W takich Kings sporo młodych głodnych gry dlatego ja bym na nich dzisiaj uważał .
Mroczne nastały czasy w Los Angeles, skoro Lakersi w meczu z cieniutkim Sacramento nie występują w roli faworyta. Kurs 1.90? Come on...
W takich Kings sporo młodych głodnych gry dlatego ja bym na nich dzisiaj uważał .
Mroczne nastały czasy w Los Angeles, skoro Lakersi w meczu z cieniutkim Sacramento nie występują w roli faworyta. Kurs 1.90? Come on...
dokładnie , została nazwa z tej ekipy tylko .Kim są dzisiaj Lakers?
Nie od dziś wiadomo że w LAL ten sezon może zostać potraktowany ulgowo , Kobe ma się doleczyć , zebrać siły i przy mocnym rynku FA w następnym roku zrobić prawdopodobnie ostatni skok na tytuł .=
Nie skreślajcie KobasaJak łatwo zdanie "fanów/znawców" się zmienia: z pewnego ringa do braku po w ciągu sezonu. To jedna z ostatnich szans na misia, Bryant będzie chciał pokazać, że nie potrzebuje, by ktoś go carry'ował (patrz Shaq). Playoffy rzutem na taśmę i potem jakiś niesamowity run, to byłoby świetne zwieńczenie jego kariery.
Gortat będzie gdzieś puszczony na pewno . Lakers ani nie potrzebują Gortata (bo nie potrzebują sobie zawalać salary na następny rok podpisując go ), ani nie dadzą nic co wezmą z chęcią Suns . Gortat jako dobry defensywny center na pewno będzie na oku wielu drużyn .A'propos Lolkersów, takie dominują na ich temat headline'y:
http://www.sportsnet.ca/basketball/nba/lakers-kaman-sacre-team-up-to-purchase-cow/
Rzeczywiście chyba nikt już nie wie, co o nich pisać.
Powiedzcie mi, co myślicie o Phoenix Suns i o Gortacie na ten sezon. Zmienili trenera, odmłodzili nieco skład, ale jednocześnie pożegnali się ze Scolą, Beasley'em i Dudley'em. W ich miejsce przyszli Plumlee, Green i przede wszystkim Bledsoe, który jest potwornie szybki i grał jako wsparcie dla Chrisa Paula wcześniej w Clippersach. To jest młody skład, mogą być w stanie bardzo namieszać w meczach ze starszymi ekipami, przede wszystkim od strony przygotowania fizycznego.
A Gortat to Gortat, o jego transferze mówi się dużo i od dawna. Tak sobie myślę, że skoro mu staty spadły po odejściu Nasha do Lolkersów, a właśnie Lolkersi potrzebują teraz dobrego centra... kto wie?
Jeśli juz teraz zakładacie, ze Lakersi nie będą w PO no to...spoko ???? Nie wiadomo w jakiej formie wróci Kobas. Moze wrócić w naprawde bardzo dobrym stylu. Do tego Gasol i Nash. To jest 3ka zawodników, którzy jeśli będą w formie i zdrowi moga spokojnie zapewnic udział w PO. Wiem, że Zachód jest mocny, ale mimo wszystko.
Nie będą.Jeśli juz teraz zakładacie, ze Lakersi nie będą w PO no to...spoko ???? Nie wiadomo w jakiej formie wróci Kobas. Moze wrócić w naprawde bardzo dobrym stylu. Do tego Gasol i Nash. To jest 3ka zawodników, którzy jeśli będą w formie i zdrowi moga spokojnie zapewnic udział w PO. Wiem, że Zachód jest mocny, ale mimo wszystko.
Witam serdecznie,
Czy jest ktoś w stanie opisać w skrócie poszczególne drużyny i jak się rokują ich szanse na zwycięstwo w zbliżającym się sezonie?
Interesuje się NBA od niedawna. Mam nadzieję, że ktoś poświęci chwilkę czasu. ????
Pozdrawiam,
redneek