>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

NBA 2k17/18 - LAX

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może masz rację. Ostatnio zastanawiam się mocno co jest nie tak. Coś na pewno trzeba zmienić.

supermariobros 358

supermariobros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem w czym jest problem, po 18:00 się odezwę
Albo i teraz

Podstawowy błąd to Twoja średnia wysokość kursu. Grasz za niskie kursy i masz słabą skuteczność ...
Mimo, iż wczoraj trafiłeś, to daj sobie spokój z dublami, graj tylko single na dobrym kursie. Bo aktualnie podajesz ako @ 1.50 - 2.00 na marnej skuteczności, a żeby dawało to zysk musiał byś mieć minimum 75% trafień
Reasumując, graj single na kursach grubo powyżej @ 2.00 (przedział 1.80 -3.00). Tak ! Musisz zacząć umieć typować kursy 3.00 i je trafiać, bo bez tego ani rusz. Jak widzisz nie wchodzą Twoje niskie kursy, a tzn, że bez problemu wchodzą wysokie. I powtarzam, daj sobie spokój z dublami (nie rób @ 3.00 z dwóch faworytów, bo będziesz robił cały czas to samo). W ten sposób na skuteczności 40-50% będziesz już generował zadowalający zysk.
Jeżeli LAX nie potrafisz tych założeń zrealizować w swojej dyscyplinie NBA, tzn. że nie umiesz jej grać i w ten sposób nic nie osiągniesz, a tracisz jedynie czas, który możesz, a wręcz musisz spożytkować w inny sposób.
(Typowanie to jedno, a założenia są najważniejsze i trzeba potrafić je realizować, aby gra miała sens. Ja Ci rozpisalem założenia jakie obowiązują Ciebie, spróbuj bo może się uda)
Pozdrawiam Serdecznie

supermariobros 358

supermariobros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I jeszcze ostatnia, a zarazem bardzo ważna podpowiedź
Przestań liczyć te tygodniowki (week 1 itp). Granie w zakładach to nie zmywak w U.K.
Podsumowanie masz robić najwcześniej co 15-20 typów i w tedy można coś wyczytać (czy realizujesz założenia, tj. czy po prostu umiesz grać)
I w tedy po 15 grach może być tak:
Wygrane: +7
Przegrane: -8
Skuteczność: nieco poniżej 50%
Śr kurs: 2.50
Zysk: + ...
Yield: + ...

To się nazywa podsumowanie w zakładach, a nie jakieś dodawanie co 7 dni ...

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dzięki za zainteresowanie, takie oczywiste oczywistości napisałeś. W sumie tak patrząc to rzeczywiście zjechałem z tymi kursami za nisko, coś w tym kierunku pomyślę.

supermariobros 358

supermariobros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiste oczywistości ?
Takie to dla Ciebie jest proste ... Tylko że Ty w 1% tego nie potrafisz zastosować jak narazie !
Nie znalazłem ani jednego Typu w takim charakterze, jak Ci poleciłem. Trochę mnie dziwi ta Twoja odpowiedź (gadka że niby wiesz o co chodzi), bo wiele Ci czasu poświęciłem... Ale myślę że skorzystasz, bo nie masz innego wyjścia
Zdrowia LAX !

O 4

ojej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak na dobrą sprawę, ważne ze 2 typy weszły i połączone były ze średnim kursem, kto chciał rzucił jakiś mały hendi i było jeszcze lepiej.
a co ogólnie do tematu, każdy ma swój sposób prowadzenia i nie jest w dobrym guście zarzucać komuś, że robi za często rozliczenia ????
Powodzenia Lax.

supermariobros 358

supermariobros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak na dobrą sprawę, ważne ze 2 typy weszły i połączone były ze średnim kursem, kto chciał rzucił jakiś mały hendi i było jeszcze lepiej.
a co ogólnie do tematu, każdy ma swój sposób prowadzenia i nie jest w dobrym guście zarzucać komuś, że robi za często rozliczenia ????
Powodzenia Lax.
To że weszły nic nie znaczy i niczego nie poprawia, chyba że jesteś taki krótkowzroczny że ... Podliczanie po tygodniu też jest złe, bo to nie pokazuje wydajności i tego co należy poprawić. Podsumowanie ma konkretny cel, a te tygodniowki do niczego nie prowadzą.
Takie to dla Was oczywistości przecież ...

supermariobros 358

supermariobros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj chciałem zagrać tutaj w Twoim imieniu wspomniane Value na dobrym kursie, aby ten temat miał jakikolwiek sens. Ale później doszedłem do wniosku, iż co ja będę Ci typowal w Twoim temacie, jak to są przecież oczywiste oczywistości dla Ciebie ...
Argumenty pod value jak i sam trafiony typ @ 2.70 podałem wczoraj w dziale NBA, czyli Philadelphia 76ers, która wygrała 89:80 z Bostonem

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No pewnie że byłoby to śmieszne, gdybyś wbijał do kogoś do tematu i podawał swoje typy. Nie rozumiem do końca dlaczego tak się przejmujesz innymi, załóż sobie swój temat i podawaj tam, no offense. Może jak za dużo masz czasu, warto go spożytkować w taki sposób.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
swysocki +4 Punkty (Ja też czekam z niecierpiwością na pokaz umiejętności tego Pana/Pani.)
lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Week 14

Zagrane: 2
Trafione: 1
Bilans: -0,03
Yield: -2%

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Week 15

Zagrane: 4
Trafione: 3
Bilans: 2,07
Yield: 52%

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powtórka z ostatniego, Minnesota dziś w pełnym składzie, co najwyżej bez Teague&#39;a. Zamiast wchodzić w handi, tym razem gram ht/ft.
HT/FT Wolves/Wolves

1.83 1xbet
No i Teague jednak zagrał i narobił - za wyprowadzenie piłki z autu brawa dla tego pana...

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba dziś wchodzić w Portland. Clippersi prawdopodobnie nie będą mieli do dyspozycji nowo pozyskanych graczy, więc skład mocno przetrzebiony. Jak Blazers tego nie wykorzystają to nie wiem co o nich myśleć. Tym bardziej że od jakiegoś czasu grają naprawdę dobrą koszykówkę. Analogiczna sytuacja z Cleveland, bo w Pistons też nowi nie grają. Na Blazers kurs lepszy więc gram.
Blazers (bez OT)
1.85 1xbet