Znalazłem pomyłkę w ofercie Expekta i wychodzi świetny typ na dziś, skorzystałem oczywiście:
Los Angeles Lakers - Houston Rockets 1 kwarta Lakers +3 1.92
Los Angeles Lakers - Houston Rockets 1 kwarta Lakers +3 1.92
Celtics są drużyną lepszą, i nawet jeśli mają gorszy dzień, to dają radę. Marcin kolejny raz zagrał "bezbłędnie" (chociaż tym razem 8 punktów, więc przyzwoicie), jednak trzeba przyznać, że cegiełkę do zwycięstwa Bostonu dołożyła większość pozostałych graczy gospodarzy. Howard i Lewis zagrali poprawnie (8-14 FG), jednak Turek(4-14) a Alston i Reddick(1-7) kompletnie nie podołali zadaniu. Gortat(4-4) :-Dtitans that is where you are wong, we had an off night from allen, didnt even hit a three and we shot 60-some odd percent from the line and still managed to beat the three seed with no bench. Orlando is good. Celtics are just better.
Wiesz, dla mnie to już zawsze będzie grubas, który jest swego rodzaju ewenementem nie tylko w koszykówce, ale i w sporcie w ogóle. Nie ma absolutnie niczego, co powinien posiadać dobry sportowiec, a mimo to rzuca ponad 20 punktów w meczu, do tego jedno trafienie daje zwycięstwo jego drużynie.
Kuriozum?
dokładnie...przyznam że nie doceniałem grubasa w RS jak i w całym poprzednim sezonie nie zachwycał.Ale teraz zrobił postępy i to procentuje w PO.Wogóle jestem pełen podziwu dla nich że graja cały czas praktycznie start 5 ograniczając ławke.Ray ma słabsze momenty ale potrafi zagrać kosmicznie w ważnych momentach.Rajon niszczy..a Perk mnie z meczu na meczu zaskakuje tym na jakim obecnie jest poziomie w porównaniu do poprzedniego sezonu.W Game 5 ktoś musi wznieść sie na wyżyny i zagrać kapitalne spotkanie oczywiście nie umniejsząc roli całego zespołu.Wtedy Magic będą pod ścianą i prawdopodobnie zakończy sie to tak jak co roku.Big Baby ma niezly rzut, jeżeli zamieni trochę tłuszczu w mięśnie to może być solidnym skrzydłowym.