>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Napój Energetyczny

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
jeśli ma dawać kopa to na litr wody co najmniej 20 saszetek ;]
i ten kubek szefa to pierwsze słyszę ;):p

coś takiego, tylko ja mam 0.5 litrowy (i ładniejszy) ????

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Jestem Dj&#39;em i ze względu na częste nocne eskapady połączone z wyjazdami autem piłem już chyba wszystkie rodzaje i muszę powiedzieć że działa to tak, że jak organizm się przyzwyczai to nawet ilości po 7 puszek Red Bulla powodują że jest Ci tylko niedobrze, nic pozatym, żeby spowodowało to pożądany efekt, czyli odmuliło, nie można pić tego zbyt często. Mi np. Burn pomaga też przy bolącej głowie i działa ogólnie najlepiej, zresztą kiedyś był w jakimś piśmie test tych wszystkich napojów i najlepiej wypadł...... V-Power który kupicie na stacji Shella, Burn był drugi, a Red Bull dosyć słabą pozycję zajął, choć zgodzę się że smak ma najlepszy....
Pozdrawiam.

mucios92 0

mucios92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja musze powiedziec ze pije tego bardzo dużo....:kwasny4565: Bulity Tigery i inne...teraz sie staram ograniczyc picie tych napojów

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
najlepszy jest powerade bo najlepiej gasi pragnienie. po innych (tiger, red bull) dalej chce mi sie pic. a jesli chodzi o dzialanie pobudzajace to ja go nie doznalem

lechu_pb 0

lechu_pb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najlepszy jest powerade bo najlepiej gasi pragnienie. po innych (tiger, red bull) dalej chce mi sie pic. a jesli chodzi o dzialanie pobudzajace to ja go nie doznalem

Nie doznałeś bo Pawerade nie jest napojem energetycznym a izotonicznym. Pawerade najlepiej pić po wysiłku fizycznym ponieważ zawiera minerały i elektrolity, które zostały &#39;wypocone&#39;. nie zawiera natomiast kofeiny jak napoje energetyczne (RedBull, Tiger, Burn itd.)

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Najlepiej po prostu sie wyspać dzień wcześniej jeśli planuje się grubszego następnego dnia ????

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
Nie doznałeś bo Pawerade nie jest napojem energetycznym a izotonicznym. Pawerade najlepiej pić po wysiłku fizycznym ponieważ zawiera minerały i elektrolity, które zostały &#39;wypocone&#39;. nie zawiera natomiast kofeiny jak napoje energetyczne (RedBull, Tiger, Burn itd.)

nie pisalem tu o powerade tylko ogolnie

daxx 0

daxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zdecydowanie Burn chociaz nie polecam go z wodka skutki sa dosyc ciekawe xD

feever 5

feever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
prawda jest taka, ze jak wmowisz sobie, ze taki be power z biedronki daje kopa to bedziesz mial tego kopa.. a jak nie i bedziesz sobie wmawial, ze to nic nie daje to nie dostaniesz zadnego speeda.. ja jedynie lubie wypic burna bo mnie jakos &quot;odmula&quot; ale nie daje jakiegos kopa.. pzdr

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
prawda jest taka, ze jak wmowisz sobie, ze taki be power z biedronki daje kopa to bedziesz mial tego kopa.. a jak nie i bedziesz sobie wmawial, ze to nic nie daje to nie dostaniesz zadnego speeda.. ja jedynie lubie wypic burna bo mnie jakos &quot;odmula&quot; ale nie daje jakiegos kopa.. pzdr

chyba się naoglądałeś bajki &quot;Kosmiczny mecz&quot; :&gt; :p

feever 5

feever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
chyba się naoglądałeś bajki &quot;Kosmiczny mecz&quot; :&gt; :p
wiesz.. kazdy organizm wykazuje inna tolerancje.. moj wykazuje taka jaka napisalem.. nawet jak wodke z burnem pije to mnie nie zwala z nog..

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wszystkie napoje energetyczne smakują tak jak redbull?? Bo mi ten smak nie podchodzi. A pilem sporo juz tych napoji, np red bull , tiger , v-max , be power, i wszystkie smakuja tak samo, Czy sa jakies ktore smakuja inaczej??

agent00typer 116

agent00typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-dy / Scotland
Czy wszystkie napoje energetyczne smakują tak jak redbull?? Bo mi ten smak nie podchodzi. A pilem sporo juz tych napoji, np red bull , tiger , v-max , be power, i wszystkie smakuja tak samo, Czy sa jakies ktore smakuja inaczej??

nie wszystkie smakują tak samo ;] każda marka się różni od innych ;]