>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy Bet do Tenisa Ziemnego

A 0

andachiel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Witam
Byl juz taki temat z tego co widzialem , ale tak naprawde nikt nie odpowiedzial wprost jaki bet jest najlespzy do obstawiania tenisa ziemnego i jaki bet ma najlepsze kursy .

Ja do tej pory gram na bet365 i gra sie calkiem niezle , ale czy jest najlepszy .??
Bylbym naprawde wdzieczny za wasze typy i propozycje najleszpego beta do tenisa.
Pozdrawiam poczatkujacy gracz Andachiel

P.S Mam nadzieje ze to dobry dzial.

maly_ze 48

maly_ze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie nie ma lepszego bukmachera do grania tenisa niz bet365, a gralem juz na: bahu, betclicu, bwinie, expekcie.

K 0

kzysiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BC
mi w Bet365 brakuje handicapów setowych 1,5. Unibet ma dosc szeroka oferte, przynajmniej mial kiedy tam gralem.

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Doxxbet ma znakomitą ofertę tenisa i dobre kursy, lepsze w większośći niż ma bet365.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Nie. Unibet proponuje live transmisje z niektorych spotkan tenisowych. Najlepsi bukmacherzy do tenisa to Bet365, Doxxbet - lepsszych nie znajdziesz jesli chodzi o tenis

B 5

borak86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet365 strasznie zaniża kursy. Jeżeli chodzi o ofertę meczów na live to są bezkonkurencyjni... zawsze mozna zostawic na bet365 jakjies 20gr zeby mozna oglądać mecze na zywo a grac gdzie indziej...,

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najlepszy jest betfair i pinnacle jeśli grasz na zwycięzcę, wynik, u/o. Jak wydziwiasz z jakimiś wynikami gema czy coś, to wtedy bet365

E 0

eksperttenisa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Najlepszy bet to taki, który oferuje w danej chwili najwyższe kursy spotkań.
Na dzień dzisiejszy są to Pinnaclesports i Betfair póki co zostawiają konkurencję daleko daleko z tyłu ???? Granie tenisa u innych buków uważam za nieporozumienie!!!

S 59

s1xteen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
niekoniecznie, w tenisie jest cos takiego jak krecz, zatem wole wybrac buka z ciut nizszym kursem a w przypadku kreczu dostac zwrot anizeli stracic cala kase.

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica kraju postkomunistycznego
niekoniecznie, w tenisie jest cos takiego jak krecz, zatem wole wybrac buka z ciut nizszym kursem a w przypadku kreczu dostac zwrot anizeli stracic cala kase.
Popieram, ma nadzieję, że się przyda:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ksz034 +1 Punkty
prasa +9 Punkty (akurat ja to wiem, ale dla młodych i początkujących to zajebiste kompendium wiedzy ;D)