Na dzisiaj bardzo bogata oferta.
Ciekawy jestem waszego zdania na temat meczy Bayernu i Borussi ?
Ciekawe kursy są na reczna w lidze mistrzów.
Weszprem nie stoi na straconej pozycji z Kolonia
Właśnie jak ktoś będzie miał info o składach Barcy Borussi i Bayernu to prosił bym o wrzucenie jeśli to nie problem.
Mam już kilka kuponów na dzisiaj ale jeszcze je analizuje i właśnie wacham się żeby któryś z tych 3 meczy wybrać bo coś czuje że w 1 meczu może być wałek bo żadna z tych drużyn o nic już niegra
Jak dla mnie walka Burneiki z Ozdobą to nieporozumienie.
Kurs 1,28 warty grzechu bo spokojnie mu powinien dowalić w 1 rundzie.
Wczoraj na ważeniu Ozdoba w okularach był bo bał się koksowi spojrzeć w oczy a walka Damiana to formalnosc.
Damian to zdecydowanie najlepszy ciężki w Polsce szybko powinien wygrać
Macie jakieś ciekawe info na temat dzisiejszej gali ? Ciekawy jestem jak wypadnie ten Tymek którego tak Ozdoba chwalił.
Na porażke Tymka 1,30 kurs dali
Czekamy teraz na walki i może być ponad 9 klocków na czysto jak na 6 dni grania to rewelacyjny wynik.
Mam nadzieje że wielu ludzi zaufało i dzisiaj liczy kaske
Ostatni kupon na 3 stronie i trzy kupony na 4 stronie.
Musicie mu do cholery zaśmiecać temat? Każdy kto regularnie wygrywa lub więcej stawia od razu znajduje stado zazdrośników/ulubieńców/pełno pytań i postów, zostawcie temat i dajcie mu go prowadzić w spokoju :;/:
/edit, pisałem ogólnie, nie zaliczasz się do ludzi których tu opisałem więc nie wiem po co się tłumaczysz, chodzi mi o tych co przyszli głównie z tematu adiego.
Znalazłem 2 ciekawe mecz z siatki na dzisiaj:
:siata: Copra Elior Piacenza - Trentino Volley typowyżej 3,5 seta w meczu kurs:1,42
:siata: Atom Trefl Sopot - Mks Dabrowa Gornicza typ: powyżej 3,5 mecza w meczu kurs:1,42
Ako:2,01 wychodzi z tego.
Kursy z Pinnacle
Feyenoord,Atom,Vive i Hamburg będą transmitowane na antenach Polsatu Sport i Polsatu Sport Extra
Zastanawiam się nad meczem Ks Azoty Pulawy - Ks Nmc Powen Zabrze na 1 w piłce ręcznej Polska Liga
a dla zabawy zastanawiam się nad zagraniem meczu Banvitspor - Antalya Bsb na 2 +17,5 pkt
i Chelsea Fc - Swansea City 1 za 1,40 też wydaje mi się byc dobrym typem Chelsea walczy o swoją przyszłość w LM