mecze polaków od dzisiaj przestaje obstawiać a przeciwko nim nie będę grać, z taką grą to ja ich nie widzę w mistrzostwach świata przyszły mecz z Słowenią pokaże czy Polacy potrafią grać w piłkę
Chlopie przestal bys sie w koncu osmieszac... A moze ze Slowakami przyjdzie wlasnie rehabilitacja? Zreszta gdybys chwile pomyslal i zajrzal do tabeli i na rozpiske meczow to zauwazylbys, ze Slowacy najpewniej juz przed meczem z Polska zapewnia sobie awans, a jesli tak sie stanie to na pewno nie wystawia najsilniejszego skladu. Ale prosze bardzo, rob co chcesz ze swoja kasa, tylko pozniej nie placz, ze to nie tak mialo byc.
Moim zdaniem w meczu z Irlandią Płn. popełnił przede wszystkim Leo Beenhakker zmieniając Ludovica Obraniaka. Powinien dać mu jeszcze szansę na grę, a przede wszystkim zmienić Kubę Błaszczykowskiego, który miał "słabszy dzień". Przegrywał wszystkie akcje z Evansem, więc nie było sensu go trzymać dłużej. Wejście Smolarka było dobrym rozwiązaniem, trochę namieszał w szeregach obronnych Irlandii, jednak zdecydowanie lepszym posunięciem byłaby zmiana Kuby.
A pomyślaleś choc przez moment , że zmiana jego moglabys podyktowana kontuzja w trakcie meczu albo tez ta co mial przed spotkaniem?
A pomyślaleś choc przez moment , że zmiana jego moglabys podyktowana kontuzja w trakcie meczu albo tez ta co mial przed spotkaniem?
Dowiaduj się konkretnych wypowiedzi i sytuacji, a potem się wypowiadaj...
mecze polaków od dzisiaj przestaje obstawiać a przeciwko nim nie będę grać, z taką grą to ja ich nie widzę w mistrzostwach świata przyszły mecz z Słowenią pokaże czy Polacy potrafią grać w piłkę
Na zeszłym Euro Chorwacja też miała już awans zapewniony przed meczem z Polakami, zagrała bez podstawowych ośmiu zawodników i jak im to poszło wszyscy pamiętamy. Z taką formą to Polacy mogą na turniej jechac z Andorą, San Marino i Watykanem.
Ja jestem na 90% pewien ze przegramy ze Słowenia, 10% to Artur Boruc. Co do Sławka Peszki. Nie wiem czy moze zbawic nas pilkarz, ktory bez wyraznego powodu lapie pilke w rece na srodku boiska w meczu z Polonia i dostaje czerwo, albo po bramce z Brugge wchodzi na ogrodzenie wiedzac, ze zolta kartka za to eliminuje go z rewanzu. Jak zacznie korzystac z mozgu to wtedy mozna go sprawdzic.
Kuszczak? Chłopak jest 3cim bramkarzem w Man. Utd i ma grać w reprezentacji? Dla mnie teraz numerem 1 w bramce jest Fabiański.
Roger... powiem tak. Pierwsza połowa to padaka, w drugiej już poprawnie.
W sumie dziwie się wam czemu wystawilibyście obok Brożka - Lewandowskiego w ataku. Wg. mnie lepiej by zagrał Saganowski! Chłopak co tydzień ma styczność z angielską piłką.