Jakoś rok temu na forum było dumnie głoszone hasło: "Zero tolerancji".Przy 8500 aktywnych userach na dobę ciężko weryfikować każdą pod kontem multikonta. W konkursach na forum zawsze weryfikacja jest po ich zakończeniu.
Z pewną taką wrodzoną mi nieśmiałością pragnę przypomnieć, iż swoją nagrodę w kwocie 300zł przeznaczyłem na nagrody w 1-dniowym konkursie:Oficjalne wyniki:
1 miejsce: Macko18- 59
2 miejsce: edi8 - 29
3 miejsce: Gucci Mane - 22
4 miejsce: psotnick - 14
4 miejsce: rogerfede93 - 14
Gratulacje dla wszystkich nominowanych, a zwłaszcza dla TOP5. W przyszłym roku ponownie odbędą się ankiety, więc zachęcamy do dalszej aktywności.
Pozdrawiam
Trochę mnie tu nie było - więc chcę tą drogą podziękować Administracji, że podczas tej mojej nieobecności wstrzymała się z przeprowadzeniem konkursu przeze mnie sponsorowanego...Dzięki za przypomnienie, na pewno w najbliższym czasie postaramy się zorganizować jakiś ciekawy konkurs z wykorzystaniem Twojej nagrody jako puli konkursowej.
Nie wstrzymała się, najpierw poszukaj, potem ironizuj :zoltakartka:Trochę mnie tu nie było - więc chcę tą drogą podziękować Administracji, że podczas tej mojej nieobecności wstrzymała się z przeprowadzeniem konkursu przeze mnie sponsorowanego...![]()