>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

najlepsze korki jakie polecacie

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do 1 sierpnia (wyjazd na turniej) musze mieć porządne korki do 180 zł jeśli znacie jakieś aukcje lub sklepy( b-stok) to piszcie tu, jakie korki polecacie, ktore wg. was sa najlepsze :]
ps: te które mam obecnie maja rozklejona podeszwe wiec potrzebuje nowych.
zastanawiam sie nad tymi
ok. 120 zł
ok. 170 zł
110zł :]
ok. 200 zł roznia sie od tych niebieskich materialem moze na tym zdjeciu tego az tak nie widac
139zł
tyle mi zostało :]

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam te żółte najkesy ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
zdecydowanie polecam air zoom total 90 ;) sam gram w takich i szczerze polecam - czuć komfort gry - dla mnie to są właśnie najlepsze korki - chyba z ceną też raczej się zmieścisz

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Ja także mogę polecić te żółte bo sam miałem ten model a aktualnie mam Copy i jestem z nich bardzo zadowolony ???? Wg. mnie najlepsze buty jakie są dostępne ????
A Tobie ( i Wam też ) coś powiem :] Nie opłaca się kupować tych plastików ! To są najniższe modele i gra się w nich fatalnie ... Lepiej dołożyć tą stówkę czy dwie więcej i kupić już lepszy model a jak chcesz w tej cenie ( 180 zł ) to kup sobie jakieś Umbro czy Pumy bo One już są dużo lepsze niż te plastiki z Nike z najniższego modela :]

pozdROWienia ????

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Za 180 zotych nie znajdziesz dobrych butow. Osobiscie polecam Copa Mundiale.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
ja polecam korki tachera

po za nim polecam raczej predatorki tak jak ktos powiedzial za 180 zeta to taczej butów do gry fajnych nie kupisz ba fajnych takich w których da sie grac w piłke no i lanki raczej lepsze na twarde powiezchnie
Polecam dołożyc jeszcze 100 PLNów

D 0

daniel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kont
Ja polecam te korki, gdyz te w ogole nie oplaca sie kupowac.
Btw. Zakladajac temat zastanow sie nad jego nazwa, bo niektorzy moga pomyslec nie o korkach pilkarskich ;)

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na twoim miejscu kupil bym te czerwone nike mercuriale

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja także mogę polecić te żółte bo sam miałem ten model a aktualnie mam Copy i jestem z nich bardzo zadowolony ???? Wg. mnie najlepsze buty jakie są dostępne ????
A Tobie ( i Wam też ) coś powiem :] Nie opłaca się kupować tych plastików ! To są najniższe modele i gra się w nich fatalnie ... Lepiej dołożyć tą stówkę czy dwie więcej i kupić już lepszy model a jak chcesz w tej cenie ( 180 zł ) to kup sobie jakieś Umbro czy Pumy bo One już są dużo lepsze niż te plastiki z Nike z najniższego modela :]

pozdROWienia ????
te plastiki, chodzi o te czerwone mercuriale?
Ja polecam te korki, gdyz te w ogole nie oplaca sie kupowac.
Btw. Zakladajac temat zastanow sie nad jego nazwa, bo niektorzy moga pomyslec nie o korkach pilkarskich
temat na szybko ???? nie mialem czasu wymyslac nazwy niewiadomo jakiej :p
u mnie jest takie akurat boisko ze tylko lanki :] na sztucznej pozatym we wkretach pozabijac sie mozna ???? najbardziej zastanawiam sie nad predatorami, T90, niebieskie pumy i niebieskie umbro, chyba w b-stoku najpowszechniejsze buty :]
te predatory wlasnie mialem wczesniej tyle ze skurzane :p ale sie rozkleily po 1,5 roku
a budzet mam taki i musze sie w nim zmiescic :]

A 0

auri

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lepiej dołozyć 150 zł i kupic Copa Mundiale a nie grac w plastikach albo skóro podobnych, nigdy nie będziesz miał takiego czucia piłki jak w Copasach...

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lepiej dołozyć 150 zł i kupic Copa Mundiale a nie grac w plastikach albo skóro podobnych, nigdy nie będziesz miał takiego czucia piłki jak w Copasach...
Dokładnie. Copa Mundiale są the best! :spokodfhgfh:

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja gram w trampkach z CCC za 14,99 i jestem bardzo zadowolony :jezora:

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
te plastiki, chodzi o te czerwone mercuriale?

temat na szybko ???? nie mialem czasu wymyslac nazwy niewiadomo jakiej :p
u mnie jest takie akurat boisko ze tylko lanki :] na sztucznej pozatym we wkretach pozabijac sie mozna ???? najbardziej zastanawiam sie nad predatorami, T90, niebieskie pumy i niebieskie umbro, chyba w b-stoku najpowszechniejsze buty :]
te predatory wlasnie mialem wczesniej tyle ze skurzane :p ale sie rozkleily po 1,5 roku
a budzet mam taki i musze sie w nim zmiescic :]

Ta , o te czerwone też, ale chodzi mi ogólnie o te buty co są tak jakby z plastiku mercuriale szczególnie jeżeli masz najniższy rodzaj, bo nawet jeszcze 2 jest ciulaty, jedynie fajny jest to też za 600 zł ???? Leciutkie i w ogóle. Ogólnie to polecam Ci Copy które się wahają w okolicach 350 zł :spokodfhgfh: Ja mam i nie żałuję ;)

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Aaaaa co ja chciałem napisać jeszcze :] Jeżeli macie sztuczną to nie bierz lanek bo się szybko rozwalają ( gumki wchodzą tak jakby w kape :] -bez skojarzeń :p ) tylko sobie kup z koreczkami ????
pozdROWienia ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
vis_maior bierz te żółte ???? Sam mam takie i dochodzenia i do grania ???? Ceną się nie sugeruj.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Za 180zł to Ci nie doradze, ale tak na przyszłość, jakbyś miał więcej, to ja sobie kupiłem na Ebay&#39;u korki Adidasa za 500zł Predatory Powersverwe (czy jak to się tam pisze) nowe (w Polsce ich cena do 800zł).
Ja mam zamiłowanie do Adasia i właśnie te bym brał, no ale nie czerwone. :p
Wygodniej i lepiej mi się w nich gra. ????