>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy moderator roku 2009

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wybieramy najlepszego moderatora roku 2009.
W głosowaniu może wziąć każdy użytkownik zarejestrowany nie później niż dnia 1 grudnia 2009 roku.
Najlepsza trójka otrzyma nagrody:
1 miejsce: 300zł
2 miejsce: 200zł
3 miejsce: 100zł

Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane.
Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane.
Administracja forum

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Osoby, które już zagłosowały w poprzedniej ankiecie na najlepszego moderatora, proszę ponowić swój wybór. W starej ankiecie wkradł się błąd.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
mozna uzasadniac dlaczego akurat tą osobe ?
wiec tak ???? ja zagłosowałem na TBM. nigdy nie robił problemów ze sprawami z ktorymi sie do niego zwracałem , jak był jeszcze w MT ( zmiany nazw tematów itp) wogóle miły gość , nigdy nie widziałem aby robił gdzieś jakąś napinke tak jak na moda przystało i sądze że w tym roku wygrać powinien ;) pozdro

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Każdy ma przypisany dział który moderuje więc dla mnie łatwo jest zobaczyć kto o niego dba i ma w nim dużo ciekawego do napisania, a kto sie obija a do napisania ma więcej w Hyde Parku ???? Kilka osób można byłoby wyróżnić, ja cenie sobie to ile piszą TMB czy robson United xD ale sa w MT i pewnie spokojnie dostana dużo głosów także mój głos otrzymał Belfast Boy troche za sporą ilość analiz, trochę na zachętę i troche dla tego że chciałem zagłosować na kogos w moim odczuciu &quot;słabszego&quot; ????

PS Zagłosuj też ktoś na mnie żebym nie miał 0% ale chociaż z 1% :p

snajper 322

snajper

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole/okolice Kluczborka
Tu bez bez niespodzianki, wiedzialem od razu na kogo zaglosuje. Osoba ta od poczatku kiedy jestem na forum zrobila na mnie wrazenie. Poswieca duzo czasu, kasuje posty, odpowiada w dzialach userom na pytania. Zawsze gdy mam jakas sprawe potrafi to zrobic, doradzic, wytlumaczyc. Niektorzy pewnie go nienawidza, ja na szczescie zyje z nim w zgodzie (chyba?? ???? ). No i wzial udzial w Typerze F1 wiec szaczun ????
Glos na Vadera oczywiscie ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Glos na Vadera, potrafi rozwiazac kazdy problem z jakim spotykam sie na tym forum, jako jeden z nielicznych zielonych potrafi miec inne zdanie niz reszat modow a ja cenie ludzi z wlasnym zdaniem.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Głos oczywiście powędrował do TBM.

Moim zdaniem zdecydowanie najlepszy moderator, a przy tym świetny kumpel, który zawsze, nawet gdy nie bardzo ma czas, pomoże i porozmawia na tematy związane z forum i bukmacherką.

Jest również wielu innych modów, ktorych lubie i szanuje za ich pracę na forum ale moim zdaniem zasługują na wygranie w mniejszym stopniu niż mój faworyt.

TBM mam nadzieję, że wygrasz.. ;)

Dodam jeszcze na koniec, że ta ankieta jest na takiej samej zasadzie jak wybór sportowca roku w Polsce czyli wygrywa najpopularniejszy, a nie ten co robi najwięcej. Taki urok takich plebiscytów.. :]

P 341

pavlinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vader. Jeden z niewielu którzy nie pajacują. Zawsze kiedy zadawałem pytanie miał czas na odpisanie. To się ceni.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A ja zagłosowałem na Vadera. Po 1 mam z nim dobry kontakt, wiem, że można na nim zawsze polegac. Po 2 jest najlepszym szpiegiem wśród Modów, potrafi wykryc każde multikonto ( za co pewnie wielu użytkowników go nie znosi;] ).
Uważam jednak, że każdy Mod na forum dobrze wykonuje swoje obowiązki. Na pewno robson, Ted, Assitalia, michau, Benek, snajper, Jacques i każdy inny bez wyjątku zasługują na Wasze głosy. Hellraiser, dzięki wielkie za pomoc w dziale tenis, za zakładanie tematów i sporo analiz.
Na koniec bedąc nieskromnym uważam, że o mnie tez należy pamiętac ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja miałem duży dylemat. Wybrałem kilku modów i zrobiłem losowanie. Wypadło na Robsona. Odwala dobrą robotę. Zawsze dużo pisze, a także pomaga.
Zadecydował los, bo miałem dylemat między wieloma modami. Liczę, na to, że wygra najlepszy.
Powodzenia.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Fakt faktem bardzo ciężko wybrać tego najlepszego... ale decyzję trzeba podjąć i u mnie wypadło na Baqu.
Podjąłem taką a nie inną decyzję ponieważ bardzo podobała mi się jego praca w dziale MLB, do tego prowadził przez cały sezon rzetelnie ranking.
Tak naprawdę wielu z modów zasłużyło na wyróżnienie za kawał roboty jaką odwalają, dzięki temu FB cały czas funkcjonuje na najwyższych obrotach.
BRAWO Panowie szacunek dla was :spokodfhgfh:

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja miałem problem. Nie mogłem sie do końca zdecydować. Ostatecznie głos na Vadera/ Jednak chicałbym złozyć podziękowanie dla wszytskich moderatorów, za włozona pracę w funkcjonowanie forum, naprawdę się napracowali w tym 2009 roku. Pozdrawiam i dziękuje.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Głos dla TBM&#39;a, udziela się w tematach związanych z piłka, pisze dobre analizy, co przy prowadzeniu działu jest na duży PLUS !
Nigdy nie robił problemów przy jakimkolwiek pytaniu, prośbie.
Pozdro TBM.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Hmm.. dużo trudniejszy orzech do zgryzienia niż z wyborem typera. Praktycznie każdy mod zasłużył na uwagę, z większością idzie pogadać, także nie będe każdego wymieniał z kolei. Co do głosu to zadecydowała miłość do jednego klubu czyli Ted. ????
P.S: a wybór najlepszego Forum Vipa to co?! ;)

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Głos na Assitalie.Mam z nim dobry kontakt, zawsze jak mam jakąś sprawę na FB to z nim można się dogadać i załatwić.
Powodzenia Czaszko z Verony :spokodfhgfh:.

Edit/Prasa : wrrr, bym wiedział bym Ci nie pomógł z MB ???? ????

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Też się wypowiem. Mój głos na Benka.
Był dylemat komu to kliknięcie dać, miałem jeszcze ze 2 kandydatów co najmniej. Ale wybór taki, a nie inny. Ogarnia chłop na tym forum sporo, zawsze poradzi co i jak. Sam się rwał do podliczania konkursu EuroBasket za mnie, jak akurat siedziałem sam na meczach. Pełen pozytyw.

Ja jak MadAngel, chociaż ten 1% bym dostał chętnie xDD

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Wszyscy robią dużo lub bardzo dużo na forum. Mi najbardziej podoba się robota takich oto panów :

Assitalia - za systematyczne podliczanie typów w różnego rodzaju konkursach. WIem ile to czasu zajmuje itp. Uczte z Nim sprawnie się prowadzilo. Teraz wiem że hokejowy też super podlicza.

Akarin - Najlepsza wiezda na forum o Bundeslidze. I jeszcze ładnie o tym potrafi napisac.

Benek19 - świetne typy z Eredivisie i Jupiler League. No i oczywiście super avatar ma :cool:

by Grzecho - świetny czlowiek przede wszystkim i hokej z tej lepszej strony pokazuje.

MadAngel i SimonS - miło jest jak się odwiedza dzial SerieA i widac dużo napisane na temat spotkań. Czasem aż sam się włączam w dyskusje ;)

radek03 - ogromna wiedza na temat siatkówki. Zna się równiez na sprawach nie związanych bezpośrednio z bukmacherką co często przydaje się forum. Fajnie się z nim współpracuje w dziale siatkówka????

snajper - można z nim o wszystkim pogadac, a w F1 zagiąc go to nie da rady.

TBM - bardzo cenie sobie wiedze tego pana na temat piłki przede wszystkim. Potrafi w krótki sposób opisac to co przemawia za typem. Mi czasem tego brakuje i leje wode stasznie :-|

Vader - DLa forum robi sprawy te ktore są najmniej widoczne. Wiele odpowiada na pytania userów w dzialach z hazardem itp.

Głos poszedl na radek03. Chociaż to był ciężki wybór i doslownie każdy z nich zasługiwał na to!