A co powiecie na typowanie strzelców dzisiejszej nocy? W tym dziale często podejmujemy się analizy spotkań pod względem wyniku lub liczby punktów w meczu. Jak wiadomo NBA jest bardzo nieprzewidywalne więc nieraz bardzo ciężko coś wybrać. Moim zdaniem trochę łatwiej jest zagrać na over/under zawodnika. Od jakiegoś czasu gram w ten sposób i często można nieźle na tym zarobić. Drużyny nieraz mają jakieś przestoje, głupie straty. Myślę że zawodników jest dużo łatwiej przewidzieć, ponieważ są trochę bardziej powtarzalni. Ode mnie na dzisiaj takie typy:
- Ricky Rubio over 14,5 – bardzo fajnie się wprowadził w drużynę. Otrzymuje wiele minut od trenera i dostaje dużo piłek które może wykończyć . Obrońcy naprzeciw niego niezbyt klasowi bo Caldwell Pope czy Ingram pozwalali na wiele rywalom w innych spotkaniach. Oglądałem parę meczy Rubio i myślę że dzisiaj da radę.
- Marc Gasol over 22,5 – O tym jak Marc zaczął sezon nie trzeba przypominać. Dzisiaj naprzeciw niego stanie Capela, który wczoraj zupełnie nie poradził sobie z Howardem. Myślę że dzisiaj będzie miał również bardzo duży problem z upilnowaniem Hiszpana. Atutem dla Gasola będzie jego hala gdzie czuje się świetnie.
- McCollum over 24,5 – CJ to jest mój ulubiony zawodnik do tego typu zakładów. Świetny rzut za 3pkt, gra 1vs1 są gwarancją dużej ilości pkt. W dzisiejszym spotkaniu Blazers zmierzą się z Suns. obrona Phoenix zupełnie nie funkcjonuje. W tym sezonie tylko Utah zdobyłą tam 88pkt a reszta to zdobycze około 120pkt. Jedyne czego można się obawiać to szybki blow i mało czasu CJ`a.
- Carmelo over 22,5 – W tym sezonie praktycznie nie schodzi poniżej 23pkt, oglądałem wczorajszy mecz przeciw Timberwolves i mimo przestojów które czasem wkradały się jego grę to Punktował bardzo dobrze. Zwłaszcza w momencie gdy OKC potrzebowało pkt. Obawiam się tylko tego że PG13 odpali, bo w ostatnim meczu jego skuteczność była bardzo wysoka. Naprzeciw Carmelo stanie dziś młody Lauri Markannen i myślę że to duży plus na poprawność typu.
Dodatkowo myślę o AL. Horford over 14,5 , Griffina over 24,5 i Irving over 23,5
Co myślicie o tych typach. Proszę o opinie bo kupon jeszcze nie wysłany. Cały czas zastanawiam się nad wyborem. Wszystkie kursy
STS