Dyscyplina
Koszykówka NBA
Godz: 03:00
Spotkanie Utah Jazz-Golden State
Typ: over 217.5
Kurs 2.75
Buk
Unibet
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie z Nba, Utah Jazz we własnej hali gościło będzie drużynę Golden State Wariorrs. Goście są faworytem do wygrania w tym spotkaniu , ogólnie rzecz biorąc Golden State ma 1 pozycję w tabeli i z 22 spotkań wygrali 19, zaliczyli tylko 3 wpadki co moim zdaniem jest bardzo dobrym wynikiem , na wyjeździe zanotowali 1o wygranych i zaledwie 1 porażkę z zespołem LA Lakers na początku Listopada co można uznać wypadkiem przy pracy, Goldeni również sporo punktów rzucają w obcych halach przez ostatni miesiąc nie zeszli poniżej 104 punktów , na pewno tutaj można się spodziewać iż rzucą około 110-115 oczek, gospodarze natomiast są dopiero na 7 pozycji w 23 spotkaniach zanotowali 14 wygranych oraz 9 porażek, oczywiście na swoim boisku radzą sobie lepiej niż na wyjazdach,ale ekipa przyjezdnych zdecydowanie im nie leży, od 2013 roku obie ekipy spotykały się ze sobą 6 -krotnie , gospodarze wygrali tylko 1 mecz, resztę zakończyli porażkami, Liczę jednak iż w dniu jutrzejszym zdołają kilka punktów rzucić, bowiem na przed swoją publicznością czasem potrafią to zrobić , stawiam na wynik końcowy oscylujący mnie więcej w granicach 104 : 114, myślę że goście spokojnie taki Handicap powinni pokryć.