>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata

mitro 0

mitro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki jest waszym zdaniem najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata na chwilę obecną?

Moim zdaniem jest to :

Kaka&#39; AC MILAN ????

ten co pogrążył MU :gool:

mam nadzieję, że powtórzy się finał z Aten z 18 maja 1994 ... kiedy to Milan wygrał z Barca 4:0 ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem jest i będzie ;) Cristiano Ronaldo każdy go nazywa babą itp. ale co on robi z piłką. Według mojego uznania jest najlepszym piłkarzem na świecie

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie to obecnie chyba Eto&#39;o, wprawdzie ostatnio malo gral ale jak wrocil to prosze... prawie w kazdym meczu strzela bramke, moze i jago gra nie wyglada jakos finezyjnie ale jest skuteczna!

mitro 0

mitro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie to obecnie chyba Eto&#39;o, wprawdzie ostatnio malo gral ale jak wrocil to prosze... prawie w kazdym meczu strzela bramke, moze i jago gra nie wyglada jakos finezyjnie ale jest skuteczna!

Jaki jest waszym zdaniem najlepszy, najbardziej kreatywny piłkarz Świata na chwilę obecną?

problemy ze zrozumieniem tekstu?

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
taka mało obiektywna propozycja :jezora: ....................
Cesc Fabregas ;-)

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!

Jak dla mnie takim piłkarzem jest albo David Beckham, albo Alessandro Del Piero. I jeden i drugi już nie są najmłodsi, ale doświadczanie które idzie w parze z wiekiem jest niedoceniane przez wielu. Mistrzowie podań prostopadłych, przerzutów i Ci którzy potrafią rozstrzygnąć losy meczu jedną indywidualną akcją.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

nie rozumiem o co ci chodzi?? przecie pytales kto wedlug nas jest najlepszy to pisze wiec o co chodzi?? :;/:

mitro 0

mitro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!

Jak dla mnie takim piłkarzem jest albo David Beckham, albo Alessandro Del Piero. I jeden i drugi już nie są najmłodsi, ale doświadczanie które idzie w parze z wiekiem jest niedoceniane przez wielu. Mistrzowie podań prostopadłych, przerzutów i Ci którzy potrafią rozstrzygnąć losy meczu jedną indywidualną akcją.

Kolejny który nie rozumuje tekstu :/

nie rozumiem o co ci chodzi?? przecie pytales kto wedlug nas jest najlepszy to pisze wiec o co chodzi?? :;/:

Na chwilę obecną? Jakoś nie wiedzę by Eto&#39;o był w formie :/

milenium 15

milenium

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mitro, trzeba było rozwinąć dokładnie pytanie. Na chwilę obecną to można brać każdego żyjącego piłkarza, nie widzę w pytaniu uwzględnienia piłkarza będącego w formie. Po za tym czy Eto i Del Piero nie są formie ? jak grają strzelają, a to chyba właśnie jest być w formie (Alex, obecnie król strzelców Serie B). Po prostu trzeba było w pytaniu pisać (młodego pokolenia)

Wg. mnie są to :

Kaka
Fabregas
C. Ronaldo
Messi

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a wg mnie to:

Ferdinand, Vidic, Scholes, Giggs, Ronaldo, Rooney

najlepsi z najlepszych :jezora:

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

o lool koles i to ma byc obiektywne pytanie?? przeciez pytasz kto wedlug mnie jest najlepszy a wiec pisze, przeciez moge podac byle kogo...nawet Stefana spod warzywniaka co po pijaku podbije 5 razy pilke. Moze on dla mnie jest najlepszy hmm?? ????

rownie dobrze moge powiedziec ze Kaka nie jest w formie...co z tego ze strzelil pare goli i Milan awansowal do finalu :?

mitro 0

mitro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

o lool koles i to ma byc obiektywne pytanie?? przeciez pytasz kto wedlug mnie jest najlepszy a wiec pisze, przeciez moge podac byle kogo...nawet Stefana spod warzywniaka co po pijaku podbije 5 razy pilke. Moze on dla mnie jest najlepszy hmm?? ????

rownie dobrze moge powiedziec ze Kaka nie jest w formie...co z tego ze strzelil pare goli i Milan awansowal do finalu :?

Możesz mówić, ale dla mnie wyjedziesz na głupka, bo tak w rzeczywistości nie jest.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szymonbee napisał/a:
Cytat:

Możesz mówić, ale dla mnie wyjedziesz na głupka, bo tak w rzeczywistości nie jest.

dla ciebie może mieć ktoś formę a dla mnie nie... np. Kaka dla ciebie dobrze gra, a jak dla mnie to słabiutko bo wg mnie może grać jeszcze lepiej tylko jest leniwy i mu się nie chce...

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja jestem za Grześkiem Rasiakiem ????

Fabregas, Ronaldo.

samadi 2

samadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jerozolima
Andrei Arszawin, Snajder, Silva, Villa na chwile obecna, zrobili największe postępy i są w dobrej formie