>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy Moderator roku 2012

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Swój głos bez wahania oddaję na Odiego. Trzyma w ryzach cały dział NHL.
Większość fanów zrezygnowała już z udzielania się w temacie (lockout), a Odi, jak na moda przystało, stara się trzymać dyskusję. W poprzednich sezonach zamieszczał wiele analiz, kontrolował rankingi i zawsze starał się zachęcać wciąż niezbyt liczne grono fanów NHL, np. poprzez zamieszczanie niusów w języku polskim, aby początkujący mogli zbierać pierwsze szlify, stopniowo pogłębiając swoją wiedzę ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
odi +11 Punkty (dzięki za pozytywny głos !)
cassapian 108

cassapian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja również na Suchego
mam nadzieję, że mój głos sie przyda i wygrasz ????

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zdecydowanie Redwitz mój człowiek od siatkówki. Zawsze można na niego liczyć, takich modów nam potrzeba ????

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ja zacznę inaczej, a od drugiej strony. Moim zdaniem , trzeba mocno patrzeć również pod kątem rozwoju danego tematu czy moderatora. Przykładowo Redwitz był dla mnie numerem jeden w momencie gdy dział siatki się rozwijał i wtedy chłop pokazał tam klasę. Teraz ma tam kilku niezłych pomocników którzy ładnie ciągnął ten dział.
Dla mnie, bardzo duży rozwój zrobił dział Koszykówki i zarazem wilQu. Trzeba zauważyć, że bardzo popularna NBA występuje osobno a mimo to, człowiek nieźle rozruszał temat koszykówki. Dla wielu w tym mnie, dziedzina sportu mało znana. Oprócz moderowania, wilQ podaje ogromną ilość typów popartych naprawdę solidnymi analizami. Mój głos - wilQ.
Tyle ode mnie. Moim zdaniem, co roku trzeba zauważać działy gdzie narodziło się coś nowego. Oczywiście, super jeżeli moderator rok po roku spełnia w pełni swoje obowiązki i nie schodzi poniżej dobrego poziomu. Jednak , na tym forum zdecydowanie ciężej rozruszać mniej popularne tematy i cierpliwie je budować.

wilq +11 Punkty (dzieki :L)
lukascash 2,4K

lukascash

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
wybierałem tradycyjne już między Odim, WilQ i Jacquesem. Ponieważ na Odiego głosowałem przez ostatnie dwa lata, bo jest świetny, sympatyczny, konsekwentny i bardzo rzeczowy (oh ah), to mam nadzieję, że się nie obrazi, gdy tym razem oddam głos na inną osobę. WilQ dostał głos w innej ankiecie, więc tutaj głosuje na Jacquesa..z tych samych powodów co w przypadku Odiego.

odi +11 Punkty (Dzięki za dobre słowo, ostatnio spadła motywacja do modowania ale jak przeczytałem to od razu wzrosla ochota na pracę forumową ! Pzdr !)
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mój głos na Grzesio, typy dnia, NFL i MLB, sporo ciekawych pomysłów na rozwój działów, cały czas aktywny, spora wiedza w dyscyplinach w których się specjalizuje, a nie jest to tajemnicą że amerykański futbol jak i baseball to raczej niszowe dyscypliny na forum także warto docenić tą postać.

grzesio +12 Punkty (Dzięki :) Nawet i tych od "mniej popularnych sportów" też trzeba docenić.)
odi +11 Punkty (ty kurwo a ja na Ciebie głoswałem z nadzieją na rewanż :/)
pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ja jestem pod wrażeniem świetnej roboty jaką robi Ramzesa. Czasem zazdroszczę mu trzeźwego, obiektywnego myślenia na różne tematy. Ma też wielką wiedzę, o czym dobrze możemy się przekonać w przeróżnych działach - m.in. ligach hiszpańskich. Sporo pomaga na HP, często widać go na forum. Dla mnie jeden z lepszych, możliwe że najlepszy moderator tego forum (nie znam wszystkich). Do tego ta akcja z dzieciakami. Niech wygra najlepszy - Ramzesa! Brawo.

świetnie napisane ???? mój głos również dla Ramezsa.

ramzesa +10 Punkty (dzięki wielkie :))
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mój głos wędruje na Benka który działa na forum wiele lat i nie schodzi poniżej pewnego poziomu.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Głos zdecydowanie wędruje w stronę naszego mentora działu NHL - Odiego. Trzyma na wodzy cały dział, podawał bardzo rzeczowe oraz konkretne analizy i ogółem wszystko było w jak najlepszym porządku.

odi +11 Punkty (dzięki za pozytywny głos ! miejmy nadzieje że ten sezon nie będzie w całości stracony :) tego życzę na nowy rok ! Dzięki za 2012)
anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
glos oddaje na christopher48 , bardzo konkretny moderator dzialu tennis i oczywiscie najlepszy moderator na forum.

niccolo7 231

niccolo7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galicja
Głos na Redwitza. Po pierwsze za dział siatkówka, gdzie często się udziela ze znakomitym skutkiem jeśli chodzi o podawane typy, dlatego też w moim rankingu jest absolutnym numerem jeden w typach z tej dyscypliny. Po drugie za spory wkład w organizację konkursów, co również wymaga poświęcenia niemałej ilości czasu. Po trzecie za wysoką kulturę słowa pisanego, co w dobie pauperyzacji języka niestety nie jest regułą.

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Mój głos wędruje zdecydowanie na konto adqs. Głównie za wielką wiedzę z dziedziny piłki ręcznej ale również - a może przede wszystkim - za ogrom pracy włożonej w ciągły i postępujący rozwój działu. Swoją drogą czas pod ten typ idealny, już wkrótce ruszają handballowe MŚ w Espanii i jestem przekonany, że w tym czasie za jego sprawą ruch w dziale będzie (jak co roku o tej porze) niespotykany.
Osobne wyróżnienia dla Ramzesa i Redwitza bo nawet patrząc tylko z boku na działy, nad którymi sprawują pieczę nie da się nie zauważyć nie tylko ich ogromnej wiedzy merytorycznej jak i czasu poświęconego swej robocie. Generalnie rzecz biorąc aż miło poczytać co mają do przekazania swym (bądź co bądź) czytelnikom.
Przy okazji napiszę że szkoda iż mamy do dyspozycji tylko i wyłącznie 1 głos ale ten problem pojawia się co roku więc nawet szkoda marnować klawiaturę.
Nawiasem mówiąc wielkie ukłony dla wszystkich moderatorów bo zadanie to wymaga sporego zaangażowania jak i wiedzy z danej dziedziny sportu. Także z mojej strony dla Was wielkie dzięki !

G 4

gregorienko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podziekowanie wielkie dla wszystkich.
Jednakze patrzac pod katem zyskow z typow to wielkie slowa uznania dla dzialow pilki recznej,siatkowki no i europejskiej koszykowki...
PANOWIE CHYLE CZOLO I OBY TAK W PRZYSZLYM ROKU !!!!
Szczegolne podziekownia dla:
Obserwator (M)
adqs
Hopkirk
Redwitz
wilQ
Panowie wspaniale prowadzenie dzialow,wspaniale typy wraz z analizami -BRAWO !!!
Ciezko wybrac tego najlepszego .....
Lecz moj glos dla wilQ-A-FANTASTYCZNA SKUTECZNOSC TYPOW !-oby tak dalej

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Większość moderatorów spisuje się świetnie, wzbudza u mnie szacunek, ale w tym roku mimo wszystko głos leci do adqs. Jest wszędzie, swoje działy ogrania, w konkursach pomaga, zawsze pomocny, obiektywny kibic bez napinki, mimo że inna wiara.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
christopher48

Głosuje na tego kolege, udzielam się w tenisie a temat jest prowadzony WZOROWO!!!

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Glos na Dawida 400 . widac ze ma poczucie humoru i zdrowe bardzo podejscie do tematu bukmacherki. prace dobra wykonuje na forum. napewno pomocny przy rozwijaniu jej

gystlik 3,3K

gystlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa/Poznan
Ja ze swojej strony pochwalę pracę bliżej znanych mi Bossów tego szemranego środowiska: dawid400, adqs, Ramzesa, Redwitz, kapszti, Konrad140. Każdy z Nich robi zajebistą robotę u siebie na kwadracie i każdy ma zawsze coś ciekawego do przekazania na swój dany temat.

By jednak tradycji stało się... Głos zostanie oddany na człowieka ze środowiska i mój leci do Hopkirka. Siedzę dobrze w Pallavolo i wiem sporo co w trawie piszczy, ale jeszcze więcej wie Hopkirk który nie wiadomo skąd sypie różnymi ciekawostkami i niejednokrotnie poprawia Gustlika. Hopkirk - dobry duch działu siatkówka.

stratus 2,2K

stratus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podobnie jak kolega Gystlik swój głos oddałem na Hopkirk&#39;a. Wzorowo prowadzony dział, aktywność, zaangażowanie a przede wszystkim ogromna wiedza i rzeczowe analizy, które z przyjemnością się czyta.
Słowa uznania należą się również dla adqs, robson United, Ramzesa, Redwitz, których wkład w rozwój i funkcjonowanie forum jest niepodważalny...