>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NBA Fantasy

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
dzięki już zaakceptowałem,czekam na reszte ????
ps.Wysłałeś 4 razy a na mailu mam tylko 2 mail mi nawala czy jak?

tego nie wiem...Ty i Toolmajster dostaliscie 3 zaproszenia..od niego tez zero odzewu do dzisiaj..ostatnio 2 razy nie dostalemm zaproszen na yahoo i trzeba bylo ponownie wysylac wiec mozliwe ze to yahoo

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Na ta chwile 8....deadline jest do srody do godz 20. Ludzie plakali o grę a nawet na maila nie zagladaja..trudno wiec sie spodziewaf ze beda prowadzic druzyne

lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dobra...zerowy odzew, podają maile, chcą grac a potem nie ma komu wejsc na maila i dolaczyc do ligi. Zadna z osob, ktora podala maila i nie dolaczyla, nie ma juz mozliwosci gry. Zaprasamy za rok z wieksza ochota i zdecydowaniem. Oki, KB i inni chetni z 1 ligi podajcie maile na PW

I 462

iti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ja tutaj wszedlem zeby poinformowac, ze jednak rezygnuje z Fantasy - nie gram w zadnej lidze. W sumie i tak kolega wyzej napisal, ze miejsc nie ma, wiec na szczescie nic sie nie stalo.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Tak się kształtuje sytuacja w 1 lidze, do PO wchodzi 8 drużyn, grupkę szczęśliwców póki co zamyka Żak z niewielką przewagą. Rozczarowaniem na pewno jest postawa graczy lukascash oraz starego wyjadacza Dżuana ????
Zostało 5 kolejek do końca zasadniczej.

juan_antonio 52

juan_antonio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Plagę kontuzji z początku sezonu przetrwałem i teraz mogę szturmować top15 kosztem Łukasza :cool::cool:

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Wkraczamy w decydująca fazę i walkę o medale ???? Ekipa TeddyEndżels rzutem na taśmę awansowała do półfinałów ???? przy okazji wyrastając na głównego faworyta do końcowego triumfu, mając tak doświadczonego managera który już raz sięgał po trofeum ????

H 0

hrycek14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroclaw
Witam,
Odnowiłem naszą ligę keeper
Bukmacherskie&amp;Basketplanet
Niebawem ustalę graniczą datę wyboru keeper i w lidze ustalimy wspólnie termin Draftu( pod koniec października) .
ps. polowa uczestników tej ligi ma swoją grupę na FB i tam zdecydowanie latwiej o komunikację. chętnych na dołączenie do tej grupy proszę o info na priw

yellowblue 66

yellowblue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy normalne ligi fantasy h2h na forum w tym roku będą w ogóle ruszać ?

mkalvarez 120

mkalvarez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
Ligi w tym roku chyba same się aktywują i wznawiają wszystkie druzyny, pasowało by jakos potwierdzic uczestnikow zeby nie bylo wysypu botow