>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepsza liga świata?

C 0

canton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mazowsze
Zgadzam się, ze względu na dużą ilość goli strzelonych w ostatnich minutach meczu.

A 0

ajatoco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dokladnie , liga angielska jest na pewno najbardizej wyrownana i ma wysoki poziom ale jesli chodzi o atrakcyjnosc gry to raczej juz angielska nie klasyfikuje sie na 1 miejscu

A 0

ajatoco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅okladnie , liga angielska jest na pewno najbardizej wyrownana i ma wysoki poziom ale jesli chodzi o atrakcyjnosc gry to raczej juz angielska nie klasyfikuje sie na 1 miejscu

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Oczywiście że hiszpańska La Liga.Dlaczego? Bo to najbardziej wyrównana liga świata, nie ma hegemonii jednego czy dwóch klubów gdzie jeden z nich od ośmiu lat zdobywa nieprzerwanie tytuł mistrza kraju;) I jak przyjeżdża do nich drużyna z dolnych rejonów tabeli to nie stawia autobusów w swoim polu karnym tylko walczy z otwartymi przyłbicami,jak równy z równym na Camp Nou i Santiago Bernabeu:jezora:

0 6

0lson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Premier League zdecydowanie. Levy42 chyba inną ligę hiszpańską oglądamy bo ja tam widzę wyniki po 5:0 dla Barcy i Realu i właśnie dół tabeli odstaje. Za to w Anglii najsłabsza drużyna może wygrać z liderem.

tysioncbaksuf 57

tysioncbaksuf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
0lson długo się zastanawiałem czy masz rację ale jednak muszę przyznać - masz łeb na karku ????

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Premier League zdecydowanie. Levy42 chyba inną ligę hiszpańską oglądamy bo ja tam widzę wyniki po 5:0 dla Barcy i Realu i właśnie dół tabeli odstaje. Za to w Anglii najsłabsza drużyna może wygrać z liderem.

W Polsce też najsłabsza drużyna może wygrać z liderem:jezora: