>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najskuteczniejsza strategia gry

E 0

eurokozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie bardzo wiedziałem gdzie założyć ten temat więc zakładam go tu.
Mianowicie rozchodzi mi się o to że chciałbym dowiedzieć się Waszych opini na temat: &quot;Jaka jest według Ciebie najskuteczniejsza metoda gry innymi słowy - strategia gry&quot;.

Czekam na odpowiedzi.

P.S Może Ktoś wreście mnie oświeci w związku z tym tematem który założyłem, bo ostatnio cały czas przegrywam i to niemałe jak dla mnie pieniądze. Dlatego zacząłem zastanawiać się dlaczego tak jest i co robię nie tak, stąd ten temat.

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A na jekiej to &quot;strategii&quot; tyle straciłeś? Podaj szczegóły to ktoś napisze ci co robisz źle i jak uniknąć tych błędów.
Zacznij może obstawiać typy z tego działu i po kursie nie niższym niż pdany przez typera.
http://forum.bukmacherskie.com/f59/

E 0

eurokozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ale ja nie chcę Wszej pomocy ani łaski tylko przedstawienia Waszych skutecznych strategii gry. W moje problemy się nie mieszajcie.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
single, płaska stawka 2-5% budżetu nic prostszego i bardziej skuteczniejszego nie znajdziesz

V 0

valuebet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
single, płaska stawka 2-5% budżetu nic prostszego i bardziej skuteczniejszego nie znajdziesz
250-350 euro wolnej gotówki, konto na betfair, obstawianie, że w meczu nie podanie dany wynik/dana liczba goli - mówimy tutaj o wynikach typu 4:4 i liczbie bramek 6 i więcej. Spokojnie 100zł dziennie z tego robisz, miesięcznie luźno ok 3-4tys, praktycznie bez emocji. Do tego 2-3 razy w mce przykładasz normalny typ grubiej, tzw. pewniaka i ok 6-7 tys łącznie masz. Pewniak w miesiącu zawsze się jakiś trafi. Wszystko jest dla ludzi, ale jak dla mnie punktem wyjścia jest kapitał! Musisz mieć za co grać;)

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4:4 jednak pada pewniak nie wchodzi i zamiast plusa jest minus ????

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
250-350 euro wolnej gotówki, konto na betfair, obstawianie, że w meczu nie podanie dany wynik/dana liczba goli - mówimy tutaj o wynikach typu 4:4 i liczbie bramek 6 i więcej. Spokojnie 100zł dziennie z tego robisz, miesięcznie luźno ok 3-4tys, praktycznie bez emocji. Do tego 2-3 razy w mce przykładasz normalny typ grubiej, tzw. pewniaka i ok 6-7 tys łącznie masz. Pewniak w miesiącu zawsze się jakiś trafi. Wszystko jest dla ludzi, ale jak dla mnie punktem wyjścia jest kapitał! Musisz mieć za co grać;)
ta, bardzo inteligentne.
jednak co robisz gdy wynik spotkania ma 6 lub więcej goli?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
O kurde szok ! ???? Nie wiedziałem ,że 7 tysięcy można tak łatwo wygrać hop siup ! Wow ! Olśniłeś mnie ???? .
To pestka ! :p
Tyle osób się tu głowi jak tu wygrać 100 zł chociaż ,a tutaj mamy przepis na tysiące ! Mmm malina ???? .

B 94

bart7890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli mam w miarę dobry kurs na singla, czyli taki powyżej 1,70 to gram jako singiel. jeśli mam jakiegoś moim zdaniem pewniaka z niskim kursem to można dorzucić. czasami z weekendowego grania gdzie mamy do czynienia z dość niskimi kursami na faworytów można zagrać kupon 2-3 zdarzenia. ogólnie to najważniejsza zasada, jakość nie ilość, a to co jest jakością to już sam musisz ocenić, tego niestety nikt Ci nie wytłumaczy. jeśli nie potrafisz wybrać tych najlepszych zdarzeń, najpewniejszych to nie będziesz wygrywał.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
I kolejna osoba, która szuka złotego systemu na wygrywanie.

A tu chodzi o to, czego niektórzy nie mogą zrozumieć, że najważniejsze są typy. Jak będą złe, to każdy system będzie zły. A jak typy będą dobre to każdy system będzie przynosił zyski, proste.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja popieram Teda. Single, płaska stawka z niewielkiego % depozytu. To jeżeli chodzi o stawkowanie. Jeżeli chodzi o dobieranie typów to ogarnij jeden temat i cały czas go penetruj od każdej strony, interesuj się na bieżąco, zarządem, zawodnikami, kto śpi z Twoim idolem, czy łazienka jest zamknięta etc. i po czasie zerkając na dane spotkanie będziesz już sam umiał dobierać sobie kursy, bez podglądania w bukmachera. Jak to opanujesz to już na starcie będziesz do przodu + w/w stawkowanie + stabilność emocjonalna = sukces, a jaki to już zależy od Ciebie. Pozdro ;)

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@ skadja to jest metoda typu iść na łatwiznę. Lepiej zrobić coś samemu i mieć satysfakcję z zysku albo pluć sobie w twarz, że się źle zagrało, ale to tylko ze swojej winy, niż brać typy od kogoś innego i po wtopie zaśmiecać mu pw, że jest ****a wartym typerem :| ... typy od kogoś to co najwyżej można wziąć do jakiejś spontanicznej taśmy niż grać za grubsze siano. Takie jest moje zdanie.

sircoen 0

sircoen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedno jest pewne najskuteczniejszą metodą, która na 100% nie przyniesie strat jest po prostu nie grać w ogóle.. i tyle całej filozofii

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale się popisałeś ... zrób lepiej log-out i wstydu oszczędź ..

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@ skadja to jest metoda typu iść na łatwiznę. Lepiej zrobić coś samemu i mieć satysfakcję z zysku albo pluć sobie w twarz, że się źle zagrało, ale to tylko ze swojej winy, niż brać typy od kogoś innego i po wtopie zaśmiecać mu pw, że jest ****a wartym typerem :| ... typy od kogoś to co najwyżej można wziąć do jakiejś spontanicznej taśmy niż grać za grubsze siano. Takie jest moje zdanie.

Kompletnie się nie zgadzam. Lepiej wybierać grać cudze typy i być na plus, niż myśleć godzinami i mieć wtopy!

Satysfakcja, czy złość to sprawy drugorzędne. Jest sporo konkursów gdzie można popisać się umiejętnościami i wygrać pieniądze. Jednak w sytuacji gdy wykładasz własne pieniądze na grę najważniejszy jest zysk i nie widzę powodu, żeby nie czerpać z wiedzy innych.

Pisanie komukolwiek PW z bluzgami to prosta droga do bana. Cały czas trzeba mieć świadomość, że wygrywanie to trudna sprawa i jeśli nie jest się gotowym na wtopę to lepiej nie grać.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Satysfakcja, czy złość to sprawy drugorzędne. Jest sporo konkursów gdzie można popisać się umiejętnościami i wygrać pieniądze. Jednak w sytuacji gdy wykładasz własne pieniądze na grę najważniejszy jest zysk i nie widzę powodu, żeby nie czerpać z wiedzy innych.
Zdajesz sobie sprawę, że sporo Vipów nie gra normalnie wszystkich swoich typów? Dla większości to zabawa w typowanie... tak jak w konkursie. Tyle, że Ty mu wierzysz, że On to gra, a On nie wykłada pieniędzy... ;)

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdajesz sobie sprawę, że sporo Vipów nie gra normalnie wszystkich swoich typów? Dla większości to zabawa w typowanie... tak jak w konkursie. Tyle, że Ty mu wierzysz, że On to gra, a On nie wykłada pieniędzy... ;)

Rozumiem, ale i tak argument o własnej analizie &#39;początkującego&#39; - zwłaszcza, że w ogromniej ilości wypadków jest to analiza oparta w 100% o h2h, 8 ostatnich meczy i tabelę, czyli wszystko to co pokazuje betradar - do mnie nie trafia. Sam doskonale wiesz jak często wygląda analiza początkujących graczy. Człowiek, który na poukładane w głowie, zna się dyscyplinie, wie co chce osiągnąć nie zakłada nowych wątków na forum - bo tu już wszystko jest na ten temat napisane.

Ja o wiele bardziej cenie sobie człowieka, który osiąga zysk, podaje uzasadnione typy, kieruje się logiką - która mi odpowiada, zna realia ligi, dyscypliny i inside klubu, niż suchą statystykę.

Myślę jednak w tej chwili o kilku konkretnych typerach z wyrobionym dobrym imieniem, którzy są godni mojego zaufania i naprawdę liczę się z ich opinią + moje własne zdanie na temat. Tak jak pisałem, każdy musi mieć świadomość, że gra za swoją kasę i że wygrywanie to trudna sprawa.

Jednak doradzanie graczom, którzy dopiero się kształtują robienia własnych analiz i uczenia się na błędach to nabijanie kieszeni bukmacherom. Zdecydowanie lepiej konfrontować swoje typy z typami ludzi bardziej doświadczonych i uczyć się w oparciu o ich wiedzę - chociażby stawkowania ;).