>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Multizakłady betfair

M 0

mikesyney

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej,
dlaczego kursy Multizakładów w betfair są takie niskie ( na U/O 2.5 gola), skoro gołym okiem widać, że gracze oferują kursy o wiele wyższe?

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w multizakładach kursy sa wystawiane przez betfair. a jak grasz single to kursy sa od innych graczy.dlatego jesli czasowo jest to możliwe najlepjej grać singlami każdy mecz i wychodzi prawie jak kombos.a kurs większy

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Kursy w betfair w zeszlym roku byly niepodwazalnie najwyzsze ze wszystkich bukow oczywiscie reasumujac ich calosc a nie jednostki. Jednakze nie mozna zapomniec takze o prowizji.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kursy w betfair w zeszlym roku byly niepodwazalnie najwyzsze ze wszystkich bukow oczywiscie reasumujac ich calosc a nie jednostki. Jednakze nie mozna zapomniec takze o prowizji.

no niestety nie można mieć wsyztkiego.mnie bardziej od tej prowizji martwi ta opłata która mogą zebrać z konta jak sie przekroczy ile tam dochodu

M 0

michail6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no niestety nie można mieć wsyztkiego.mnie bardziej od tej prowizji martwi ta opłata która mogą zebrać z konta jak sie przekroczy ile tam dochodu
O jakiej sumie mowa??

moneybutcher 22

moneybutcher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanko co do tych multizakładów (dubli itp. itd.) za jakie kwoty da się tam pograc te multizakłady? Mam rozumiec ,że skoro kursy wystawia betfair to w przypadku multi wygrywam ich kasę? Nakładają jakieś limity w tych multi? I do jakich kwot tak mniej-więcej da się pograc: o max. stawki z jakimi się spotkaliście.

Będę wdzięczny. :spokodfhgfh:

B 0

behemot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanko co do tych multizakładów (dubli itp. itd.) za jakie kwoty da się tam pograc te multizakłady? Mam rozumiec ,że skoro kursy wystawia betfair to w przypadku multi wygrywam ich kasę? Nakładają jakieś limity w tych multi? I do jakich kwot tak mniej-więcej da się pograc: o max. stawki z jakimi się spotkaliście.
Nie ma praktycznie żadnych ograniczeń jeśli chodzi o Multizakłady. Jeśli jednorazowo system nie zechce Ci przyjąć kuponu, rozmień stawkę na 2 lub więcej kuponów.
Z tego co dowiedziałem się od supportu to w pełni legalna i oficjalna praktyka. Po prostu mają tak system skonstruowany.
Z mojego doświadczenia wynika, że nie zagrasz dubla/treble itd. w żadnym innym buku za więcej aniżeli na Betfair.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zrób tak jak kolego pisał ci wyżej, z tego co sam się orientuje to betfair po prostu łapie kursy ze swojej giełdy i potrąca prowizję. Jeśli gra się zakłądy ze znanych lig a takie oferuje betfair(multizakłady) to zawsze obroty na tych rynkach są milionowe i dla nich to nie problem, a dla nas to lepiej bo prowizja jest pobierana tylko raz.