W tym temacie podawać można typy na wszelkiej maści zawody narciarstwa alpejskiego. Oczywiście z chociaż krótkim opisem dlaczego typujemy tak, a nie inaczej.
Zaczynamy jutro od Slalomu Giganta, tradycyjnie w Soelden.
Oto zeszłoroczne rezultaty.
Zeszłoroczna klasyfikacja giganta.
No i jutrzejsza lista startowa.
Od siebie proponuję następujące typy:
Mancuso - Fischbacher 1.76
Bet365
Karbon - Pietile-Holmner 1.71
Bet365
Rebensburg - Maze 1.83
Bet365
Tina Maze - Nicole Hosp 1,55
Betsafe
Kathrin Zettel - Viktoria Rebensburg 1,68
Betsafe
Denise Karbon - Lara Gut 1,55
Betsafe
Kathrin Hoelzl to win 8,50
Betsafe
Generalnie we wszystkich H2H wybierałem wg mnie lepsze zawodniczki w tejże specjalności, a także te lepiej radzące sobie na trasie w Soelden. Najbardziej wierzę w Karbon i Maze, które tą trasę lubią i radzą sobie tu nieźle.
Zettel to Zettel, ona z Viktorią powinna sobie spokojniutko poradzić. No nie mam tu za wiele komentarza, po prostu początek sezonu i zdaję się na moją ocenę umiejętności danych zawodniczek. A win Hoelzl to tak próba ustrzelenia zwycięzcy. Nie byłaby to ogromna niespodzianka, bo jednak Hoelzl to czołówka, po prostu kursy takie wysokie z powodu dość szerokiego grona zawodniczek zdolnych do wygrania jutro zawodów.
Zaczynamy jutro od Slalomu Giganta, tradycyjnie w Soelden.
Oto zeszłoroczne rezultaty.
Zeszłoroczna klasyfikacja giganta.
No i jutrzejsza lista startowa.
Od siebie proponuję następujące typy:
Mancuso - Fischbacher 1.76

Bet365
Karbon - Pietile-Holmner 1.71

Bet365
Rebensburg - Maze 1.83

Bet365
Tina Maze - Nicole Hosp 1,55

Betsafe
Kathrin Zettel - Viktoria Rebensburg 1,68

Betsafe
Denise Karbon - Lara Gut 1,55

Betsafe
Kathrin Hoelzl to win 8,50

Betsafe
Generalnie we wszystkich H2H wybierałem wg mnie lepsze zawodniczki w tejże specjalności, a także te lepiej radzące sobie na trasie w Soelden. Najbardziej wierzę w Karbon i Maze, które tą trasę lubią i radzą sobie tu nieźle.
Zettel to Zettel, ona z Viktorią powinna sobie spokojniutko poradzić. No nie mam tu za wiele komentarza, po prostu początek sezonu i zdaję się na moją ocenę umiejętności danych zawodniczek. A win Hoelzl to tak próba ustrzelenia zwycięzcy. Nie byłaby to ogromna niespodzianka, bo jednak Hoelzl to czołówka, po prostu kursy takie wysokie z powodu dość szerokiego grona zawodniczek zdolnych do wygrania jutro zawodów.