Mi niestety Lakersi zredukowali zarobek na Suns.
Ale mam pytanie z innej beczki. Czy ktos z tutaj piszacych, zainteresowal sie graniem na
live, na zdarzenia : "Ktora druzyna zdobedzie 20 pkt w X kwarcie ? -żadna (kursy wahaja sie od 18.00 do 25.00) " Wczoraj po underowej 1 kwarcie, w spotkaniu Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns, postawilem taki zaklad na druga kwarte ( wynik 19-18 ). Za grosze, po kursie @23,00 wygralem calkiem ladna kwote. Idac za ciosem, identyczny bet na 3 i 4 kware. W 3 czesci gry, nie bylo o czym mowic, jednak w 4 kwarcie padl rezultat 20-19. 1 punkt dzielil mnie od kolejnej wygranej, co przy takim kursie jest sprawa smieszna. Zauwazylem pewna zaleznosc. Jezeli w jednej w pierwszych tercji padnie rezultat ponizej 20 pkt, a generalnie mecz jest underowy, mamy spory value na takie zdarzenie w kolejnych kwartach. Wczoraj, podobnie ogladalem mecz Lakersow, ktory mialem na kuponie. Po 2 kwarcie zakonczonej 12-15, bet na 3 i 4 czesc gry. W tej ostatniej wynik w koncowce utrzymywal sie z tego co pamietam 17-16 dla Lakersow. A ostatnia ich punkowa akcja zakonczyla sie rzutem za 3. Wynik 20-18, znowu tylko jeden punkt. Bede sledzil dalej podobne sytuacje, niemniej mam pytanie, czy ktos juz zwrocil na to uwage.