>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nasze wygrane w kasynach powyżej 100$ - 80€ - 300 PLN

akselek 552

akselek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piacenza

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Nie wiem o co chodzi w tym slocie :?

Dziwny slot,jeszcze dziwniejsze zasady free spinów...

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Boli? ????
To mój ostatni screen,na specialne życzenie życzliwych osób,którzy &quot;martwią&quot; się o moje pieniądze ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rio_grande +3 Punkty (Wreszcie nie bedziesz musiał przegrywać swoich pieniąszków po to aby pochwalić się screenem przed dzieciaczkami :D)
zakladowa +3 Punkty (daj spokoj z ta gimbaza.. boli ich to strasznie :x)
D 154

dominikcypryjski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków

Trochę z innej beczki wygrana ale pochwale się- 13go wszystko zdarzyć się może no i wpadlo za złotówkę ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nowaq69 +4 Punkty
endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

✅ 125$ z kodu &quot;BEMERRY25&quot; w ClassyCoin
Notka przy wypłacie na konto o możliwości wysłania pieniędzy czekiem mnie przestraszyła i chciałem zlecić na Netka.
Najpierw jednak chciałem się zalogować na niego i podałem błędny pass :;/: co spowodowało blokadę (nie przypuszczałem, że zablokują po jednym strzale).
Kiedyś już miałem taką sytuację i blokada została zdjęta po rozmowie telefonicznej, ale nie pamiętam jak do tej rozmowy doszło.
Wysłałem meila z prośbą o odblokowanie, lecz w momencie wysyłki była notka, że jeśli konto jest zablokowane to poprzez meila nie może zostać odblokowane.
Jeśli ktoś wie jak odblokować Netellera proszę o PW, gdyż nie używałem jeszcze tego konta i baaardzo mało o nim wiem ;)