Witam,
Jak dotąd najwięcej grałem w bet365, ale niestety oferte na Olimpiade mieli słabą i na Mundial też.
Nie chodzi mi o małe urozmaicenie zakładów a o to że praktycznie nie można tworzyć żadnych kombinacji.
Zrobiłem małe porównanie
bet365 vs Expekt vs Oxxbet (moze to nie największy bukmacher ale planuje tam zacząć grać ze względu na duży bonus)
Wybrałem takie typy(dla porównania):
Holandia-Dania; Brazylia-Korea; Hiszpania-Szwajcaria; no i do tego dorzucam kwalifikacje Hiszpanii.
bet365 miga na czerwono tzn. Ze ostatni typ jest zły.
expekt bez oporów przyjmuje zakład
oxxbet przyjmoje zakład (jeśli się myle wyprowadzcie mnie z błędu bo nie mam tam jeszcze konta)
To samo dzieje się jeśli ostatni typ zastąpimy ,,Niemcy wygrają grupe,,
A więc ma do was prośbę, jakiego bukmachera polecacie dla mnie na mistrzostwa?
Na ten cel planuje przeznaczyć wszystkie pieniądze wygrane w bet365 to jest 1700zł.
Najważniejsza kryterium to to którego bet365 nie spełnia. Następnie przyzwoite kursy. ciekawe promocje, solidna firma no i mile widziany polski support ale bez tego się obejdzie.
Konta mam w bet365, gamebookers, bwin, betfair, bet188, cashpoint, interwetten
a u tych jestem na minusie
betway, expekt, unibet, bah (nie pamiętam pinu i loginu), tobet
Jak dotąd najwięcej grałem w bet365, ale niestety oferte na Olimpiade mieli słabą i na Mundial też.
Nie chodzi mi o małe urozmaicenie zakładów a o to że praktycznie nie można tworzyć żadnych kombinacji.
Zrobiłem małe porównanie
bet365 vs Expekt vs Oxxbet (moze to nie największy bukmacher ale planuje tam zacząć grać ze względu na duży bonus)
Wybrałem takie typy(dla porównania):
Holandia-Dania; Brazylia-Korea; Hiszpania-Szwajcaria; no i do tego dorzucam kwalifikacje Hiszpanii.
bet365 miga na czerwono tzn. Ze ostatni typ jest zły.
expekt bez oporów przyjmuje zakład
oxxbet przyjmoje zakład (jeśli się myle wyprowadzcie mnie z błędu bo nie mam tam jeszcze konta)
To samo dzieje się jeśli ostatni typ zastąpimy ,,Niemcy wygrają grupe,,
A więc ma do was prośbę, jakiego bukmachera polecacie dla mnie na mistrzostwa?
Na ten cel planuje przeznaczyć wszystkie pieniądze wygrane w bet365 to jest 1700zł.
Najważniejsza kryterium to to którego bet365 nie spełnia. Następnie przyzwoite kursy. ciekawe promocje, solidna firma no i mile widziany polski support ale bez tego się obejdzie.
Konta mam w bet365, gamebookers, bwin, betfair, bet188, cashpoint, interwetten
a u tych jestem na minusie

betway, expekt, unibet, bah (nie pamiętam pinu i loginu), tobet