Można obojętnie jaką metodą wpłacać, i tak dostanie się bonus.Czy wpłacająć przez Moneybookers też dostanie się bonus?
Dokładnie tak, tylko Polska musi wygrać oczywiście.
ACHTUNG, ACHTUNG!
Jest jeszcze specjalna oferta tylko dla Polaków. ????
We will double your players winnings for every time Poland wins.
Place a single bet on Poland victory and for every success we will double your players winnings on that betting slip up to 50.
If it is a draw or lost, no bonus.
If player place a 10 Euro bet on Poland victory (for example: 2.0 odd) -> he wins 10 (stake) + 2*10(winning) = 30 Euros.
If the player loses, he gets 2 Euros back (through stake-back promotion), so it means loss of 8.
The ratio is quite good, isnt it? Risk 8 to win 30.
W skrócie to wygląda tak: gramy np. za 20 euro na Polskę w meczu z Grecją, kurs wynosi 2.00, wygrywamy 40 euro i dostajemy jeszcze dodatkowe 20 euro. Jeśli zakład okaże się przegrany to dostajemy 20% zwrotu, czyli w typ przypadku 4 euro.
Nie ma.Gdzie na tej ich stronce jest info o tym bonusie na mecze Polski ?
Informację wziął z innego forum... Jest ta promocja, bo pytałem, dodatkowo, jakby ktoś miał wątpliwości to zakłady live są wliczane do obrotu.Wymyśliłem sobie... Napisz to supportu i spytaj się czy jest taka promocja czy nie ma
Możesz skorzystać. Bonus w meczu Polaków do 50euro nie podlega żadnym dodatkowym obrotom.Czy jesli jestem w tracie obrotu bonusem 100% od 1 depozytu to moge skorzystac z promo na mecz Polski? No i jak z obrotem tego co dodadzą
Jakby ktoś miał wyszukiwarkę surów z nimi lub wpadł skąd biorą kursy, jeśli biorą, to PW mile widziane...