bet365. Już spadło do 2.10.wszystko pięknie i ładnie gratuluje trafnych typów ale fajnie by było gdybyś podawał bukmachera u którego dana para występuje ????
Zapraszam również do mojego tematu tam zawsze jest podany bukmacher.
Potem do usunięcia
bet365. Już spadło do 2.10.wszystko pięknie i ładnie gratuluje trafnych typów ale fajnie by było gdybyś podawał bukmachera u którego dana para występuje ????
Dzisiaj gram ponownie. Czemu kurs wyższy? Nie wiem. Mancuso dalej w słabej formie. Goergl na równym wysokim poziomie. Czy trasa tutaj jakoś faworyzuje Amerykankę? Raczej nie. Także dla mnie promo.GOERGL Elisabeth - MANCUSO Julia @ 1.57
Mancuso w tym sezonie w beznadziejnej formie. 27 w gigancie, 20 w zjeździe i jak jeszcze przed wczorajszym SuperG, koronnej konkurencji Mancuso, w której w zeszłym sezonie praktycznie nie schodziła z podium można było mieć jakąś nadzieję na poprawę, to szybko ta nadzieja prysła, bo Amerykanka pojechała fatalnie. 29 miejsce. Dzisiaj na pewno nie ma co liczyć na dobry wynik. Goergle też bez szału zaczęła sezonu, ale ze startu na start widać coraz lepszą jazdę. Wczoraj byłoby nawet podium, bo uzyskała 3 czas, jednak została zdyskwalifikowana, za nieprawidłową przestrzeń między butem a nartą. Także dzisiaj na pewno będzie chciała sobie wynagrodzić wczorajszego pecha. W gigantach jeździ dobrze, więc bez najmniejszych problemów powinna być sklasyfikowana przed Mancuso.
I had good training last two days,now it is snowing a lot in Bormio. Maze