>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy Bukmacher

C 0

cfc_maciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ... mam 17 lat i chciałbym zarejestrowac sie na bukmacherskiej stronce ???? zeby zaklady stawiac online ???? jaka strone dla mnie polecacie ?
Najbardziej by mi paslowalo gamebookers.com ... ale czy tam wyplacaja ponizej 18 lat ? :|
Niech ktos odp ????
I ile jest minimalna wplata na gamebookers.com ???? ?
Z góry dziekuje za odpowiedz ????

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
okolice KRK
Ja też mam ten problem (naszczęście już niedługo) ale rejestrowałem się na matke i wszystko jest w porządku.

C 0

cfc_maciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tez nie dlugo ???? ale chce pograc ... i mi sie nie chce latac do bukmacherow ???? bo daleko mam ????
A potrzebny jest skan dowodu osobistego ?

C 0

cfc_maciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy jest jakis bukmacher na ktorego pieniadze moge wplacic smsem ? :]

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie ma takiego bukmachera... przynajmniej ja o takim nie słyszałem

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
M 0

mojo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja nie co inne pytanie mam

wiadomo buków jest dużo ale czy ktoś (może z administracji) może powiedzieć które buki są najpewniejsze?.... chodzi mi o to że nie robią graczy w konia np. gdy zaczynają dużo wygrywać albo nie robią problemów z wypłaceniem kasy bo na forum już takie opinie przeczytałem :sad:

z góry thx. :spokodfhgfh:

M 0

matrix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jeśli chodzi o wiarygodność to napewno mogę śmiało wymienić Bet-at-home czy też Sportingbet oraz Expekt, choć ten ostatni bardzo rygorystyczny to nigdy mnie nie oszukał i ogólnie jest bardzo solidny. Bet-at-home i Sportingbet bardzo dobre livesupporty w razie problemów od 10-18 zawsze jest pomoc jak na czacie więc problemów nie ma. Expekt także dobra firma polecam wszystkie 3. Dla początkujących dobry jest BAH ale z czasem chcemy czegoś więcej i wtedy dobry jest Expekt.

PozdrawiaM

Matrix

M 0

mojo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co jeśli chodzi o takie &quot;akcje&quot; jak zamykanie kont bezpodstawne lub w &quot;najlepszym&quot; razie ograniczanie kwoty do postawienia przy wielu trafionych zakładach - jakich buków unikać pod tym względem ?

Jestem w bwin, expekt oraz betway

p.s. dlaczego nie wyświetlają mi się nazwy buków ?? tylko betway widać ? a miałbyć jescze e x p e k t i b w i n

M 0

matrix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Radze unikać Bwin jeśli chodzi o wypłaty dużych kwot z Betway nie miałem nigdy do czynienia i nie mam zamiaru. A nazwy buków ja widze :jezora:

PozdrawiaM

Matrix

M 0

mojo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to może ktoś podać buka w którym jest najwięcej zdarzeń/dyscyplin do obstawiania ??
bo jak na razie tylko bwin mi się nasuwa

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
to może ktoś podać buka w którym jest najwięcej zdarzeń/dyscyplin do obstawiania ??
bo jak na razie tylko Bwin mi się nasuwa

zdecydowanie bwin chociaz ostatnio czytalem superlatywy o BET 365

M 0

medalik86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oraz Expekt, choć ten ostatni bardzo rygorystyczny to nigdy mnie nie oszukał i ogólnie jest bardzo solidny.
Możesz rozwinąć swoją myśl? Co masz na myśli pisząc rygorystyczny?
Również uważam tego buka za godnego polecenia.

spirol 30

spirol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja polecam GB . zlecilem wyplate w poniedzialek a kasa na koncie byla jzu we wtorek, to samo sportingbet, teraz zamierzam grac na unibecie bo chodzi mi szczegolnie o oferty z tenisa , bwin ma lepsze oferty z tenisa ale tego buka omijam z daleka ;-)

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja polecam GB . zlecilem wyplate w poniedzialek a kasa na koncie byla jzu we wtorek, to samo Sportingbet, teraz zamierzam grac na unibecie bo chodzi mi szczegolnie o oferty z tenisa , Bwin ma lepsze oferty z tenisa ale tego buka omijam z daleka ;-)

party;) bo mozna miec na start kase na poker ktora mozna tez powoli obracac na zakladach (partybets)

S 0

serfer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie najlepszy jest www.bet.gun.com. Gram już tam ponad pół roku i nigdy nie miałem problemów tak jak to bywa w innych internetowych bukmacherach.Przejżysty support, wypłacaja hajs do 2 dni! minimalna wpłata 16zł. 30% bonus przy pierwszej wpłacie nie wymagają dowodu przy rejestracji i zdecydowanie najwyższe kursy spośród internetowych buków.