>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy bukmacher internetowy

Status
Zamknięty.
C 0

chmarcoch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
No ja zagłosowałem na trzeciego w tym rankingu bwina. Wszyscy na nich psy wieszają, ale mi już dwóch dorosłych, doświadczonych ludzi go poleciło, więc nie widzę nic negatywnego w tym buku. Wiem, że tu mity o wielkich, ogromnych i strasznych oszustwach krązą, ale chyba nie jest tak źle, bo to chyba najprężniejszy buk w polskim necie, a gdyby nie miał graczy to by nie był taki prężny. No i oferta kursowa bez wątpienia najbogatsza.

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najlepeszy to jest chyba bet-at-home haha
sciągajac oferte na godzine przed rozpoczęciem spotkania- pozwala zachowac kapitał haha ????
tego czegoś to naprawde nie powinno byc, wracam po pracy do domu, chce zagrac WNBA patrze patrze a juz nie ma lool.
Trzeba przyznac ze zaden bukmacher nie dba tak o klienta jak oni ????
p.s: miala pojsc dzis 2 na Detroit - zobaczymy rano

A 2

algorytm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ta i dzieki najlepszemu bukmacherowi nie wygralem kasy - tym czyms to nawet niepelnoletnim odradzam gre ????

M 0

m12rowka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na Bet-at-home najlepsze jest tylko losowanie 50 E codziennie dla innego zarejestrowanego uczestnika,kasa jest dla osoby wylosowanej która w danym dniu zaloguje się do bukmachera,jeśli się nie zaloguje kasa przechodzi na następny tydzień

A 52

androlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oczywiscie BETFAIR
mam sposob gry
z efektami
polecam!!
oczywiscie nie za kase
jestem tutaj jednym z najstarszych bywalcow tego najlepszego forum w sieci!!!

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Reaction score
0
Punkty
0
PartyBets &amp; bet365 i nie ma bata na kabata ????

wojtas91 0

wojtas91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RBK
Czy zakład bukmacherski może mi zablokować konto za ,,oszustwo&quot;? Grając np. tak że stawiam na Wenus Williams i drugi kupon na Agnieszkę Radwańską, ale udaje mi się tak zrobić, że wychodzę zawsze na plus. Może lepiej grac u kilku buków? Jak sądzicie?

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest jak najbardziej dopuszczalne i całkiem popularne. Nazywa się trading, a ten drugi zakład to tzw. kontra. Podrawiam.

wojtas91 0

wojtas91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RBK
No tak, ale wyczytałem, że nie którym blokują pieniądze, albo robią jakieś limity. Dlatego chciałem się dowiedzieć.

R 0

rbiess

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Ach zapomnialem jeszcze o snookerze. Gram to wszystko na SportinBet, gdzie mają dosc duzo zakladów Live

R 0

rbiess

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Moze i BAH ma dobre kursy ale oszukuje w zakladach LIVE i BWIN jest taki sam nie polecam obstawianie zakladow LIVE u tych bukmacherow !
Jak mozna oszukiwać w zakładach LIVE? Nie rozumiem tego. Widzisz kurs i obstawiasz a jesli uwazasz, ze jest za niski na jakies zdarzenie to go nie grasz i obstawiasz u innego buka gdzie wg Ciebie jest OK

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czasami obsługa buka się myli, gubi np. punkt w siatkówce i wyświetlany wynik jest zły, czy też z powodów technicznych nie aktualizuje wyniku. Niektórzy myślą, że buk ich próbuje wtedy oszukać, choć oczywiście wystarczy rzut oka na kursy i już wiadomo, co się działo.

R 0

rbiess

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
90% zakładow Live jakie gram ogladam w TV, wtedy Buk moze sobie pisac co chce. Dotyczy to przede wszystkim zdarzeń, gdzie punkty dosc szybko lecą: siatkówka, koszykówka, lub sytuacja w grze: snooker (rozkład kul) lub gra zawodników: tenis. Pomaga to w ocenie i obstawianiu (nigdy tych zakładów nie gram w ciemno siedząc tylko przy kompie i nie oglądając TV).

V 0

vassel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dzialoszyn
Ja tam wole tradycyjnych bukmacherów, gdzie idziesz, skreślasz i wysyłasz. Wtedy masz ten kupon w rękach tak jak z lotto ;) Sam osobiście gram w STS i jestem jakoś zrażony do tych internetowych, może i to wygoda, może ale ja wole tradycyjnie

B 0

barteks90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak tylko wtedy buk zabiera 10% podatku i wygrana jest mniejsza niz u buka w necie.

kardion 0

kardion

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie
jest może taki buk na necie co ma handicapy ile sie chce i na obojętnie jaką druzyne?????
np mamy mecz tottenham - hull o kursach 1,50 | 4,50
i możemy postawić ze hull wygra z handi -1,5 chociaż nie jest wcale faworytem .
prosze o odpowiedź

akarin 0

akarin

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boleslawiec
Bet365 zdecydowanie :wink: ma bardzo bogatą ofertę handicapów na prawie każde spotkanie lig europejskich i amerykańskich.

Status
Zamknięty.