>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepsze wygrane AKO tygodnia na U/O 1256,1

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Osobiście nie do końca wierzę w tego typu kupony podane przez bukmacherów.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wydaje mi sie to niemożliwe , ponieważ akurat właśnie w kategorii typów under /over 5.5 dla hokeja przydarzyło mi się trafienie jednego dnia 13z13 ( ale zagranych na kilku kuponach ) oraz także na u/o 5.5 trafienie serii 16 takich typów ( dobranych na przestrzeni 4 dni ) .
Zatem ako z 12 spotkań uważam za w pełni możliwe , co oczywiście nie wyklucza w w/w przypadku jedynie ukrytej zachęty do grania taśm...

buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
pewnie że możliwe. Mój ojciec trafił podobne ako ale za grubszą stawkę w naziemnym .

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
tam było więcej podobnych kuponów, na bardzo wysokie kursy. Chyba to są ci typerzy, którzy nie udzielają się na forum, bo chodzi im tylko o kasę, a skoro wiedzą jak to robić...

win1988 164

win1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia
Chyba to są ci typerzy, którzy nie udzielają się na forum, bo chodzi im tylko o kasę, a skoro wiedzą jak to robić...
? Jeszcze mi powiedz, że są to zawodowcy, którzy takie kupony trzaskają co weekend ... Fuks i tyle, nie dorabiajmy żadnej filozofii. Postaw sobie setki podobnych kuponów po złotówce to zobaczysz, że za którymś razem będziesz jedno, dwa zdarzenia od zgarnięcia całej puli. Trochę osób w starym, poczciwym BAHU jeszcze gra, a większość to pewnie tylko puszcza takie &quot;grube&quot; tasiemce, więc wiadomo, że co jakiś czas komuś coś wpadnie. Nie podniecajmy się, a już tym bardziej nie rozumiem myślenia, że ci co tak stawiają wiedzą co robią (w sumie wiedzą, granie na pałę, a nuż się uda).

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
adam_adam +1 Punkty
czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
? Jeszcze mi powiedz, że są to zawodowcy, którzy takie kupony trzaskają co weekend ... Fuks i tyle, nie dorabiajmy żadnej filozofii. Postaw sobie setki podobnych kuponów po złotówce to zobaczysz, że za którymś razem będziesz jedno, dwa zdarzenia od zgarnięcia całej puli. Trochę osób w starym, poczciwym BAHU jeszcze gra, a większość to pewnie tylko puszcza takie &quot;grube&quot; tasiemce, więc wiadomo, że co jakiś czas komuś coś wpadnie. Nie podniecajmy się, a już tym bardziej nie rozumiem myślenia, że ci co tak stawiają wiedzą co robią (w sumie wiedzą, granie na pałę, a nuż się uda).

jakiego zatem farta musi mieć Baris I. skoro już drugi raz z rzędu jest w czołówce http://www.bet-at-home.com/10YearPromo/ranking.aspx nasz rodak Piotr N. też daje radę. Myślicie, że Oni wiedzą to czego my nie wiemy?

bsk 184

bsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakiego zatem farta musi mieć Baris I. skoro już drugi raz z rzędu jest w czołówce http://www.bet-at-home.com/10YearPromo/ranking.aspx nasz rodak Piotr N. też daje radę. Myślicie, że Oni wiedzą to czego my nie wiemy?
A może chłop puścił tysiące tych taśm do tej pory za złotówkę? I to jeszcze podobnych w różnych kombinacjach? Nie wiesz tego.
Pomyśl jeszcze ile osób stawia u buków. Ze 20 milionów ludzi w samej Europie. Duża część taśmy. Nawet jakby obstawiali 20 kolejnych rzutów monetą to by się trafił osobnik, które trafił wszystkie bezbłędnie po kilka razy.
Poza tym w nic bym nie wierzył, co jest na stronie bukmachera. Znasz osobiście Barisa I? A Piotra N.? Wygooglałem Piotra N. i coś mu w bukmacherce jednak nie idzie:
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090508/POWIAT16/910051652

enriquess +3 Punkty (za Piotra N. :D)
czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
niejednokrotnie spotykam się z krytyką tzw taśm, ale co w nich złego, skoro jednak ludzie w ten sposób wygrywają? chyba są jakieś zalety grania taśmami?

R 190

rednee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLAND
niejednokrotnie spotykam się z krytyką tzw taśm, ale co w nich złego, skoro jednak ludzie w ten sposób wygrywają? chyba są jakieś zalety grania taśmami?
Jedyną zaletę jaką widzę na dzień dzisiejszy w taśmie, to że dzięki kursom podbijam stawkę którą wkładam (staram się tylko grać kursy min 1.8, to zamiast dać więcej do kasy wolę wrzucić jakiś mecz z tego przedziału kursowego) i puszczam taki kupon za 2 zł. Bardzo ciężko jest wygrać z taśmy, ale zdarza się. Jak już taśmy, to polecam w naziemnej efortunie zakład bezpieczny przy kursie powyżej 200, przy jednym błędzie zwracają Ci 10-krotność stawki. No i lubię chodzić i rozmawiać z Tą Panią w okienku - to duża zaleta... no i pozatym spacer do fortuny... nie widzę więcej zalet w taśmie.
Pozdrawiam

urbasag +1 Punkty (ok)
czarrny +6 Punkty (dzięki)
kasaartura 1

kasaartura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chelm
Zwykły fart.
Ja grałem kiedyś taśmami ako powyżej nawet 5 tyś.
Parę razy zabrakło mi po jednym meczu do wygranej,
a raz zabrakło mi jednej bramki.
W ciągu roku puściłem takich kuponów z 500 przeważnie wszystkie mecze piłki nożnej na ilość goli, powyżej 3.5 i poniżej 1.5

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
Sekret takich tasm polega tylko i wylacznie na zagraniu kilkudziesieciu kuponow zlozonych z tych samych meczy.Sam kiedys gralem podobnie i raz bylem naprawde blisko gigantycznej wygranej,zaklad skladal sie z 32 zdarzen ???? i padlem na ostatnim.Pamietam jakby to bylo wczoraj,lider Davos(hokej swajcarski) na wyjezdzie z ostatnia ekipa,mialem pograne X2 i polegli 6-3.
Nie znam dokladnie daty bo wkleilbym screena tego kuponu.Zaklad grany w BAH wiec bylo to 3-4 lata temu

johnny91 1

johnny91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
według mnie poprostu wrzucają takie kupony aby zachęcić ludzi do grania akurat takich typów, bo poprostu statystycznie jest to dla nich zarobek ;)

R 0

remisy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystko dobre co się dobrze kończy: na pewno prawdopodobieństwo jest mniejsze niż w przypadku grania singli i za pierwszym razem trudno trafić, ale w dłuższym okresie czasu może się okazać, że to jest bardzo dobra strategia bo jak się wygra 5 tys. to jest konkretna suma, a jaki jest sens w pomnożeniu 100 do 300 złotych ??? szkoda czasu na analizę żeby wygrać 200 zł. Lepiej jest sobie grać lajtową za 5 złotych i dobry typer powinien raz na 1000 kupon trafić, jak trafi za 500 razem jest 2500 na czysto, taśmy rules

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Z tym się zgodzę. Taśmy rządzą... w STSach i innych bukmacherach naziemnych. Pokaż mi choć jedną osobę na forum która na taśmach dorobiła się jakiś pieniędzy.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bet-at-home to moje przekleństwo .. pamiętam, że tam zacząłem grać i marnie mi szło ale powiedziałem o tym kumplowi z klasy. Założył konto .. po tygodniu przysyła mi scan zakładu .. kuponna maks zakładów i z 5 złotych zrobił ~1700 .. nieprawdopodobny fuks a moja mina bezcenna.
Jeżeli ktoś ma drobiazgi 20-50 złotych to może warto coś grubszego postawić? .. a może się uda a jak nie to przecież nic się nie stanie .. to tylko bukmacherka.
Przypadki ludzi z bat pokazują, że można z 7 remisów trafić. Oczywiście hokej na lodzie górą bo tam najczęściej padają typy na remis.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sekret takich tasm polega tylko i wylacznie na zagraniu kilkudziesieciu kuponow zlozonych z tych samych meczy.Sam kiedys gralem podobnie i raz bylem naprawde blisko gigantycznej wygranej,zaklad skladal sie z 32 zdarzen ???? i padlem na ostatnim.Pamietam jakby to bylo wczoraj,lider Davos(hokej swajcarski) na wyjezdzie z ostatnia ekipa,mialem pograne X2 i polegli 6-3.
Nie znam dokladnie daty bo wkleilbym screena tego kuponu.Zaklad grany w BAH wiec bylo to 3-4 lata temu

Cześć.
To był chyba ten mecz z sezonu 2008/2009:

22.11.2008 Ambri Piotta - Davos -6:3 (3:0, 2:2, 1:1)