win 9/10. D Wade over 20.

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jednak to, że jeśli Miami wygra to Lebron dostanie MVP to wiem nawet ja. Pytanie tylko czy aby na pewno Parker w przypadku wygranej Spurs? Wyrazi ktoś jeszcze swoją opinię? Bo te duble są warte uwagi nawet za grubsze stawki...
Według mnie jak nie Parker to Green.
Tak wygląda &quot;symulacja&quot;, kursy z milenium.pl:
4:3 + James MVP 120 -&gt; 432
4:3 + Wade 40 -&gt; 514
3:4 +Parker 60 -&gt; 557
2:4 + Parker 80 -&gt; 629
Wydatek: 300 zł
Jeżeli ktoś chce zagrać na SAS jako zwycięzce NBA 2013 to w milenium można łączyć kurs 1.75 za wygraną z dokładnym wynikiem. Co daje łącznie AKO ok. 5.69 lub 4.81.

kcz18 +7 Punkty
P 80

pididi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
NBA Finals Game 6
Typ: Miami Heat -6.5 kurs: 1.9 pinnacle​
⛔

Ostatni typ był podyktowany czystymi faktami, dziś stawiam na drużynę której kibicuje w tych finałach...przecież nie mogą zdobyć mistrzostwa zaściankowi kowboje zarabiający parę set tysięcy marnych dolców, w stosunku do sportowców celebrytów LBJ, DW....... : ) Hmm większość dziś stawia na Spurs czytając moich poprzedników. Tym bardziej lepiej będzie mi się pisać poniższą analizę:

Obecne finały charakteryzują się trzema rzeczami w czterech rozegranych spotkaniach na pięć tj.: Zespoły naprzemian zwyciężają (zig-zag win), drużyny które osiągały zwycięstwa robiły to w przekonujących rozmiarach różnicą 10 lub więcej punktów, oraz wygrane drużyny osiągały 103 punkty lub więcej. Dziś w nocy to kolej na Miami aby zwyciężyła różnicą dwucyfrową po przegranym spotkaniu numer 5 w San Antonio (114-104). Jak się spodziewałem ostrogi baunce back strong w GM5. Spurs rzucali niesamowicie skutecznie we wszystkich czterech kwartach rzucając 26 punktów lub więcej w każdej kwarcie. Reasumując Popa zawodnicy rzucili na poziomie 60.0% (42-70) z gry oraz 40.9% (9-22) za 3 punkty. Również starterzy odpalili mocno każdy z nich rzucił po 16 punktów lub więcej na poziomie 63.9% (39-61) z gry. Dziś w nocy oczekuje mocnego regresu ze strony Spurs.

Miami wraca na swój parkiet i dziś liczę no mocne odbicie. Prawde mówiąc Miami nie grało jakoś tragicznie źle w GM5 jednak Spursi wznieśli się na wyżyny swoich możliwości. Miami powinno dać z siebie wszystko a jak wiadomo w takich sytuacjach koncentrują się najlepiej, tak jak to było w tych play offach. Miami jest t 6-0 SU oraz ATS kiedy grają po przegranej w play offach. Zwycięskie spotkania zakończyły się odpowiednio 37, 18, 11, 23, 19 oraz 16 punktami. Skuteczności na poziomie 51.1% (238-466) z gry, 43.3% (42-97) rzuty za 3 punkty, oraz 81.2% (112-138) z lini rzutów wolnych. Dziś stawiam na ekipa King Jamesa oraz Flasha...

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk

Tak wygląda &quot;symulacja&quot;, kursy z milenium.pl:
4:3 + James MVP 120 -&gt; 432
4:3 + Wade 40 -&gt; 514
3:4 +Parker 60 -&gt; 557
2:4 + Parker 80 -&gt; 629
Wydatek: 300 zł

Już nie macie co kombinować, bo Milenium zdjęło zakłady na MVP.

Trafianie samych trójek to zdeczka za mało na bycie MVP

Pobicie rekordu najlepszego strzelca w historii + prawdopodobne pobicie rekordu poprzedniego najlepszego strzelca w historii + bycie najlepszym strzelcem zespołu w finałach + świetna robota w obronie, to chyba ciut więcej niż tylko trafianie samych trójek.

dwill 620

dwill

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trafianie samych trójek to zdeczka za mało na bycie MVP
Olo już Ci odpisał.
Co zrobił Parker w takim razie by dostać MVP? Większość meczy nic nie pokazał. Już bardziej optowałbym, że któryś z dwójki TD - MG, niż TP.

N 23

nekar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Green ma sporo zwolenników w tej kategorii, jednak w dzisiejszym meczu ma zostać otoczony specjalną opieką, jeśli sobie poradzi i Spursi wygrają szanse znakomicie wzrosną.
Osobiście myślę, że nie poradzi sobie, under 13 etoto✅
wg nba.com Danny Green, who was a favorite to win Finals MVP, finished just 1-for-7 from the field.

Status
Zamknięty.