Nie posłuchałeś nas? Prawda jest taka że do póki sam się nie przejedziesz to się nie nauczysz;p pozdro.
wie ktoś czy zagra dzisiaj Howard z Knicks?
Dwight Howard (back) is listed as 'questionable' for Thursday's game vs. the Knicks.
Heat są po prostu słabi
eee to było dawno temu, teraz byczki bez Rose'a pokonali Miami ????Czikago tez sie podniecales w zeszlym roku a Miami prawie sweepa z nimi zrobili z MVP D.ROSE na czele buhaha
eee to było dawno temu, teraz byczki bez Rose'a pokonali Miami ????
Naucz Ty się czytać ze zrozumieniem . Wiem jak gra zdrowy Wade i wiem , że to zajebisty zawodnik. Czy gdzieś napisałem , że nie? napisałem , że wczoraj grał słabiutko , bo tak po prostu było a o jego kontuzji wiedziałem najlepiej , bo już przed meczem o niej wspominałem. Nie wiem co ty bierzesz , ale jakoś nie przypominam sobie , żebym gdziekolwiek podniecał się w tamtym roku Bulls . Będzie w finale bo?? , jak dla mnie Heat w tym sezonie w finale się nie znajdą a jeśli jakimś cudem uda im się wyeliminować Byki to zbiorą ostre lanie w finale (coś tak jak w tamtym roku). Miami znajduje się niewątpliwie w dużo słabszej konferencji i zagrożeniem może być dla nich tylko Chicago , gdyby grali na wschodzie to Lakers , SAS i Oklahoma pewnie wybiłyby im z głowy finał.słaby to Ty jestes w tym co piszesz..jak mozna takie cos napisac o drugiej druzynie konferencji i teamie ktora zapewne bedzie w finale...?opanuj sie to ze wtopiles na twoich OKC nie znaczy ze mozesz pisac bzdury,i takie gdybanie gdyby Perkins trafil dwa osobiste w koncowce...gdyby trafil spod kosza...slaby jest to nie trafil,rownie,nad Czikago tez sie podniecales w zeszlym roku a Miami prawie sweepa z nimi zrobili z MVP D.ROSE na czele buhaha
dodam jeszcz ze nie masz pojecia jak gra ZDROWY Wade.....ponadnto w Mimi brak Milerra ktora rzuca tam z najlepszym % za 3 i dosyc przyzwoicie zbiera,ale co tam to sie nie liczy,zeby nie bylo,to ze mam LBJ w avatarze nie znaczy ze jestem fanem Miami Heat,ale staram sie obiektywnie pisac jak to wyglada,a zreszta co tu duzo pisac skoro wyniki mowia same za siebie 22-2 Home a w PO i Away wyniki beda lepsze
Byki to zbiorą ostre lanie w finale (coś tak jak w tamtym roku). Miami znajduje się niewątpliwie w dużo słabszej konferencji i zagrożeniem może być dla nich tylko Chicago , gdyby grali na wschodzie to Lakers , SAS i Oklahoma pewnie wybiłyby im z głowy finał.
Ty to jesteś jednak zaślepiony. Chicago przegrało z Miami 4:1 - dostali prawie sweepa , Dallas rozwaliło Miami 4:2 - co z tego skoro Miami prawie prowadziło w serii 2:0 ???? . Dallas pokazało Miami prawdziwą koszykówkę w 3 ostatnich meczach finału . SAS w tamtym roku grali w PO po prostu bardzo słabo , nie wiem czym to było spowodowane , ale po prostu nie trafili z formą. Nie znaczy to jeszcze , że Miami bez problemu by ich rozwaliło. Wracając jeszcze do Czikago , dwa ostatnie mecze Heat więcej szczęścia niż rozumu.haha jakie lanie..Mało brakowala a Heat prowadziliby w seri 2:0(widac ze skonczyles ogladac PO-finały po odpadnieciu Czikago)SaS by im tak szybko wybilo finał jak zrobili to Grizzles z SaS,gdybys byl troche bardziej w temacie to bys wiedzial ze PO a RS to dwa rozne swiaty,tak jak pisalem pierwsze SaS z 8 Memphis dostali az miło,to samo Miami z Bulls zrobili a tez byli nizej po RS i tez grali słabo w.g "ekspertow"
nie przesadzajmy znowu :]Miami znajduje się niewątpliwie w dużo słabszej konferencji i zagrożeniem może być dla nich tylko Chicago , gdyby grali na wschodzie to Lakers , SAS i Oklahoma pewnie wybiłyby im z głowy finał.
Orlando Magic-New York Knicks 1 1,66
Orlando ostatnio L4,właśnie z NYK,Dallas,Denver oraz Detroit i 5L na nich to będzie za dużo nawet jak nie zagra Howard.Grają u siebie a,że Knicks na wyjazdach 9-17 i ostatnio 0-3 to szanse spore uważam,poza tym 8/10 ostatnich spotkań w hali Magików wygrywali gospodarze i 7/10 ostatnich spotkań z NYK to Orlando wygrywało,uważam,że warto![]()
W sumie to można się tutaj zastanowić nad jakimś grubszym overem Melo. Anthony bierze na swoje bary gre Knicks , ostatnio mega mecze mu wychodzą , gra teraz za trzech bo nie ma Amare'a i Lina . NYK muszą walczyć o każdy win , bo Bucks po przyjściu Ellisa grają świetnie i mogą ich wywalić z PO. O win z Orlando będzie ciężko , dlatego nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu i oszczędzaniu Melo , z Cleveland pograł tylko 33 minuty i dlatego "tylko" 19 punktów , w meczach z Atlantą i Indianą gdzie zagrał po 40 minut , nabił 39 i 36 punktów. Buki proponują linie ok 23 pkt , więc zdecydowanie warto zagrać tutaj overa. Na Orlando grać trochę ryzykowne , nie wiadomo ile Howard pogra.Orlando Magic-New York Knicks 1 1,66
Orlando ostatnio L4,właśnie z NYK,Dallas,Denver oraz Detroit i 5L na nich to będzie za dużo nawet jak nie zagra Howard.Grają u siebie a,że Knicks na wyjazdach 9-17 i ostatnio 0-3 to szanse spore uważam,poza tym 8/10 ostatnich spotkań w hali Magików wygrywali gospodarze i 7/10 ostatnich spotkań z NYK to Orlando wygrywało,uważam,że warto![]()
Dwight wraca, dlatego typ wydaje sie IMHO niezly. Knicksi pokazali jakimi pusiakami sa [spotkanie z Indiana] i nie ufam im. Druga sprawa to trzecia pozycja w konferencji wschodzniej, ktora ewidentnie Magic ucieka...To ciekawe ???? a ja właśnie zastanawiałem sie czy nie zagrać na Knick's bo oferta wygląda atakcyjnie. Ale nie chciałem ryzykować ???? ogólnie to troche słabo Magiki grają ostatnio a nie tak dawno Knick's pokonało ich na wyjeździe... Może masz racje zobaczymy jutro ????
Dwight wraca, dlatego typ wydaje sie IMHO niezly. Knicksi pokazali jakimi pusiakami sa [spotkanie z Indiana] i nie ufam im. Druga sprawa to trzecia pozycja w konferencji wschodzniej, ktora ewidentnie Magic ucieka...
Orlando Magic 1,62 Betsafe