Tak jak w temacie. Piszcie tu swoje ulubione, bądz waszym zdaniem najlepsze polskie kawałki hip hopowe...
Dlaczego? Mi hemprgu sie bardzo podoba. Ja nie moge sluchac tego gowna typy:Mezo,Liber,DoniuTylko Paktofonika nic więcej. Nie moge słuchac tego syfu typu Hemp Gru Itd...
Dlaczego? Mi hemprgu sie bardzo podoba. Ja nie moge sluchac tego gowna typy:Mezo,Liber,Doniu
http://youtube.com/watch?v=We05Y5A4bzYDokładnie i tutaj brawa dla kolegi. Te Mezy i Donie zniszczyły polski hip- hop. Dla mnie dobrą muzykę robi Onar, Pezet ( Płomień 81 razem), Zip, chociaż ostatnimi czasy Sokół moim zdaniem trochę sie sprzedał przez to prosto, ale i tak warte przesłuchania, szczególnie stare płyty, zdecydowanie Gramiatik, co ta tym idzie i Eldo, Hg, Molesta.
Ja osobiście tego najwięcej słucham, bo to jest prawdziwe. :spokodfhgfh:
a Peji możecie słuchać:?:
moja nutka to : Grammatik i Fenomen - " Każdy ma chwile "
zaje* text ????
W temacie jest najlepsza piosenka. Nie wiem którą wybrać piosenkę Ostrego, ma wszystkie wy**** w kosmos! Jednak wydaje mi się, że najlepszą z nich jest '1 na 100' potem 'zazdrość' , 'początek' , 'czas i pieniądz' , 'kochana polsko' , 'to nie jest tak' , 'blok' , 'na raz' , 'reprezentuj' , 'ziom za ziomem' , 'tabasko' , 'reprezentuj'