1
16
1337player
Użytkownik
I po co te teksty teraz, co Ty chcesz sobie animuszu dodać takim cwaniakowaniem czy co ?? Jak jesteś taki mądry to się nie pytaj innych o zdanie a najlepiej sam zacznij pisać analizy, żeby jeszcze inni mogli zarobić na Twoich fenomenalnych typach. Kto mógł się spodziewać, że Portland które sypie normalnie w połowę ponad 50 punktów tutaj dostanie raka mózgu i rzuci 35 no kto? Kto mógł się spodziewać, że Bucks rzuci dwa razy więcej trójek a Blazers będą mieć oszałamiające 19% (!!) czyli 4-21 skuteczności na dystansie ? Kto mógł się spodziewać, że notorycznie będą tracić w nierozozumiały sposób piłkę, albo że Lillard w najważniejszym momencie meczu zagra akcję totalnie z dupy i rzuci sobie od tak za trzy prawie z połowy bo mu wolno i jest gwiązdą pełną parą? Przedmeczowe analizy to jedno a realia to drugie, do tego dochodzi jeszcze "siła wyższa" co dla mnie było tutaj widoczne aż nadto.
Panowie trochę dystansu. Takie rzeczy się po prostu zdarzają. Typ który podałem (oraz xamon) był value nie tylko jeśli chodzi o statystyki. Chłopaki taki mieli dzień i 35 punktów w pierwszej tak słabej połowie to wypadek przy pracy. Xamon wyczówam dużą irytację, przecież nic nie stracisz jak kolega przestanie Cię słuchać, a analiza była dobra i tak trzymaj. Portland zagrało w końcu mecz trochę łatwiejszy po morderczej jak dla nich serii zwycięstw na wyjeździe i wyluzowali się odrobinę za mocno. Jestem pewien, że nadal będą walczyć i w mecz z knicksami wjeżdżam z uśmiechem na twarzy. Będą chcieli pokazać, że mam rację i potrafią grać nie tylko z ciężkimi rywalami.