>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NBA - marzec

Status
Zamknięty.
slander 10

slander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Golden State Warriors - Los Angeles Lakers
Typ: Golden State
Kurs: 2,10
Analiza: Ostatniej nocy Warriors pokonali Lakers 115:111 w LA. Dziś rewanż w Oakland i myślę, że gospodarze po raz kolejny pokonają Jeziorowców. Wydają się to trochę za wysokie progi dla GSW, ale śledząc przebieg wczorajszego meczu jestem gotów na nich postawić.
Brak wysokich Gasola i Bynuma znacznie obniża jakość gry Lakers, którzy mimo, że grali u siebie mieli straszne problemy. Kompletnie nie radzili sobie z Montą Elissem i na przerwę schodzili przegrywając 23 punktami. Potem Warriors przysnęli i dzięki fenomenalnemu Bryantowi(27 z 36 pkt w drugiej połowie) Lakersom udało się objąć prowadzenie 99-97 na ok. 5 min przed końcem. Na szczęście dla GSW w nerwowej końcówce lepszy od Kobiego okazał się Captain Jack i celnymi trójkami przechylił szalę zwycięstwa na korzyść Warriors.
I to wszystko na wyjeździe w Staples Center skąd niewiele drużyn w tym sezonie wychodziło jako zwycięzcy. Teraz akcja przenosi się do jednej z najgorętszych hal w lidze. Można też liczyć, że w związku z tym nieco wzrośnie skuteczność(i tak niezła) GSW, a nieco spadnie Lakersom.
Skoro GSW pokonali Lakers na wyjeździe, to czemu miałaby im się nie udać ta sztuka u siebie???

L 0

losyart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Detroit Pistons-Phoenix Suns +4.5
Typ 2
kurs 1.7
Buk: Betgun

Arcyciekawe spotkanie zapowiada się na Palace of Auburn Hills gdzie miejscowe Detroit podejmię ekipę z Phoenix. Phoenix już od 7 spotkań pozostaje niepokonane w wyśmienitej formie strzeleckiej jest Amare SToudamire nie wiele od niego odstaje Steve Nash który popisuje się swoimi asystami jak i potrafi trafić w ważnym momencie za 3 Shaq też już się wkomponował sporo zbiera jak i rzuca. Naprzeciw nich stanie drużyna Pistons która ostatnio poniosła 2 porażki co prawda nie u siebie bo u siebie są niezwykle mocni 27-6 ale jednak ostatnia forma nie świadczy najlepiej bo porażka z Washingtonem i Cavaliers które do najlepszych drużyn nie należą to raczej jest powód do zmartwień.W ostatnim meczu zupełnie zawiódł Rasheed Wallace i jak zagra na podobnym poziomie jak dziś może nie być wesoło.Handicap dla pewności choć powinna być czysta 2

slander 10

slander

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś polecam 3 mecze. Kursy z bwin.
Spotkanie: Orlando Magic - San Antonio Spurs
Typ: San Antonio Spurs
Kurs: 2,00
Analiza: Bez wątpienia najciekawiej zapowiadające się dziś spotkanie pomiędzy czołowymi drużynami konferencji. Orlando zajmują 3 miejsce w konferencji wschodniej. Zapewnili już sobie miejsce w playoff, a utrzymanie pierwszego miejsca w Southeast division wydaje się być formalnością. Zespoły sąsiadujące w tabeli z Orlando dzieli 5 meczy różnicy. Oczywiście gdy gra się przeciwko aktualnemu mistrzowi NBA to chodzi głównie o prestiż, więc nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu ze strony Magic, którzy są ostatnio w niezłej formie(bilans ostatnich 10 meczy: 7W 3L). Należy jednak zwrócić uwagę na obniżkę formy Dwighta Howarda, który w ostatnich meczach oddaje mniej rzutów i zdobywa średnio jedynie 9pkt/game!! Zwycięstwa Orlando są głównie zasługą świetnej dyspozycji strzelców Lewisa, Turkoglu i Bogansa.
Z kolei sytuacja nie wygląda zbyt różowo. Zajmują dopiero 6 miejsce w konferencji, ale są jedynie 1 mecz za prowadzącymi w Southwest division New Orleans Hornets. Bilans ostatnich 10 meczy to 4W i 6L, ale gdyby nie wygrane w ostatnich 3 meczach byłoby gorzej.
Stawiam na San Antonio ponieważ mają najlepszą defensywę w lidze. Pozwalają przeciwnikom zdobyć średnio 91pkt/mecz i co najważniejsze przeciwnicy SAS mają średnio jedynie 33,7% za 3pkt. Orlando aby wygrać będzie musiało grać więcej na Howarda, który ma ostatnio problemy w ataku i z obroną Spurs nie będzie miał łatwiej niż z innymi. Myślę, że SAS nie są zadowoleni ze swojej pozycji w tabeli i są na tyle doświadczonym teamem żeby wygrywać mecze w decydującej fazie regular season.

Spotkanie: Portland Trail Blazers - Washington Wizards
Typ: Washington Wizards
Kurs: 1,73
Analiza: Portland ostatnio nie prezentują się tak dobrze jak w grudniu i z powodu ostrej rywalizacji na zachodzie nie mają już raczej szans na playoffy. Natomiast Wizards wygrali ostatnie 7 z 10 meczy w tym ostatnie 4 na wyjeździe(z Orlando!) i walczą z 76ers i Raps o 5 miejsce na wschodzie.
Jest to jeden z meczy &quot;must win&quot; dla Wizards i myślę, że będą bardziej zdeterminowani by wygrać.
BTW. kurs na Washington spada od rana.
Spotkanie: Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers
Typ: under 188,5
Kurs: 1,91
Analiza: Dallas bez Nowitzkiego nie ma już takiej siły ognia i będą musieli lepiej bronić, bo sami za dużo nie rzucą. Clips są przedostatni w lidze jeśli chodzi o ilość pkt/mecz i ostatnio przegrali 9 z 10 spotkań. Dallas powinni kontrolować sytuację na boisku i nie dadzą przeciwnikom zbyt wiele swobody w ataku.

L 0

losyart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Chicago Bulls-Atlanta Hawks+5.5
Typ 2
kurs 1.7
Buk: betgun

Pomimo,że bilanse obu ekip wskazują jednoznacznie na ekipę Bulls 16-18 to jednak w grze Atlanty Hawks 9-26 można zauważyć wyraźny progres ostatnie mecze:
Atlanta Hawks Orlando 98:90
New Jersey Nets Atlanta Hawks 125:117
Washington Wiz. Atlanta Hawks 96:105
New York Atlanta Hawks 98:109
Atlanta Hawks L.A.Clippers 117:93
natomiast w grze Bullsów wyraźny regres i to nawet na własnym parkiecie:
Chicago Bulls Indiana 101:108
Chicago Bulls San Antonio 80:102
Chicago Bulls New Jersey Nets 112:96
New Orleans Chicago Bulls 108:97
Chicago Bulls Philadelphia 76ers 106:110
Obie ekipy nadal walczą o miejsce w playoffach Atlanta jednak jest znacznie bardziej zmotywowana bo nie występowała już w nich od 9 sezonów co w zestawieniu z formą daje dwójkę,ale ja jednak się &quot;zabezpieczę&quot; handicapem

logic 0

logic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cleveland - New Orleans
Typ: Cavaliers
Kurs: 1.75 &quot;sts&quot;

&quot;Mini mecz o mvp&quot; w wykonaniu Lebrona Jamesa i Chrisa Paula, obaj napewno będą chcieli pokazać który jest lepszy ale..

Na początek suche statystyki:

Cleveland:
Bilans u siebie: 24-10
Bilans na wyjezdzie: 16-21
Ostatnie wyniki:
D - Portland - W 88-80
W - Nets - P 99-104
W - Wizards - P 99-101

D - Bobcats - W 98-91
W - Magic - P 90-104
D - Detroit - W 89-73
D - Raptors - W 90-83

W - Bucks - P 98-108

Jak widać ostatnie osiem meczy u siebie same wygrane, na wyjezdzie same porażki.

Hornets:
Bilans u siebie: 27-10
Bilans na wyjezdzie: 21-11
Ostatnie wyniki:
D - Chicago Bulls - W 108-97
D - Houston Rockets - W 90-69
D - Boston Celtics - W 113-106
W - Indiana Pacers - W 114-106

Ostatnio 4 zwycięstwa z rzędu drużyny Hornets, Cleveland jakoś nie potrafi złapać takiego rytmu.

Chris Paul dzieli i żądzii w swojej ekipie podobnie jak James w swojej wszystko będzie w tym meczu zależeć od ich gry.
Myślę jednak, że dzisiaj Lebron, pokarze, że ma większe doświadczenie, że potrafi bardzo dużo &quot;więcej od Paula&quot;, i że jest po prostu lepszy od CP3.
Lebron jest po prostu najlepszym strzelcem w historii klubu on pisze jego historię.

To moja pierwsza analiza mam nadzieje, że się podobała.

gunman 0

gunman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skierniewice
New Orleans Hornets u Cleveland Cavaliers

TYP: Over 190 PKT ✅

Analiza :

Dzisiaj Na Halę Kawalerzystow przylatują Szerszenie. Uważam, że to jedno z ciekawszych spotkan dzisiejszego wieczoru w NBA.

Statystki Zespołów:
Cleveland

23/03/2008 NBA Milwaukee vs. Cleveland L - 108:98
22/03/2008 NBA Cleveland vs. Toronto W - 90:83
20/03/2008 NBA Cleveland vs. Detroit W - 89:73
18/03/2008 NBA Orlando vs. Cleveland L - 104:90
16/03/2008 NBA Cleveland vs. Charlotte W - 98:91
14/03/2008 NBA Washington vs. Cleveland L - 101:99

Jak widac kawalezysci przez ostatnie 6 meczy tylko raz rzeszli ponizej 90 punktow, co jest dosc niezla statystyka punktową jak na NBA.

New Orlean:
/03/2008 NBA Indiana vs. No/Okla. City W - 106:114
23/03/2008 NBA No/Okla. City vs. Boston W - 113:106
20/03/2008 NBA No/Okla. City vs. Houston W - 90:69
18/03/2008 NBA No/Okla. City vs. Chicago W - 108:97
16/03/2008 NBA Detroit vs. No/Okla. City L - 105:84
15/03/2008 NBA No/Okla. City vs. L.A. Lakers W - 108:98

Z tego co widac Szerszenie w swoich ostatnich spotkaniach nieczesto schodza ponizej 100 zdobytych punktow. Najslabszym wynikiem Jest 84 punkty zdobyte w grze z Detroit ktorzy maja jedna z lepszych obron w lidze.

Sądzę że Over dziś bardzo prawdopodobny. Liderzy zespolow (Lebron James i Chris Paul) napewno będą chcieli zagrac dobre mecze i motywowac drużynę do zdobywania punktow.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
nom over w tym meczu wielce prawdopodobny, ale jeszcze pewniejszy dla mnie under 207,5
w meczu c&#39;s-suns. Na nockę dziś stawiam 2 kupony, jeden walnę na noh, bo ładny kurs i są w gazie + under w bos-phx + atlanta, na drugim na suns, super kurs i po pierwszym meczu tych drużyn zdaję mi się, że suns mogą mieć patent na boston i może to się zakończyć 2-0, + over w
cavs-noh + np.sacto

logic 0

logic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
... Patrzysz jedynie na liderów obu drużyn ale oni sami nie zdobędą 90 pkt dla swojej ekipy. W Cavs nie zagra raczej Ben Wallace co jest sporym osłabieniem i ułatwieniem dla Chandlera. No i nie zgadzam się, że padnie tu over, zerknicje na 3 ostatnie mecze h2h

Oczywiście, że patrze na to głównie przecież jest 2 zawodników którzy są bardzo blisko MVP &quot;jeszcze Bryant&quot;, nie patrzyłem na to jako cała drużyne oczywiście Hornets ma Stojakovica - snajpera, Chandlera - podkoszowca, WESTA &quot;kończącego wszystko co tylko mu pual zagra&quot;! to jest DRUŻYNA przez duże &quot;D&quot;, sporo role players wokół świetnego rozgrywajka, ale ja patrzyłem bardziej na drużynę Cleveland chodziło mi o to, że James będzie chciał pokazać, że to on rządzi uwierz mi, że Lebron może wygrać sam mecz 30pkt&#39;ow + 8 asyst, reszta to rola &quot;role playersów&quot; oraz Ilguauskas rzucą swoje o to bym był raczej spokojny, ciągle stoję przy typie na Cavs.

gunman 0

gunman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skierniewice
I to jest niestety Ogromna Słabośc Cleveland. Ta drużyna skupia się wokół jednego zawodnika. Jak Lebron ma słabszy dzień albo nie daj bog ma kontuzję to statystyki Kawalerzystow drastycznie spadają

juancarlos 0

juancarlos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie wiem czemu tu widzicie over. Dla mnie underek pewniejszy. Staty za underem, Big Ben nie zagra, Kto jak kto ale Cavs i Hornets motywują sie do waznych spotkan w grze obronnej, a nie szaleją po parkiecie.

ms89 0

ms89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Spotkanie : Boston - Phoenix
Typ : 2
Kurs : 3.30
Buk. : Expekt
Boston fakt najlepszy w lidze NBA ale ostatnio przegrało dwa mecze w tym u siebie z
Philadelphią... Phoenix ma sie dobrze przegrałi ostatni mecz na wyjezdze to z Detriot co
nie bylo szokiem ale ogladalem ten mecz i mogli spokojnie wygrac poniewaz w 4 kwatre
prowadzili nawet 6 pkt co do koszy na ostatnie 6 meczy to maja +65 a Boston juz nie tak
dobrze bo tylko +36 w tym 4 wygrane i 2 porażki. i jescze takei coś: :]
09/12-06 NBA Boston vs. Phoenix 111:116
02/02-06 NBA Boston vs. Phoenix 94:102
29/01-05 NBA Boston vs. Phoenix 119:128
06/12-03 NBA Boston vs. Phoenix 106:110
12/12-02 NBA Boston vs. Phoenix 94:103
POZDRAIWAM

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
dzisiaj fajny meczyk do typowania.
Denver Nuggets 1,2 - Dallas Mavericks 4,5
mecz w denver, ale super kurs na mavs i nie wiem czy się nie skuszę.
Denver nie jest w najlepszej formie, ale nie może sobie pozwalać na porażki we własnej w kontekście walki o po. Dallas po przyjściu Kidda nie polepszyli zdecydowanie jakościowo swojej gry, ale powinni liczyć się w walce (o finał WCF?). Ostatnio trochę przegrywali, ale były to minimalne porażki z czołowymi zespołami (2pktami z LAL, 4 z c&#39;s, 7 ze spurs)
myślę, że powinni dzisiaj powalczyć, nawet dla mnie chyba leciutkim faworytem jest właśnie Kidd, Nowik, Howard i reszta. Co wy na to?
Ja zamierzam spróbować takiego singielka za niewielką stawkę.
ps. no i faktycznie over w meczu boston-phoenix. dla mnie osobiście olbrzymie zaskoczenie i zniesmaczenie z powodu tak wysokiej porażki suns, bo im kibicuję, no ale bez obrony wygrać się da najwyżej z miami..

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Nie wiem ale Nowitzki lezy polamany w domu a wiec nie pogra:p wiec watpie w Dallas :jezora:

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
dzisiaj fajny meczyk do typowania.
Denver Nuggets 1,2 - Dallas Mavericks 4,5
mecz w denver, ale super kurs na mavs i nie wiem czy się nie skuszę.
Denver nie jest w najlepszej formie, ale nie może sobie pozwalać na porażki we własnej w kontekście walki o po. Dallas po przyjściu Kidda nie polepszyli zdecydowanie jakościowo swojej gry, ale powinni liczyć się w walce (o finał WCF?). Ostatnio trochę przegrywali, ale były to minimalne porażki z czołowymi zespołami (2pktami z LAL, 4 z c&#39;s, 7 ze spurs)
myślę, że powinni dzisiaj powalczyć, nawet dla mnie chyba leciutkim faworytem jest właśnie Kidd, Nowik, Howard i reszta. Co wy na to?
Ja zamierzam spróbować takiego singielka za niewielką stawkę.

ps. no i faktycznie over w meczu boston-phoenix. dla mnie osobiście olbrzymie zaskoczenie i zniesmaczenie z powodu tak wysokiej porażki suns, bo im kibicuję, no ale bez obrony wygrać się da najwyżej z miami..

ja myślę nad underem w tym meczu.
217 to wysoki próg. Gracze mavs bez Novitzkiego, ale bronić oni potrafią, jeśli przegrają to myśle że niedużą różnicą ptk.

mody4 1

mody4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
Możesz się mocno zdziwić, blaise, Dallas grają bez Nowitzkiego. W meczu z Denver Zdecyduje ofensywa, a bez Dirka zdobywanie punktów przychodzi Dallas ciężko.
Denver ostatnio gra na wyjazdach:
25/03-08 NBA Memphis vs. Denver 106:120
23/03-08 NBA Toronto vs. Denver 100:109
22/03-08 NBA New Jersey vs. Denver 114:125
20/03-08 NBA Philadelphia vs. Denver 115:113
19/03-08 NBA Detroit vs. Denver 136:120
Teraz wracają do własnej hali, gdzie mają bilans 28-7, Dallas na wyjazdach ma z kolei 15-19, ostatnie mecze:
16/03-08 NBA Miami vs. Dallas 73:98
04/03-08 NBA Utah vs. Dallas 116:110
02/03-08 NBA L.A. Lakers vs. Dallas 93:93 108:104 (n.V.)
29/02-08 NBA San Antonio vs. Dallas 97:94
25/02-08 NBA Minnesota vs. Dallas 83:99
23/02-08 NBA Memphis vs. Dallas 83:98
Moje typy:
Denver Nuggets(-8.5) @ 1.85 ✅
Over 217.5 @ 1.85
✅

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
Przecież Mavs jest jedną z tych drużyn które preferują grę obronną. więc nielicze że w tym meczu Dever narzuca 120ptk albo więcej. Mavs bez Dirka również potrafią sobie radzić. Może niema teraz prawdziwego lidera ale grać potrafią. Napewno będzie trudno zdobywać punkty ale z drugiej strony Nuggets w defensywie niczym nieimponują.
Moim typem na ten mecz jest under

mody4 1

mody4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
Denver potrafili ostatnio rzucić 120 pkt świetnie broniącym u siebie Pistons i 109 pkt również świetnie broniącym we własnej hali Raptors. Poza tym argumentując, że Denver nie pokazuje nic w obronie, przeczysz swojemu typowi na under ???? Ale ja tego na szczęście nie obstawiam, więc powodzenia :spokodfhgfh:

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaroslaw
Pistons niesą ostatnio w najwyższej formie. Denver niegrają dobrze w obronie, ale Mavs grają bez Nowitzkiego więc Dallas traci w ataku wiele.

mody4 1

mody4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
Nie chce mi się już tu co chwilę nabijać postów, ale zobacz jak często Pistons mimo &quot;braku formy&quot; pozwalają ostatnio rzucić komuś na własnym parkiecie ponad 100 pkt ???? Życzę powodzenia i pozdrawiam :spokodfhgfh:

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leszno
Tak się przypatruję tej bardzo ciekawej dyskusji na temat meczu w którym jest wszystko możliwe, a ja wypatrzyłem według mnie ciekawszy pojedynek, a mianowicie Golden State Warriors - Portland Trail Blazers. Myślę, że over 209,5 pkt jaki został wystawiony przez expekt zostanie spokojnie przekroczony. Może szanowni koledzy napiszą swoje opinie na temat tego meczu.

Status
Zamknięty.