Co do rewanżu to nie ma sensu zakładać nowego tematu tylko po prostu wydłużyć obecną rywalizację póki mam fajne chęci na typowanie a walka jest zacięta.
// ah ta twoja pewność siebie ???? dziś ostatnia kolejka, ale raczej licząc wszystkie plusy to ja wygrywam musisz trafić aż trzy typy żeby w ogóle był remis ????
1. Konsekwentnie
Boston Bruins - Montreal Canadiens
X (60' @ 3,75
2.
Dallas Stars - LA Kings
X (60' @ 3,80
3.
San Jose Sharks - Arizona Coyotes
San Jose Sharks (60' @ 1,90
Kursy z Betssona.
Konsekwentie na ostatnią kolejkę Challenge wybrałem picki które zawodziły mnie całą rywalizacje. Tylko jeden może to wygrać, czyli ja hehe :]
Specjalnie zapodałem takie typy które nie do końca mają szanse na powodzenie, ale podliczając wszystko, zwycięzcą tego pojedynku jest nie kto inny jak WONDERKIDO dużo mi dało wczorajsze typowanie gdzie trafiłem wszystkie trzy zdarzenia, z czego Ty żadnych nie trafiłeś w żadnym dniu aż trzy.. z tego co pamiętam...
Z żalem i wielkim smutkiem, zawiadamiam że uznaję wyższość użytkownika w naszej pierwszej rywalizacji. Przepraszam fanów, którzy trzymali za mnie kciuki i dziękuję za doping do samego końca niniejszym wręczam użytkownikowi Wonderkido reputę i proponuję kolejną rywalizację od następnej soboty. Wczorajsze typy ode mnie to już był Classic desperate mode przygnieciony twoimi trzema trafieniami w jednym dniu, myślę że to zaowocowało tak mało skutecznymi typami. Niniejszym Gratki i dzięki za rywalizację.