>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nagroda

Status
Zamknięty.
expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
London
Tak wygląda nagroda w tym Quzie.

Są to wysokiej jakości koszulki, z limitowanej serii Expekt.

S 0

starosta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ww
Bardzo ładna koszulka - widać że bawełna dobrej jakości ????

Super, czekamy na pytania ????
Pozdrawiam.

Ciekawe, czy będzie tak samo szybko rozdawana jak bonus w bingo?

mrybka 0

mrybka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz/Torun
mam pytanie bo wylosowalem koszulke ale o 1h pozniej napsialem dane gdyz rozchorowalo mi sie dziecko i cala noc spedzilem w szpitalu mam nadzieje ze jednak nagrode otrzymam

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Expekt_Expert pisał że wyjeżdża. Użytkownik karollo zostaje ukrany ostrzeżeniem za zawieranie głosu nie w swojej sprawie, nie był do tego uprawniony. Reszta postów usuniętych nie była na temat, czy ktoś się pobuja w mieście w takiej koszulce to jest każdego indywidualna sprawa.
Sponsorem konkursu jest Expekt oraz FB.com, decyzje podejmują tutaj Expekt-Expert oraz Marcin-Odra nikt inny nie ma prawa tutaj rządzic.
Proszę o cierpliwośc, bo nie którzy zachowują się jak dzieci. Jak Expekt_Expert wróci to wszystkiego się dowiemy.
Pozdrawiam
Sutek

depee 0

depee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ibiza
panie Expekt_Expekt, do kogo zostaly wysłane koszulki ? Proszę o odpowiedź

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Do osób które wygrały konkursy , przed zadawaniem takich pytań kieruję do Regulaminu ...

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Okej wszystko pięknie, ładnie tylko odpowiedzi nadal nie ma... Piszę w imieniu tych którzy podali swoje dane po czasie, czyli nie wyrobiły się do godziny 6:00 z różnych powodów... Fajnie by było gdyby ktoś dał znać czy osoby te też dostaną koszulkę czy z racji tego, że nie podały danych do określonej godziny jej nie otrzymają...

PS. Do wszystkich mądralińskich... Znam zasady i wszystko co jest potrzebne w tym konkursie więc głupie docinki i inne temu podobne na pewno będą nie na miejscu...

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w temacie Zasady konkursu, mozna przeczytac cos takiego:

Dane muszę posiadać najpózniej do piątku godziny 12:00. Po tym czasie konkurs uważam za zamknięty.

ja wysłałem chyba o 6:20 i czekam cierpliwie na koszulke.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Po godzinie 23 wyniki losowania. Danę potrzebuję do jutra, godziny 6 rano o tym czasie przekazuje je do administracji Expekt.
Wiadomość napisana w czwartek... Tak więc dlatego pytam i chce się upewnić...

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
uwazam, ze obowiazuje regulamin konkursu a nie jakis post.
wiele osob moglo go nawet nie przeczytac.

munez 0

munez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra...skonczcie juz... :p.....najpierw niech na forum zawita Expekt_Expert.....bo juz ponad tydzien mija :/

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
No i jak tam u Was z koszulką ? Macie już ? Bo u mnie jak na razie cisza :]
pozdROWienia ????

munez 0

munez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety takze nic.....nie spodziewam sie w najblizszym czasie....chociaz potwierdzenie wyslania koszulek przydaloby sie, a tak Expekt_Expert wyjechal sobie i niewiadomo o co chodzi :/....Koszulka NA Mistrzostwa bedzie PO Mistrzostwach...... ????

munez 0

munez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy Marcin-Odra moglby sie wypowiedziec w sprawie tych koszulek, jak Expekt_Experta nie ma? Juz sporo czasu minelo od konca tego konkursu i zadnej wiadomosci od tej pory.... .Na innym forum koszulki zostaly rozdane, a tutaj wciaz cisza... .
Poprostu czas najwyzszy aby ktos dal znac!Ostatnia wiadomosc to, ze Expekt_Expert wyjechal i jak wroci to sie wszystkiego dowiemy....normalnie extra wiadomosc....!

cerber 2

cerber

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Czy Marcin-Odra moglby sie wypowiedziec w sprawie tych koszulek, jak Expekt_Experta nie ma? Juz sporo czasu minelo od konca tego konkursu i zadnej wiadomosci od tej pory.... .Na innym forum koszulki zostaly rozdane, a tutaj wciaz cisza... .
Poprostu czas najwyzszy aby ktos dal znac!Ostatnia wiadomosc to, ze Expekt_Expert wyjechal i jak wroci to sie wszystkiego dowiemy....normalnie extra wiadomosc....!

Do nikogo jeszcze nie doszła, ale tylko Ty przeżywasz.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Expert wyjechał na urlop, wróci pod koniec tygodnia.
Z tego co wiem to lista trafiła do odpowiednich osób w Expekt, które zajmują się takimi sprawami.
Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

munez 0

munez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok...rozumiem i dziekuje Marcin-Odra za odp....o to mi wlasnie chodzilo....aby pojawila sie jakas informacja ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
chyba rozsyłanie koszulek już ruszyło, ponieważ dzisiaj odebrałem na poczcie swoją koszulkę, bardzo fajna koszulka. Dziękuje i pozdrawiam :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.