>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NBA Grudzień 2017

Status
Zamknięty.
jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Chris Paul IN, max 25min na boisku, Nene OUT dziś
Ryan Anderson dziś wychodzi jako center w Houston, komedia ;)

mfl 439

mfl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola/ UK
Toronto Raptors - Atlanta Hawks
Toronto (-11) @ 1.91
Toronto u siebie nie tylko wygrywa ale &quot;lubi się poznęcać&quot; nad rywalami.
Ostatnie 3 mecze Raptors w Kanadzie: (resztę meczów przeglądnijcie sami)
102-86 vs Philadelphia 76-ers
108-93 vs Sacramento Kings
120- 87 vs Brooklyn Nets
Po dwóch meczach w delegacji i dwóch porażkach z rzędu Toronto dostaje Atlantę u siebie i myślę, że dziś się odkują na jastrzębiach. A w tym sezonie (miesiąc temu) już raz ich znokautowali 112-78.
Uważam, że drużyna Schrodera jedzie do Kanady na pewny łomot.
Washington Wizards- Houston Rockets
Rockets @ 1.77
Wezmę to Houston. Paul widzę, że gra, Rakiety ostatnio trochę poprzegrywały, a to klasowy zespół. Po 1.77 myślę, że warto zamiast na siłę czegoś szukać po innych meczach stawiam na jakość i regularność, której nie mają stołeczni.
EDIT: Teraz doczytałem, że Houston bez centra, ale zamykam oczy i zostaje przy Rakietach. Czasem w NBA lubi być szum z nieobecnymi, część pójdzie za czarodziejami, a mimo wszystko wygrają rakiety. W sumie nie mam wyjścia bo dubel już puszczony ????
AKO 3.38 William Hill

zmooking 1

zmooking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
-
Myślę, że jest dzisiaj szansa na fajne liczby dla Gortata. Tak jak już wspominaliście Capela i Nene OUT. Gortat swoje 25 minut powinien dostać, Anderson to jest zapchajdziura pod koszem, zawodnik, który dodaje spacingu ekipie z Houston. Spacing z resztą to powinien być drugi człon nazwy ekipy gości.
Tym, którzy mieszkają za granicą albo wiedzą jak korzystać z mobilnej wersji b365 w Polsce polecam przyjrzeć się następującym zakładom:
Gortat over 7,5 zbiórki @1,72
Gortat over 17,5 (punkty + zbiórki + asysty) @1,72
Myślę, że godne uwagi. Gortat dobrze współpracuje z Wallem, a Janek widząc dziurę pod koszem gości powinien często grać 1v1 z Hardenem + akcje pick&amp;roll bądź pick&amp;pop z Polish Hammerem.

jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Myślę, że jest dzisiaj szansa na fajne liczby dla Gortata. Tak jak już wspominaliście Capela i Nene OUT. Gortat swoje 25 minut powinien dostać, Anderson to jest zapchajdziura pod koszem, zawodnik, który dodaje spacingu ekipie z Houston. Spacing z resztą to powinien być drugi człon nazwy ekipy gości.
Tym, którzy mieszkają za granicą albo wiedzą jak korzystać z mobilnej wersji b365 w Polsce polecam przyjrzeć się następującym zakładom:
Gortat over 7,5 zbiórki @1,72
Gortat over 17,5 (punkty + zbiórki + asysty) @1,72
Myślę, że godne uwagi. Gortat dobrze współpracuje z Wallem, a Janek widząc dziurę pod koszem gości powinien często grać 1v1 z Hardenem + akcje pick&amp;roll bądź pick&amp;pop z Polish Hammerem.
ponadto Gortat gra pod koszem przeciwko swojemu dobremu koledze, czasem gada jak się lubią i trzymają poza parkietem, a takie ziomkowe potyczki zawsze dodatkowa motywacja do bicia przeciwnika (coś a&#39;la gra z ziomem w fife) ????
Forum Typerów NBA
https://www.facebook.com/groups/880537978793916/

elvisinho 116

elvisinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ziomuś, wiesz o czym mówisz? Popatrz jak bronią Bucks. Przede wszystkim podwajają pick&#39;n&#39;rolle i odpuszczają łuk. To jest piekielnie wyczerpujące. Dwie główne opcje w ataku Kozłów zagrały wczoraj w okolicach 40 minut (Greek Freek + Middleton) + przelot do OKC + historia, która pokazuje, że Kozły w Oklahomie praktycznie non-stop zbierają baty. Jeżeli coś tutaj grać, to tylko w kierunku gospodarzy.
Oczywiście , że wiem co pisze.To jak bronią kozły to prawda,są podwojenia i lubią odpuścić łuk i w tym meczu Adams będzie podwajany,co do łuku to kto niby dzisiaj ma straszyć?George którego nie ma(a zza łuku ma 42,6%,średnio rzuca 20 pkt do tego ma najwięcej przechwytów w lidze czy może zastępujący go Alex Abrines z 4,7 pkt na mecz,no jest Antony i jego 17,6 pkt oraz 35,5% za 3, jest West który jak chce to potrafi ale on ma 31,4% za 3 wiec pytam kto tam za 3 będzie tak straszył?Melo w tym sezonie nie błyszczy , czasami cegli na potęgę. Jedynie West może zagrać super zawody według mnie.
Mówisz historia-ja na nią nie patrzę bo Milwaukee przeszło mega transformację,teraz to nie są chłopcy do bicia
jak parę sezonów temu . Teraz jeszcze mają Bledsoe więc potencjał jest.
Co do B2B to największy znak zapytania , ale to są zawodowcy biorą miliony zielonych, to chyba zobowiązuje?
Podsumowując ten mecz to przewaga OKC na pewno na tablicach + u siebie +B2B Milwaukee + lepiej bronią
W czym upatruje szansę dla gości - lepiej dzielą sie piłką , nie ma Georga + lepsz ławka+Greek Freek
Tak że handi +7,5 na gości według mnie nie jest złą opcją
A kto ma rację zobaczymy po meczu
Pozdrawiam

jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
OKC trochę baty na początku meczu dostaje, no ale wiadomo ze to nba jeszcze nie ma co się spinać

macready 56

macready

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Golden State Warriors - Charlotte Hornets
Typ: Over 211,5
Kurs: 1,95
Bukmacher: Intertops.eu
Kursy wzrosły na over w tym meczu więc na dwie godziny przed zdecydowałem się jeszcze na ten typ.
GSW oczywiście najwięcej w lidze zdobytych punktów, Hornets nie mało też traci więc o zdobycz punktową GSW możemy być raczej spokojni. Charlotte w ostatnich meczach wyjazdowych zazwyczaj rzuca ponad 100punktów dziś wiadomo może być z tym problem patrząc na rywala jednak myślę że wiele do 100 nie braknie i to i tak wystarczy do pokrycia overa, jednak to NBA i nic nie wiadomo nigdy ;p

L 44

luksus777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hahaha, ale wyniki dzisiaj, Chicago i Clippers zgodnie z planem, Washington też czułem, że da rade, ale co się stało w pozostałych meczach :eek:. Piękne kursy by wpadły...Hornets to bym miedziaka nie postawił a tu proszę ???? .

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamiensk/Leverkusen
Ziomuś, wiesz o czym mówisz? Popatrz jak bronią Bucks. Przede wszystkim podwajają pick&#39;n&#39;rolle i odpuszczają łuk. To jest piekielnie wyczerpujące. Dwie główne opcje w ataku Kozłów zagrały wczoraj w okolicach 40 minut (Greek Freek + Middleton) + przelot do OKC + historia, która pokazuje, że Kozły w Oklahomie praktycznie non-stop zbierają baty. Jeżeli coś tutaj grać, to tylko w kierunku gospodarzy.
Ziomuś, wiedziałeś o czym mówiłeś? Dopiero dziś zobaczyłem ten ładnie mówiąc, głupi wpis.
Co do tego co napisałeś o obronie - nie komentuje nawet.
Przelot do OKC, który trwał około 1,5 do 2h w wygodnym samolocie - ałć, musiało się odbić na ich kondycji.
Historia aka H2H? Tutaj chyba sobie taki żarcik zrobiłeś, przyznaj się! ???? Jeśli jednak napisałeś to poważnie to...
Porównywanie tych 2 drużyn z poprzednich dajmy na to 3 lat, a dzisiejszymi składami jest jak porównywanie Merola do Fiata Punto. Został Westbrook i to tak właściwie tyle z kluczowych i ważnych graczy(może Adams, ale to lata świetlne) Reszta powiedzmy sobie wprost, nie liczy się. Poza tym, w ogóle używanie argumentu H2H jest poniżej wszelkiej krytyki. Jedynym wyjątkiem są załóżmy ostanie 3-4 mecze przy niezmienionych składach i bez kompletnego przebudowania drużyn. Zajrzyj sobie w H2H Anaheim v Calgary. Gospodarze przed pierwszym spotkaniem w tym sezonie tych drużyn mieli z tego co pamiętam 28 lub 29 wygranych z rzędu grając u siebie. Jak skończyło się tegoroczne spotkanie? Raczej nie muszę odpowiadać.
Oczywiście, możesz napisać, że &quot;wymądrzam&quot; się po meczu chociaż pograne zostało Bucks +7.5 dla bezpieczeństwa i ładnym kursie, a cały kupon siadł, ale nie piszę tego żeby się wymądrzać. Wróciłem z pracy zmęczony i zaraz uderzam w kime, ale jak przeczytałem ten wpis to stwierdziłem, że skomentuje, żeby może jakiś mod usuwał takie wpisy &quot;ekspertów&quot;, bo to jest umyślne czy też nieumyślne wprowadzanie ludzi w błąd. Każdy ma swój rozum i zagra co chce, ale jakby nie patrzeć to ktoś się tym sugeruje. Pozdro i dobranoc ;)
PS. Nie odbieraj tego jako ataku na Twoją osobę, bo akurat Ty się trafiłeś, a wiele jest wpisów, która zasługują na zruganie. Oczywiście wiele osób pisze z sensem i to cieszy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tobias +7 Punkty (nba)
lesieek +4 Punkty
I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie noworoczne: gdzie obecnie bez podatku można jeszcze grać linie na zawodników? Najlepiej rozbudowane o coś więcej niż pkt. i bez jakichś trudnych do przejścia barier na linii wpłaty/wypłaty. Mój buk zaczął olewać NBA, a granie tylko wyników meczu czy handi to w tym sezonie... sami wiecie.
Wszystkim życzę pięknych i udanych łowów w ten weekend ostatków 2017 (bo jakie ostatki, taki cały Nowy Rok) ;)

jo0hny 44

jo0hny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Golden State Warriors - Charlotte Hornets
Typ: Over 211,5
Kurs: 1,95
Bukmacher: Intertops.eu
Kursy wzrosły na over w tym meczu więc na dwie godziny przed zdecydowałem się jeszcze na ten typ.
GSW oczywiście najwięcej w lidze zdobytych punktów, Hornets nie mało też traci więc o zdobycz punktową GSW możemy być raczej spokojni. Charlotte w ostatnich meczach wyjazdowych zazwyczaj rzuca ponad 100punktów dziś wiadomo może być z tym problem patrząc na rywala jednak myślę że wiele do 100 nie braknie i to i tak wystarczy do pokrycia overa, jednak to NBA i nic nie wiadomo nigdy ;p
klasycznie ten 1pkt zabrakło co :p akurat nie grałem tego, ale mam często tak samo.....

L 44

luksus777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiaj 1 co mi się rzuca w oczy to wygrana Orlando z Miami po kursie @1.96 i under w meczu Jazz z Cleveland.

pavlyuchenko 1K

pavlyuchenko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiaj 1 co mi się rzuca w oczy to wygrana Orlando z Miami po kursie @1.96 i under w meczu Jazz z Cleveland.
Wątpię, żeby Miami zagrało drugi dzień z rzędu tak samo tragiczny mecz jak wczoraj z Brooklynem - ja osobiście widzę zwycięstwo Miami

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
przeczuwam dzisiaj, że GSW się przejedzie po Memphis. handi -9.5 po kursie 1.50 idealna do jakiegoś mocnego dubla.
Polecam też Cleveland. Osłabili loty ostatnio, ale ja w nich wierzę nadal. Czas na przełamanie.

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamiensk/Leverkusen
przeczuwam dzisiaj, że GSW się przejedzie po Memphis. handi -9.5 po kursie 1.50 idealna do jakiegoś mocnego dubla.
Polecam też Cleveland. Osłabili loty ostatnio, ale ja w nich wierzę nadal. Czas na przełamanie.
Zgadzam sie z tym typem i jak najbardziej popieram. Steph dzis wraca do skladu, chlopaki wczoraj dostali po dupie od slabych Hornets(3-11 on road przed wczorajszym meczem) i to do tego u siebie. W Memphis dalej kontuzje i slaba gra. Meczu przyznam nie ogladalem, ale widzialem, ze Howard napykał im punktow. Dzis powinno byc nieco latwiej moim zdaniem i pod koszem Memphis nie powinno tak szalec. Do tego Green mial 16 asyst, a nie od tego chlopak jest. Dzis Curry bedzie od rozrzucania pilek, a wiadomo - swoje dolozy jesli chodzi o punkty. Ostatnio pykneli ich luzno roznica 13 punktow i dzisiaj mozliwe, ze w ostatnim meczu roku rozjada ich ponownie.
Z ciekawych spotkan jak dla mnie to handi na Denver oraz Miami win, ale zobaczymy czy Embiid zagra, a Miami jest b2b wiec nieco ryzykownie, ale i tak chyba warto pobrac.

T 143

tdulko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Embiid nie zagra, pojechal prosto do Phoenix. - Handi nie wydaje sie crazy pomyslem. Tak jakby Phila chce sie podlozyc.

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamiensk/Leverkusen
W takim razie gram sam i polecam dubelek:
GSW over 110.5 pkt. @ 1.87
Denver(-4.5) win @ 1.59
AKO: 2.97
Bez Embiida Phila wygrala jedno spotkanie na wyjezdzie w tym sezonie. Mysle, ze takie handi sa w stanie pokryc. Myslalem rowniez nad ich overem, ale linia mi sie nie podoba wiec pobieram te opcje. Zdecydowalem sie na over punktowy GSW. Tak jak pisalem, dzisiaj ostatni mecz roku i powrot Stepha. Rzucac jest komu i mysle, ze bedzie wesolo. Czolowa druzyna z 114,4 PPG vs 5. Memphis jesli chodzi o OPP PPG, ktore wynosi okolo 103 z tego co pamietam. Nawet niezle, ale w przypadku pozwalanych trojek i % trafianych trojek to juz Grizzlies plasuja sie na 20+ miejscu(nie pamietam dokladnie tych danych, ale sprawdzalem to kilka dni temu wiec niewiele sie zmienilo ???? ) Wiadomo, jak pisalem, shooterow maja wiec licze na lanie. Pozdrawiam.

matbie 7,5K

matbie

Znawca - NBA
Reaction score
0
Punkty
0
W pełni się zgadzam po dzisiejszej klęsce u siebie ze słabymi Hornets powinni ostro się zrewanżować za tą wpadkę i ich ofiarą padnie Memphis. Ja to stawiam na GSW -13,5 po kursie 1,98

Status
Zamknięty.