>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najbezpieczniejsza progresja/system

T 33

trm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Abstrahując od opłacalności grania systemem czy też progresją (nie chciałbym żeby w tym kierunek ten temat zboczył) - jaki system lub progresja jest wg was najbezpieczniejszy? Przez &quot;najbezpieczniejszy&quot; rozumiem, że dany system nastawiony jest na jak najdłuższą grę, a nie jak największy zysk tzn. w przypadku potknięcia się pozwala nam dosyć łatwo pozostać przy środkach na grę, a w następnych fazach skupiony jest przede wszystkim na odrobieniu strat nawet z wyjściem na 0, a nie na +.
Temat póki co jest teoretyczny i będę wdzięczny za podanie ciekawych przykładów. Sam znalazłem metodę ediego8 &quot;Albo wygram albo odzyskam&quot;, ciekawa też wydawała mi się progresja z przerzutką także ediego8 ale nie sądzę żeby przy tych założeniach zdałaby egzamin tak dobrze jak poprzednia metoda.

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
Witam.
Abstrahując od opłacalności grania systemem czy też progresją (nie chciałbym żeby w tym kierunek ten temat zboczył) - jaki system lub progresja jest wg was najbezpieczniejszy? Przez &quot;najbezpieczniejszy&quot; rozumiem, że dany system nastawiony jest na jak najdłuższą grę, a nie jak największy zysk tzn. w przypadku potknięcia się pozwala nam dosyć łatwo pozostać przy środkach na grę, a w następnych fazach skupiony jest przede wszystkim na odrobieniu strat nawet z wyjściem na 0, a nie na +.
Temat póki co jest teoretyczny i będę wdzięczny za podanie ciekawych przykładów. Sam znalazłem metodę ediego8 &quot;Albo wygram albo odzyskam&quot;, ciekawa też wydawała mi się progresja z przerzutką także ediego8 ale nie sądzę żeby przy tych założeniach zdałaby egzamin tak dobrze jak poprzednia metoda.
Ja kiedyś grałem AKO składające się z dwóch spotkań grałem parzyste nieparzyste szansa była 1do4 czyli 25% ale wiadomo że w tym przypadku mogą to być wyniki losowe i na przykład NN może nie wypaść przez 20 a nawet 30 spotkań . Można też jakieś akko z dwóch spotkań.gdzie kurs waha się w okolicy 3,8 , 4,0 .Teraz gram tylko remisy w NHL NHL lub KHL ponieważ tam jest dużo spotkań i gra dużo zespołów sezon jest w miarę długi . Po zakończeniu sezonu kasę która została z progresja przerzucam na baseball mlb zwycięstwo w pierwszym inningu . Stawkę obliczam według wzoru:
X= a*(1+c)/b-(1+c)
Gdzie.
X - stawka
a - dotychczasowy wkład
b - kurs pomniejszony o podatek np:
4* 0,88=3,52
c - yield
Przykład :
Dotychczas w progresji włożyliśmy 358 zł. Kurs na spotkanie 4,25
Zakładany yield 13 % (podstawiamy 0,13)
Obliczamy najpierw b.:
b=4,25*0,88=3,74
Teraz obliczamy stawkę :

X= 358*(1+0,13)/3,74-(1+0,13)
X= 358*1,13/3,74-1,13
X= 404,54/2,61 =155
Dotychczasowy wkład 155+358=513
Zakładana wygrana 155*3,74= 579,7
Sprawdźmy czy będzie zgadzał się yield
Zysk = 579,7-513=66,7
Yield =66,7/513=13,0019%
jak ktoś naprawdę gra bez emocji to w dłuższym okresie czasu naprawdę się opłaca.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pagni +7 Punkty (dzięki zastosuję to do MLB na pierwszy inning)
trm +9 Punkty (rzeczowa rozpiska systemu)
rosalin 9

rosalin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie jak juz grac progresją to odwróconą (ewentualnie normalna maksymalnie 4stopniową). Grasz jeden kup za powiedzmy 10 zł, wchodzi to nastepny grasz za całość czyli te 10zł+ wygrana. Robisz tak do 3-4 stopni. W przypadku przegranej zaczynasz znowu od 10 zł. Kurs w okolicach 1,8-3 bedzie najbardziej optymalny. Polecam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
trm +9 Punkty (opis progresji odwróconej)
moleziusz 580

moleziusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jakim systemem polecacie grać w przypadku strategii odzyskania włożonych pieniędzy żeby być na tzw. zero?

titan 442

titan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jakim systemem polecacie grać w przypadku strategii odzyskania włożonych pieniędzy żeby być na tzw. zero?
Najlepsza strategia, żeby wyjść na zero - nie grać.
Skuteczna w 100% przypadków.

moleziusz 580

moleziusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sumie najjlepsza i najbezpieczniejsza opcja :facepalm:

mr.betman 195

mr.betman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
malyenter1 - ciekawy wywód z tym stawkowaniem.. Sam gram remisy w hokeju. Myślę, że rozgryzłem, jak można tam wygrywać (niebawem założę swój temat z kuponami ze statystykami, gdzie będzie widać co i jak). Ma swój kalkulator stawkowania, ale Twoje przemyślenia są warte uwagi.

K 173

kfjatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja próbuję grania na 1 błąd (remis) z trzema zdarzeniami z kursami w przedziale 1,7 - 2,5.
Zmodyfikowany system też od wspomnianego wcześniej ediego8.
Na 30 próbach zanotowałem plus już przy płaskiej stawce. Początek był wręcz rewelacyjny - zaczęło się granie &quot;po kursach&quot; i skuteczność znacznie spadła. Sam jestem ciekaw jak będzie na kolejnych 30 próbach.

mr_k 0

mr_k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja próbuję grania na 1 błąd (remis) z trzema zdarzeniami z kursami w przedziale 1,7 - 2,5.
Zmodyfikowany system też od wspomnianego wcześniej ediego8.
Na 30 próbach zanotowałem plus już przy płaskiej stawce. Początek był wręcz rewelacyjny - zaczęło się granie &quot;po kursach&quot; i skuteczność znacznie spadła. Sam jestem ciekaw jak będzie na kolejnych 30 próbach.
Mógłbyś dać linka do opisu systemu i stawkowania? Ewentualnie jakieś przykłady podac?

K 173

kfjatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mógłbyś dać linka do opisu systemu i stawkowania? Ewentualnie jakieś przykłady podac?
https://forum.bukmacherskie.com/threads/metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-by-edi8.37147/
Tak jak pisalem, gram z błędem na remis w zakładach trzydrogowych. Przykładowo. Mam 3 typy.
Juventus-Inter 1 1.8
Feyenoord-Ajax 1 1.9
Liverpool-Tottenham 1 1.7
Gram 3 triple. X11, 1X1, 11X. AKO ~12.
Mówiąc krótko, opieram się na założeniu ,że jeden z trzech typów okaże się nietrafiony ale nie całkowicie (tj.mój faworyt nie przegra).

malyenter1 749

malyenter1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wyszków
https://forum.bukmacherskie.com/threads/metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-by-edi8.37147/
Tak jak pisalem, gram z błędem na remis w zakładach trzydrogowych. Przykładowo. Mam 3 typy.
Juventus-Inter 1 1.8
Feyenoord-Ajax 1 1.9
Liverpool-Tottenham 1 1.7
Gram 3 triple. X11, 1X1, 11X. AKO ~12.
Mówiąc krótko, opieram się na założeniu ,że jeden z trzech typów okaże się nietrafiony ale nie całkowicie (tj.mój faworyt nie przegra).
To jaki sens jest tak grać jak można zagrać 1X na każdą drużynę i kurs około 1,75 i jest pewne że przy 111 też wejdzie.

K 173

kfjatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jaki sens jest tak grać jak można zagrać 1X na każdą drużynę i kurs około 1,75 i jest pewne że przy 111 też wejdzie.
Nie zrozumiałeś chyba, albo ja nie rozumiem Ciebie.

zloty5o 10,2K

zloty5o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chur/Gliwice

ja gram progresje na overy duble ako bez spiny 1.6  5 level i masz inny system tzn 10 krotnosc ukonczony