>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mybet

M 0

mateuszokroj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
a mam pytanie gdyby mi nie chcieli wypłacić i to dużej sumy to co zrobić ? na policje czy co ? bo niewiem czy grac tam

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najpierw na pogotowie, a potem na policje. A tak poważnie to nie powinno być problemu z wypłatą mój znajomy wypłacał i wszystko ok, ja też tam gram ale narazie mam tam mało kasy i jeszcze nie wypłacam

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Mam pytanie, czy to znaczy że mogę już wypłacać te 78,23? Dziwi mnie to bo na pewno nie obróciłem bonusem, postawiłem raptem 2 kupony jak na razie...

baz 25

baz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Mam pytanie, czy to znaczy że mogę już wypłacać te 78,23? Dziwi mnie to bo na pewno nie obróciłem bonusem, postawiłem raptem 2 kupony jak na razie...

To ciekawe bo u mnie normalnie pokazywało że nie moge bonusa wypłacić dopóki nie zrobiłem obrotu

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ciekawe bo u mnie normalnie pokazywało że nie moge bonusa wypłacić dopóki nie zrobiłem obrotu
No właśnie, i się teraz zastanawiam czy wypłać czy nie. Bo z tego co słyszę to lubią się przyczepić, a nie chce żeby jakaś siara wyszła. Ale z drugiej strony wyraźnie jest napisane &quot;dostępne do podjęcia&quot;

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj zakończyłem przygodę z bukiem Mybet.com więc może napiszę parę zdań. Po pierwsze najważniejsze kwestia wypłaty. Przyznam szczerze, że byłem pozytywnie zaskoczony. Wypłatę zleciłem dzisiaj około 15, o 18 przyszedł mail z prośba o skan dowodu, a o 19 kasa była już na moneybookers. Tak więc szybko, gładko i przyjemnie. Co do innych plusów:
- kursy nawet niezłe
- giełga zakładów, czasem można złapać single po wysokim kursie, prawie jak na betfair
- bonusy! wystarczy 5 zdarzeń na kuponie i już oddają nam 10% postawionej stawki, przy 10 zdarzeniach bonus wynosi już 20%, czyli stawiając 100 z konta ubywa nam jedynie 80E
- to już wedle gustu, ale dla mnie to plus, krecz w tenisie = zwrot
Są niestety i minusy:
- uboga oferta jeśli chodzi o dodatkowe zdarzenia, wszelkie handicapy, undery, overy, praktycznie w ogóle tego nie ma
- nie można grać w PLN
- niektóre zdarzenia można grać tylko jako triple (np. siatkówka), duży minus za to!
- pewne niedociągnięcia w interfejsie
Podsumowując buk jest ok, ale bez fajerwerków, na pewno są lepsze na rynku. Fajne są te bonusy, zależy oczywiście jak kto gra, ale mi się przydawały. No i giełda zakładów daje złapać niezłe kursy na single. Poza tym nic go szczególnie nie wyróżnia, braki w ofercie są na dłuższą metę doskwierające, no i trzeba grać w euro, czyli pieniądze cały czas tracą na wartości. Dlatego zresztą sie stamtąd wyniosłem. Ale najważniejsze, że buk całkowicie wypłacalny. :spokodfhgfh:

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Wypłacał ktoś ostatnio od nich? Jak długo idzie wypłata na konto bankowe?
Chciałem wypłacić na konto bankowe, bo po co najpierw na MB i później na konto.
I mam takie coś

Tam jest napisane wypłata BPH. Problem w tym, że ja nie wypłacałem na konto banku BPH. Tylko na konto innego banku.
Ktoś wie o co chodzi? Nie wypłacałem od nich nigdy na konto.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Już wszystko OK. Wydawało mi się to dziwne. Ale środki na koncie bankowym następnego dnia.

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
czy ktoś może powiedzieć jak przedstawia się sprawa z supportem w maybet? napisałem maila kilka godzin i chce wiedzieć jak szybko odpisują.

whitewolf 0

whitewolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Cały dzień czekania i odpowiedzi nie ma. Jak dla mnie bukmacher ma już sporego ⛔ ale poczekamy zobaczymy

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten bukmacher jest dosyć leniwy, czasem mi się wydaje, że tam nikt nie pracuje, serwery sobie chodzą i tylko czasem ktoś zaglądnie czy aby nic się przypadkiem nie spaliło. ???? Sam fakt, że sporej części zakładów w ogóle nie można grać między 23-8 (czytaj: nie ma komu zatwierdzić kupon). Obwarowali się marnymi kursami oraz koniecznością grania tripli na większość dyscyplin i tak to tam samo sobie funkcjonuje. Ale póki mają fajne bonusy i nie robią problemów z wypłatami i tak ich lubię ???? Zresztą mają punkty naziemne w Niemczech, więc to raczej porządna firma.

robin29 0

robin29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cala Polska
Firma sprawdzona
Fakt na odp z support trzeba trochę poczekać, chociaż to nie reguła. Raz czekałem trzy dni ???? a innym razem około 2h.
Nie miłym było dla mnie zaskoczenie jak chciałem u nich zagrać coś z Brasil- mecz o 1:30, a że nie śpię po nocach to chciałem przed samym meczem postawić u nich i się zdziwiłem. Wybrałem kurs, zacieram już ręce bo surbeta będę miał i szok. Podczas zatwierdzania kuponu pojawił sie komunikat - zakłady na daną ligę przyjmowane są do godz. 23:00 !!
To się z lekka zdenerwowałem. Dlaczego posiadali w ofercie zakłąd którego już nie można było obstawić ?! Taka mała przestroga dla typerów obstawiających w nocy!
Po za tym są ok!!
Pozdrawiam

A 0

artix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poza tym nie są ok. Kolega ładnie się przejechał na ich hokeju, gdy się okazało, że nie można grać singli lol
Tyle buków i zawsze jakiś musi z czymś wyskoczyć.
Ale z wypłatą obróconego bonusa nie było problemów. Jednoczesnie nie widzę powodów, dla których miałbym tam dłużej grać.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Mam pytanko. Ostatnio wpłaciłem do tego buka 100 euro. Ugrałem trochę i zleciłem wypłatę na MB. Jak długo będę czekał na zaksięgowanie pieniędzy?? Czy potrzebny jest skan dowodu?? NIe korzystałem z żadnego bonusu, a pieniądze wpłacałem również przez MB. Dzięki za pomoc.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Mimo wszystko zdaje się będziesz musiał wysłać im skan dowodu. Ale support szybko odpisuje. Wypłata chyba jakoś max. 2 dni na MB z tego co pamiętam.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Witam. Mam pytanko. Ostatnio wpłaciłem do tego buka 100 euro. Ugrałem trochę i zleciłem wypłatę na MB. Jak długo będę czekał na zaksięgowanie pieniędzy?? Czy potrzebny jest skan dowodu?? NIe korzystałem z żadnego bonusu, a pieniądze wpłacałem również przez MB. Dzięki za pomoc.

Napisz im co z twoją wypłatą, mi też tak zwlekali, ale w odpowiedzi poprosili o skan dowodu a kasa przyszła dosyć szybko.