>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mybet

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałem, poprosili o skan, wysłałem i kasa już na koncie.

S 0

swietyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na jakiego meila trzeba wysłać skan dowodu? Zleciłem wypłate 3.12, a do dzisiaj nie mam kasy na koncie bankowym, nie napisali mi nawet, ze chca jakis skan czy cos, a na meile jeszcze ani razu mi nie odpowiedzieli.

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy można odebrać od nich bonus 30E po wplacie z MB czy trzeba z konta bankowego i jeżeli bym wplacil do nich PLN z MB to by zamienili na euro?, bo nie pisze w warunkach bonusa ze nie mozna wplacac przez mb ale chce sie upewnic

roy. 187

roy.

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
czy można odebrać od nich bonus 30E po wplacie z MB czy trzeba z konta bankowego i jeżeli bym wplacil do nich PLN z MB to by zamienili na euro?, bo nie pisze w warunkach bonusa ze nie mozna wplacac przez mb ale chce sie upewnic

Mozna przez mb, bo sam wplacalem i tak - zamienili by kase na euro.

B 0

barti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Minus, ze w euro mozna tylko obstawiac, ale generalnie reszta ok. Nie wiem jak z wyplatami, ale niedlugo bede musial pomyslec, bo juz 45 euro sie zebralo ????

B 0

barti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj chciałem wypłacić 48 euro przez MB (tą drogą też oczywiście wpłacałem kasę) i cały czas wyskakiwało mi, że zły adres e-mail, który był oczywiście dobry... może brakowało im pl na końcu, bo ja mam eu haha. Zleciłem zatem przelew... zobaczymy czy dojdzie. Buk niepewny.... odradzam!

B 0

barti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj dostałem od nich przelew, który sporo musiał kosztować albo jakiś cienki kurs euro poszedł. Nieważne kasa jest, ale do tego buka już nie wracam.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie na jaki adres wyslac dokumenty potwierdzajace tozsamosc bo support mi nie odpisal na 3 emiale w tej sprawie

A 0

aplet02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja odnośnie tego bukmachera, odradzam jakiegokolwiek grania i wpłacania środków.
Wpłaciłem 20 stycznia 250 euro na konto tego bukmachera. Nagrałem sobie z tego ponad 1100 euro i zleciłem wypłatę 22 stycznia. Do dnia 28 stycznia cały czas wypłata miała status że jest sprawdzana ale w końcu pojawił się status że rozliczono i wysłano (przy okazji potrącono mi 17,5 euro za przelew).
Dzisiaj jest 8 luty a pieniędzy ani słychu ani widu na koncie, napisałem chyba ze 20 maili do nich, na ten na który wysłałem dokumenty i na ten który znajduje się na ich stronce i na żaden nie przyszedł mail z odpowiedzią. Numeru telefonu też nie mają, a jak wysłałem faX to również pozostał on bez odpowiedzi.
Ręce mi opadają, bo nie wiem co robić. Jednak wiszą mi ponad 4k w złotych.

K 0

kwietniowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, mam podobną sytuacje, wypłaciłam jakieś 2 tygodnie temu kila stów w euro z tego oczywiście zabrali za wypłatę kilkanaście E nie wiem dlaczego skoro mają na stronie że nie płaci sie za przelewy do uni, ale mniejsza o to 2 tygodnie minęło a kasy nie ma jak nie było, na 10 meili nie odpowiedzieli na żaden. jesl;i ma ktos jakąs rade to prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widocznie zlikwidowali konto w PLN ale daja teraz bonus 100% od kolejnej wplaty do 15 euro napisalem do nich czy konto w PLN w polsce nadal dziala.....
Aha wazna wiadomosc do wszystkich konta polakow z koncem z tego roku zostana usuniete ????

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
Banda zlodziei! Wyplacam 170€ i prosza o dokumenty - wysylam wszystkie wymagane dokumenty - odpisuja po 3 dniach zeby jeszcze raz wyslac ale na tle jakiejs gazety. Wyslalem pierwsza strone i odpisuja po 2 dniach zeby wyslac rowniez druga strone i wszystko bedzie ok. No to wyslalem juz 10 dni temu i dalej cisza, nic sie nie odzywaja. Napisalem juz z 5 maili. Zlodzieje!!????

W 1

wojtek_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata z MyBet
Witam
Jestem w trakcie wypłaty środków z Mybet.com. Kazali mi najpierw wysłać skan prawa jazdy to wysłałem. Teraz proszą o uzupełnienie w formie rachunku.
Wyjaśni mi ktoś jaki to ma być rachunek (elektroniczny czy co) czy zapłacony czy w ogole o co w tym chodzi? Bo pierwszy raz sie z taką sytuacją spotykam. Będę wdzięczny za odpowiedź.

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak się domyślam chodzi im o potwierdzenie twojego adresu zamieszkania. Może być np. skan faktury Vat, wyciągu bankowego, rachunek za prąd, internet itp (zazwyczaj nie starsze niż 3 m-ce i nie w formie elektronicznej).

W 1

wojtek_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak się domyślam chodzi im o potwierdzenie twojego adresu zamieszkania. Może być np. skan faktury Vat, wyciągu bankowego, rachunek za prąd, internet itp (zazwyczaj nie starsze niż 3 m-ce i nie w formie elektronicznej).
Dokonałem tego 6 lipca na ich prośbę. Do tej pory zero odzewu, mimo że pisałem z pytaniem czy wypłata dojdzie do skutku (przesłałem już dowód + fakture vat rachunku).

clubers 1

clubers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, na jaki @ wysłać im dowód jeśli sami niepoprosili?

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten buk to komedia ???? wpłaciłem depozyt, przy wpłacie odznaczyłem, że nie chce żadnego bonusu od wpłaty !! wpłacam .. i dostałem bonus ????