>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy Typer roku 2010

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Gratulacje dla TOP3 oraz dla wszystkich osób, którzy zostali uwzględnieni w ankiecie.
Mam na dzieje, że w przyszłym roku poziom się wyrówna, osób w ankiecie będzie więcej, tak samo głosujących.
Proszę o przesłanie danych (najlepiej moneybookers) osób z TOP3 do mnie, na PW.
Pozdrawiam

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Serdeczne dzięki za głosy, te drugie miejsce to dla mnie największy zaszczyt po też drugim miejscu w turnieju tenisowym parę lat temu na tym forum.

Jednak ktoś podpatrywał moje ikony w tym roku jak Rzym, Madryt, RG, USO czy ostatnie dwa, trzy miechy na challengerach jak i ogólnie tenis bo w 90% mój temat opiera się na nim i bardzo mnie to cieszy że jakieś grono ufa moim typom i jestem jeszcze bardziej zadowolony jeśli ktoś wygrywa razem ze mną.

Gratulację dla reszty, a na pewno dla Marnika w tej ankiecie był identyczny jak Nadal w tym roku trzy Szlemy, gdzie Fedex wygrał tylko jeden i identycznie można to rozłożyć na te głosy trzeci kudłaty czyli Murray który zgarnia Mastersy.

Jeszcze raz dzięki i na pewno spróbuję nie zawieźć tych którzy dali na mnie głos w kolejnym sezonie tenisowym, na pewno odezwę się w temacie podczas AO ale myślę że będzie to jeszcze szybciej.

Pozdrawiam Hellraiser.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Dziękuję za oddane głosy ;) Udana pierwsza połowa roku, później nie byłem już w pełni konsekwentny w podawaniu typów, nie podawałem ich regularnie [brak czasu]. Nie mniej jednak 5 miejsce w ankiecie i docenienie bardzo cieszy, choć sam wiem, że popełniam mnóstwo błędów, ale od czasu do czasu jakiś dobry typ można podłapać ;P
Gratulacje dla nagrodzonych ;D

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
To najniższe miejsce na podium mocno mnie zaskoczyło ale także zmobilizuje do jeszcze lepszej pracy. Mam świadomość, że stało się tak głównie ze względu na świetny grudzień a nie cały rok. Jednak dziękuje za wszystkie głosy oddane na moją skromną osobę. Gratuluje też zwycięzcom. W kolejnym roku postaram się zaatakować najwyższy stopień na podium ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Dobre i te 6 głosów, szczególnie, że do tematu wrzucam coś rzadko i jeśli już to w 99% jest to snooker. Dzięki.. ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Związku, iż Marnik zdecydował się nie przyjąć nagrody podział jest następujący:
1. Hellraiser
2. kudłaty089
3. TBM
Robson otrzymał nagrodę w ankiecie na moderatora roku.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Marnik jaka postawa ????
Gratulacje TBM bo głosowałem na Ciebie:cool: Wierzę że tą nagrodę wykorzystasz w sposób rozsądny i skorzystam nie raz z Twoich typów w nadchodzącym roku ???? Pozdro!
Hellraiser no to Ty masz pole do popisu;) Trochę grosza wpadło i teraz jedziemy z Tenisem tzn. Ty jedziesz a my podpatrujemy;) Pozdro!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hellraiser +4 Punkty
jagr 1,1K

jagr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mam pytanie kto jest uwzględniany w ankiecie ?? Każdy typer czy z największą skutecznością ?? Czy z jakiegoś działu ??