>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy Moderator roku 2011

wer890 300

wer890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Redwitz , bo interesuje sie także siatką i ogarnia wlaśnie ten dział

K 3

kaxxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tam zaglosowalem na suchego bo daje fajne cynki o promocjach, amen

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Hm, strasznie ciężki orzech do zgryzienia, bowiem modów których warto moim zdaniem wyróżnić jest kilku, a głos tylko jeden... Tak jak już większość z Was napisała i doceniła Redwitza, tak ja wyróżnię go także. Wspaniale trzyma w garści dział siatkówki, dużo tematów do ogarnięcia a w każdym znajdują się jego świetne analizy. Wielki szacunek dla Niego
Słowa uznania również dla moda Robsona_26 za pięknie prowadzona dział żużla. Zawsze można tam znaleźć pawniaka i piękną analizę. Jeśli chodzi o piłkarskie fora - tutaj są na prawdę świetni fachowcy: kudłaty089, Kuba86, Konrad140. Olbrzymia wiedza, bezbłędnie prowadzone tematy - tak trzymać panowie.
O adqs też nie zapomniałem. Objawienie roku moim zdaniem, tak jak On rozwinął dział piłki ręcznej - tego nie zrobił nikt. Olbrzymia wiedza o polskiej lidze, czego efektem jest stale rosnąca liczba punktów reputacji. Zawsze na posterunku w HP, poinformuje prywatnie o ważnych informacjach, człowiek orkiestra. Mój głos miał iść na adqs, ale że jest duze grono głosujących na Niego, więc myślę, iż brak mojego głosu i tak nie przeszkodzi mu wygrać tego plebiscytu ???? Zagłosuje zatem na kogoś, aby Go docenić za całokształt na Forum.
Tym Modem jest fox71. Może dla wielu z Was nie jest Modem Roku, ale ja zagłosuje na Niego, by docenić wiele lat pracy tutaj. Olbrzymia wiedza hokejowa (i nie tylko), super typki-wynalazki. Wiele lat prowadzi swój temat (w chwale czy w cieniu ale prowadzi), duża ilość punktów reputacji. Nikt tak jak On nie potrafi połączyć pracy zawodowej z pracą na Forum - a przy tym ogarnąc wyjazd na mecz i konkurs którego jest opiekunem ;). Prywatnie bardzo miły i skromny facet o młodzieńczej duszy, wielki szacunek dla Ciebie - i głos za to co robisz.
Przykro mi, ze tylko na jedną osobę można głosować, a zrobiłbym to na każdą o której wspomniałem. Ale wiem co zrobię... Każdemu spośród wymienionych kliknę chociaż te &quot;dzięki&quot; by chociaż w ten sposób Go docenić za świetną pracę na Forum. Tyle ode mnie, dzięki

qwerty16 86

qwerty16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Oddaje suchy głos na Odisio. Aczkolwiek większość moderatorów zasługuje na uznanie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
odi +7 Punkty (dziękuje ślicznie za głos i wspomnienie o mojej osobie :))
sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Kilka osób to moim koledzy więc nie ujawnię na kogo głosowałem, bo ktoś by mógł się obrazić ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Moje TOP5 to zdecydowanie: kacmon, Konrad140, kukla, Redwitz i Ted i to właśnie z tej piątki wybrałem najlepszego moderatora kończącego się roku.. ;)

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ja postawię na moda z prawie największą reputacją na forum - snoopdogg
Krótko jest jako Moderator, lecz widać u niego wielki zapał. Trzymaj tak dalej a daleko zajdziesz !
Nie znam się za dobrze na sportach walki, ale wiem, że Ty masz wiedzę ponadprzeciętną w tym temacie i za to Ci chwała...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
snoopdogg +7 Punkty (Dzięki wielkie. Miło usłyszeć takie słowa. Jak czas będzie to i aktywność wzrośnie. Wesołych Św.)
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście głos na Andrzeja Foxa to serce tego forum był i będzie nim zawsze ????

nocnybelt 57

nocnybelt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Syców
Ja zagłosuję na Redwitz-a, ponieważ interesuję się siatkówką, a on doskonale spełnia moje oczekiwania do działu którego jest opiekunem. Piszę fajne analizy, dobrze prowadził konkursy siatkarskie. Szkoda, że nie prowadzi działu ze swoją grą, ale mam nadzieję, że może zacznie.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagłosowałem na christophera48. Nie przyglądam się wyczynom moderatorów, ale on zawsze myśli do przodu i często widzę jak zakłada temat do jakiegoś wydarzenia zanim ktokolwiek inny o tym pomyśli. Zawsze pomocny ✅

artsik 3

artsik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hell
Mark. Miałem problem z jedną promocją w kasynie. Pomagał mi do końca .

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Naprawdę ciężko oddać głos, gdyż każdy z moderatorów wkłada tyle wysiłki i sił w rozwój forum na ile mu czasu starcza. Ostatecznie mój głos zawędrował na foxa - za całokształt.

other 60

other

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Głos na fox71. Solidna i systematyczna praca w Hockey Cup. Nie marudzi, nie wywyższa się. Wykonuje swoje obowiązki jak należy.
Ps. Głosowanie na anty-moda też by się przydało...

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Głos na Redwitza. Jak już było wspominane wcześniej bardzo dobrze prowadzi dział siatki. Miałem okazję współpracować z nim przy okazji konkursów z siatki i muszę bardzo wysoko ocenić jego zaangażowanie oraz stosunek do innych osób.