>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy stadion... w Polsce

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Nie ma innej opcji najlepszy stadion w Polsce to stadion w Chorzowie STADION SLĄSKI

escabar 24

escabar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm miało być który jest najładniejszy a nie na który chodzimy kibicować.. Macie szowinistyczne nastawienie.
Ładny stadion wg mnie ma Lech Poznań.
pozdr.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Stadiony w Łęcznej, Wronkach, Grodzisku Wielkopolskim także są ładne jedank atmosfery tam nie ma ( może oprócz Łęcznej ) Stadion Sląski to Tradycja i ta świetna atmosfera to tam działo się najwięcej dla polskiej piłki, największy stadion w Polsce i najlepszy i najładniejszy

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
...
Panowie proponuję wklejać zdjęcia. Wiele drużyn z mniejszych miast ma bardzo ładne stadiony mimo że grają np. w 3 lidze.
Mamy w Polsce też sporo na prawdę solidnych stadionów żużlowych, lekkoatletycznych i niestety nie każdy jest w stanie zobaczyć na żywo taki obiekt więc wklejamy zdjęcia ;).
Mam nadzieję, że temat się zacznie rozwijać :]
No to jak sobie życzysz ???? Wklejam kilka fotek Rybnickiego stadionu , jak na razie czwarto ligowego pod względem piłki nożnej i pierwszo ligowego dla żużla ... ;|
z lotu ptaka :

również z lotu ptaka :

przy światłach :

Trybuna kryta :

Polska - Anglia do lat 21 :

Piłkarze oraz kibice :

I świetna atmosfera :

Oraz także taka ciekawostka : Rybnicki stadion on-line ????
http://www.mosir.rybnik.pl/obiekty1.php

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Lalo i o to chodzi ;).
Czekamy na kolejne zdjęcia ;)
ja dodam coś od siebie. Nie wiem czemu, ale podoba mi sie stadion GKS-u Bełchatów o czym wspomniałem kilka postów wyżej.
O to kilka jego zdjęć:

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Jeśli chodzi o stadion Wisły, projekt końcowy taki jaki ma być to straszne dziadostwo...jak zwykle wybrali biuro architektoniczne po układach.

Stadion będzie brzydki i wstyd mi że moja ukochana druzyna ma grac na takim dziadostwie. Toż to kupy dupy sie nie trzyma. Stadion kanciasty, a w rogu do ncizego nie pasujący budynek konferencyjny okrąglak. Wstyd!!!

I jeszcze jedno...to się w głowie nie mieści żeby nie mogli znaleźć porządnej firmy która położy porzadną murawę. Co roku ten sam problem zniszczonej murawy, a na tą chwilę na Wisle jest jedna z najgorszych nawierzchnii w całej lidze.

Druzynie z takimi aspiracjami to poprostu nie przystoi.
Na stadionie ma sie dobrze oglądac mecze a z obecnych nowych trybun E i D widoczność jest zajebista wiec nie wiem co ty za głupoty opowiadasz......pozatym żyjemy w Polsce a nie w Hiszpani więc na to także zwróć uwage bo userzy którzy kibicują mniejszym klubą mają tylko polewe z ciebie i twojego posta
pawilon medialny jest potrzebny do ew występu w LM
co do nowej murawy to nie została połozona bo miał być wyburzony sektor C jednak przesuneło sie to na inny termin a jak mozna sie domyślec pojazdy słuzące do rozbiórki nie latają w powietrzu więc pomyśl.
Czy stadion jest kanciasty czy okrągły nie ma znaczenia
Obecnie stadion jest w trakcie budowy więc jak ma wyglądac ładnie :-?

PS:Zdejmij ten awatar bo nie jestes godzien go nosić powinienes byc dumny z tego co od kilku lat poczyniono w Krakowie i cieszyć że budowa stadionu wkoncu ruszyła
Wstyd mi za ciebie..

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
3miasto
Mi sie podoba stadion Lecha Poznan, szczegolnie z tej perspektywy:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Widzę, że jeszcze nikt nie dał zdjęć Stadionu Śląskiego.

Kto był na jakimkolwiek meczu na Stadionie Śląskim ten wie, że jest w nim swego rodzaju &quot;magia&quot;. ;)

masa 0

masa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest to stadion żużlowy w moim mieście klubu Polonia Piła kiedyś klub był jednym z czołowych zespołów Ekstraligi i każdy kto interesował się czarnym sportem na pewno pamięta pełne emocji, najważniejsze spotkania z Polonią Bydgoszcz. Teraz niestety klub się rozpada pomału, na razie jeżdżą w 2 lidze.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie Górnik Lęczna ma bardzo ładny stadion, jak na mieścine 20-tysięczną.
Zdjęcia:

Przednio się na nim mecze ogląda, bo trybuny są bardzo blisko boiska ;)

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najlepszy stadion to moze nie jest ale... IV ligowy???? zespół Izolator Boguchwała ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no fakt musze przyznac ze Lech ma niezly stadion choc oczywiscie podoba mi sie tez stadion Wisly!!

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Glogów
Vader// Wkleisz jakieś normalne foto bo to rozjechało całe forum...
Stadion narodowy w zacipkach śląskich... :jezora: :spokodfhgfh:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie uznajesz programu typu IrfanViev - ramzi?

matex 0

matex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kobylka City
Stadion narodowy w zacipkach śląskich... :jezora: :spokodfhgfh:

to jest Twoim zdaniem śmieszne ? Temat jest o najładniejszych stadionach w Polsce, a Ty tu takie gówno wklejasz. Nie wiem czy wiesz, ale nie kazdy mieszka w kilkuset tysięcznym mieście na x-tys. widzów (np.ja) ....
pozdro

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
własnie miały być najlepsze stadiony w Polsce a wy wklejacie jakieś boiska z jedną trybuną...