Na dziś kolejny tripelek z Unibetowym handicapem
New York Knicks - New Orleans Pelicans

Handicap linii outsidera - w tym dogrywka
New York Knicks 7.5 | 1.28
Knicksi ahh Knicksi, co z wami począć. Mimo ostatnich wyników, przeczuwam dziś niezły mecz drużyny z Nowego Yorku, może nie zwycięski ale niezły. Knicksi to obecnie w moim odczuciu nie jest drużyna na granie czystych zwycięstw, a właśnie na granie handicapów. Typowi sprzyja także fakt, że Knicksom nieźle idzie przeciwko Pelikanom - 3 wygrane na ostatnie 5 meczów, a porażki pokrywające handicap, więc liczę, że dziś będzie podobnie. Jeśli u Nowojorczyków zagra ktoś więcej niż Bargnani i Anthony to można tutaj po cichu liczyć na przełamującą złą passę wygraną gospodarzy, ale ja wolę się ubezpieczyć, gdyż w przypadku gdy reszta drużyny znów zagra poniżej oczekiwań - handicap wciąż powinien być zapełniony.
Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves

Handicap linii faworyta - w tym dogrywka
Minnesota Timberwolves 15.5 | 1.32
Oklahoma w gazie, wygrywa ostatnio z każdym. Wilczki przełamały wczoraj passę porażek wygraną z Dallas na obcym terenie, dziś kolejny trudny mecz przed nimi. Nie odważyłbym się grać na nich mniejszego handicapu czy czystej wygranej, ale +15.5 mnie skusiło. Ostatnie 5 meczy bezpośrednich to wygrane gospodarzy spotkań i zapewne też tak dziś będzie. Dobry dla typu jest fakt, że w 4 z 5 wygranych meczy przegrani z OKC pokryli ten wysoki handicap - nie udało się go pokryć Utah Jazz, ale nie porównujmy Utah do Minnesoty ???? . Liczę na to, że Minnesota pokrzepiona wczorajszą wygraną stawi czynny opór OKC i nie dojdzie tu do blowoutu.
Toronto Raptors - Denver Nuggets

Handicap linii outsidera - w tym dogrywka
Toronto Raptors 7.5 | 1.28
Ostatni mecz na triplu, który zaczyna sie o 19 naszego czasu. Toronto podejmuje Denver, które wygrało 5 meczy z rzędu - pośród których pokonała mocne zespoły. Ostatnie 6 meczy to wygrane gospodarzy, po 3 zwycięstwa przy każdej drużynie. Ja jednak uważałbym na czysty typ na Raptorków, gdyż ostatnimi czasy średnio im idzie na własnym parkiecie - stąd pomoc ze strony handicapu. Toronto całe zdrowe, u Denver Faried, Lawson (czyli ważne persony dla drużyny) pod znakiem zapytania (nawet jeśli zagrają zapewne nie pokażą pełni swoich umiejętności) no i brak McGee i Galiniariego. W związku z tym, liczę dziś na wyrównany mecz w Kanadzie mając nadzieję że DeRozan i Gay dziś nie przyceglą jakoś strasznie ???? . Ostatecznie ciężko przewidzieć mi wynik tego meczu, ale liczę, że niezależnie od dzisiejszego zwycięzcy handicap zostanie pokryty

---
Oj Raptorki Raptorki
Kurs na triplu : 2.16
Powodzenia reszcie ;D